2777
2789
سلام عزیزم هنوز کار خاصی جز انتظار نداشتم انشالله. ۲ هفته دیگه اکو قلب و سونو آنومالی برم،ببینم چط ...

انشالله که خیره 

نگران نباش عزیزم، خدا پشت و پناهت باشه عزیزم 

منتظر خبرهای خوبم ازت ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که خیره  نگران نباش عزیزم، خدا پشت و پناهت باشه عزیزم  منتظر خبرهای خوبم ازت ❤️

سلام دوستان

سونو آنومالی و اکو قلب دادم،خداروشکر مشکلی نبود،امیدوارم اینبار خدا واسم تا آخرش رو خوش بخواد و سلامت به دنیا بیاد پسرم

سلام دوستان سونو آنومالی و اکو قلب دادم،خداروشکر مشکلی نبود،امیدوارم اینبار خدا واسم تا آخرش رو خوش ...

سلام ای جانم خدارو صد هزار مرتبه شکر 

چه پیام خوبی گرفتیم

🤲🤲🤲🤲 هزاران بار شکر

انشالله به سلامتی و راحتی و شادی بغلش بگیری عزیزم ❤️

دعا کنید تا آخر بارداری دیگه مشکلی پیش نیاد و حال دلم خوب باشهمرسی دوستان

حتما عزیزم.ان شالله تا آخرش حالت خوب باشه و با ی زایمان خوب و بغل گرفتن نی نی قشنگت خوشحالیت تکمیل بشه و از ته دل شاد بشید گلم😍

تو هم العان حامله ای دلت پاکه برای ما هم دعا کن گلم❤️

🖤💔

بچه ها واقعا بعد دوباره بچه دار شدن میشه واقعا این داغ تحمل کرد 

هنوزم حالم خیلی بد میشه 

امروز از اون روزهای سختمه 

خیلی کلافه ام انگار تو این دنیا گم شدم کجام و چیکار می کنم نمی دونم

اصلا نمی دونم تلاشی که تو این دنیا میکنم جواب داره یا نه 

بچه ها واقعا بعد دوباره بچه دار شدن میشه واقعا این داغ تحمل کرد  هنوزم حالم خیلی بد میشه  ...

من همیشه به خودم و دیگران انگیزه و انرژی میدم، اما خب راستش این درد لعنتی مثل دندون دردی میمونه که دلت هم نمیاد بندازیش دور. ده تا دندون دیگه هم دربیاریم درد داره. برا من بعد بیشتر از پنج سال سنگینیش کمتر نشده. روزهام با استرس میگذره. انگار منتظر اتفاق بد دیگه ای هستم🥺

درسته بخشیش طبیعی هست و احساس مادرانه؛ اما بخش دیگش تلقین و بسط دادن این غصست. در واقع این امتحان الهی دو مرحله داره. دوران سوگ رو که بتونیم از خدا دور نشیم میرسیم به مرحله بعد اگر خدا برات جبران کنه انگار بهونه گیر شدیم، که مطمئنا کار شیطان لعینه. 

موقع نعمت حفظ ایمان سخت تره.چون هیچ دلیل و توجیهی نداری. بدتر از اون اینه که وقتی از خدا دور میشی حالت بدتر میشه. انگار شیطون دستش بازتره. خودم اوایل خیلی به خدا نزدیک تر بودم،بیشتر انگیزه داشتم چون به لطف خدا امیدوار تر بودم و آرامش بیشتری داشتم، درنتیجه تمام تلاشم رو میکردم😔

برای دل هم دعا کنیم🌱

بچه ها واقعا بعد دوباره بچه دار شدن میشه واقعا این داغ تحمل کرد  هنوزم حالم خیلی بد میشه  ...

دنبال ی عکس بودم،اتفاقی ی فیلم دیدم از بارداری قبلم که از شکمم گرفتم که داره تکون میخوره تو شکمم

گریم گرفت براش،اون تنها فیلمی که ازش دارم،جون داره تکون بخوره

فیلم و عکس دیگه توی دستگاه و بعد زایمان هست که هیچ تکون نمی خوره

هر روز یادش می افتم،بلا استثنا

فراموش نمیشه،نمی دونم کی ممکنه ،ولی هنوز لحظه به لحظه اون روزها منو می سوزونه

الان پسر باردارم،دیروز داشتم کشو ها رو نگاه می نداختم

حتی دلم نمیاد وسایلش رو در بیارم که دخترونست،بردارم جا باشه برای وسایل این پسرم

منم هر روز و هر لحظه به یاد درد و غمی هستم که کشیدم و فرزندی که از دست دادم

از قبل خیلی بهترم اما .....

من حتی به شدت از بارداری مجدد میترسم،احساس میکنم نمیتونم تحمل کنم و یبار دیگه روزهایی که گذروندما مجدد با ی بچه دیگه تجربه کنم

میترسم هیچوقت دلم آروم نشه و ...🥺😭

🖤💔