2777
2789
دوستان پریناتولوژیست باتجربه‌ پیش‌ کی برم ؟واینکه شما میدونین‌ آزمایشات انعقادی رو چه مدت بعد از زای ...

سلام عزیزم تو این تاپیک خیلی در مورد این موضوع صحبت شده انشالله که کسی بدونه پاسخ بده ولی می تونی از صفحات دیگه ی همین تاپیک اگه حوصله داشتی پیدا کنی و بخونی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب دوباره دلم پر از غصه شده

امروز پزشکی قانونی جواب علت فوت پسرمو داد 

خدا از دکترم و بیمارستان لعنتی نگذره 

علت فوت پسرم خفگی هنگام زایمان دادن 

دکتر بی وجدان اگه زودتر بالاسرم بود و زودتر سزارینم میکرد الان پسرم 5 ماهه بود و کنارم بود 

دلم برای صورت ماهش تنگ شده، الهی بمیرم براش چه بلاها سرش آوردن هیچ وقت نمی بخشمشون، عکس پسر نازمو میزارم، تنها چیزی که ازش به یادگار دارم همین فیلم و عکس، سهم من از 9 ماه زحمت و انتظار شد فقط یه عکس

از تکرار روزهای رفتم قلبم به درد میاد چطور دوباره شروع کنم دوباره اقدام کنم 

چطور 9ماه دیگه انتظار بکشم و این بار با هزاران ترسی که بهم اضافه شده 

کلی لباس و وسایل پسرمو انداختم انباری 5 ماهه در انبارو باز نکردم می ترسم از روبه رو شدن باهاش

امروز همش غصه ی سنمو خوردم که چرا انقدر دیر اقدام کردم نمی دونستم که تو بارداری هم شکست هست و همیشه برنامه های زندگی دست خودمون نیست نزدیک به 37 سالمه و همش می ترسم دیگه باردار نشم و حسرت پسرم تا آخر عمر با من بمونه 

پیش شما فقط می تونم از ترس هام بگم چون خوب درکم می کنید ولی بقیه ی آدما فقط میگن از هرچی بترسی سرت میاد بیشتر این حرفا منو عذاب میده 

امشب دوباره دلم پر از غصه شده امروز پزشکی قانونی جواب علت فوت پسرمو داد  خدا از دکترم و بیمار ...

ای وای..خدا لعنتشون کنه بی وجدان هارو

تمام ماهایی اینجا هستیم مقصر اصلی از دست دادن بچه هامون همین کم کاری دکتر و پرستارهامونه که اینجور با زندگی ما و بچه هامون بازی کردن،خدا ازشون نگذره.

آره،سهم ما از بچه هامون شده ی سیسمونی دست نخورده

چند تا عکس

و خاطرات درد کشیدنشون😭😭😭

منم فقط اینجارو دارم که حرف بزنم و درکم کنن

بقیه که فقط بلدن نصیحت های الکی بکنن و بگن اقدام مجدد کن،انگار الکیه رفتن مجدد این راه وقتی با این اتفاق ها سراسر ترس و استرس و .....

خدایا خودت دستمونا بگیر و کمکمون کن خودت بچه هامونا صحیح و سالم بهمون برگردون

خدایا اینقدر روزهای خوب نصیبمون کن که یاد این روز های درد و عذابمون نیوفتیم😭

🖤💔
من دوتا سقط ۸ هفته و مرده زایی۳۳ هفته داشتم بنظرتون‌ پیش‌ کدومشون‌ برم؟

علت مرده زایی ۳۳ هفته چیبود؟

توی اون هفته ها تمام مشکلات جفت و انعقادیه 

حنطوش ازمایشات رو میگیره و بعدش میگه باردار شدی بیا.

😉

2810