2777
2789
منم هر ماه میرفتم آزمایش ادرار میدادم عفونت ادراری نداشتم یه بار عفونت واژن گرفته بودم که با پماد ...

واقعا سخته. خدا بهت اول صبر بده و بعدش هم یه بارداری سالم و بی دردسر به زودی تجربه کنی

پارسال دقیقا روز قبل تاسوعا رفتم سونوی غربالگری 12 هفتگی و وقتی، شنیدم پسرم سالمه انقدر ذوق کردم که ...

منم پارسال همین موقع ها باردار بودم و ان تی دادم

باردار بودم و هیئت رفتم و نذری دادم

نیت داشتم امسال پسرمو شیرخوارگان ببرم...

ولی حالا دستم خالیه....😭

🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پارسال همین موقع ها باردار بودم و ان تی دادم باردار بودم و هیئت رفتم و نذری دادم نیت داشتم امس ...

الهی فدای دل شکستت 

خدایا خودت رحمی کنو پسرهامونو سال دیگه ای موقع بده بغلمون 

بازم تحمل می کنیمو انتظار می کشیم 

خدایا قسمت میدم به دل شکسته ی امام حسین، بحق علی اصغرش تمام مادرهای چشم انتظار به آرزوشون برسن

منم پارسال همین موقع ها باردار بودم و ان تی دادم باردار بودم و هیئت رفتم و نذری دادم نیت داشتم امس ...

شما پسرتونو چند هفته از دست دادین؟ اگه ناراحت نمیشین بگین

انشالله خیلی زود پسرت بگرده عزیزم 

شما پسرتونو چند هفته از دست دادین؟ اگه ناراحت نمیشین بگین انشالله خیلی زود پسرت بگرده عزیزم 

۲ ماهش بود فوت کرد

۴۸ روزگی بستری شد و ۱۱ روز بعد پر کشید💔

سهم من از داشتن پسرم همین دو ماه بود💔😭

🖤💔
۲ ماهش بود فوت کرد ۴۸ روزگی بستری شد و ۱۱ روز بعد پر کشید💔 سهم من از داشتن پسرم همین دو ماه بو ...

آخ الهی بمیرم برای دلت

خیلی سخته، خدا به دلت صبر بده عزیزم

منم پسرم اصلا خونه نیومد از روزی که دنیا امد بیمارستان موند 49 روز تو بیمارستان بود آخرش هم پر کشید 

آخ الهی بمیرم برای دلت خیلی سخته، خدا به دلت صبر بده عزیزم منم پسرم اصلا خونه نیومد از روزی که دنی ...

ای وای🥺خدا به دلت صبر بده عزیزدلم

پر کشیدن بچه هامون ی درده،اینکه تو این عمر کوتاهشون تو بیمارستان اذیت شدن و درد کشیدن هزار درد..😭

🖤💔
برای بارداری اقدام کردین؟

تازه اسید فولیک شروع کردم دکتر جدیدم میگه تا مهر صبر کنم که حداقل 8 ماه بعد سزارینم بشه 

ولی روزها و لحظه ها نمیگذرن انگار زمان وایساده و من تو انتظار کشنده موندم 

فقط خودمو با باشگاه و ورزش سرگرم کردم تقریبا به جز جمعه ها هر روز باشگاهم 

رنگ دنیام و حس و حال روزهام خیلی بعد پسرم عوض شده دیگه من آدم سابق نمیشم

خودمو پیر و رنجور می بینم 

تازه اسید فولیک شروع کردم دکتر جدیدم میگه تا مهر صبر کنم که حداقل 8 ماه بعد سزارینم بشه  ولی ر ...

ان شالله بسلامتی این روزها بگذرن و اقدام کنی و زود باردار بشی  و این دفعه بسلامت بغلش بگیری

من که هنوز شروع نکردم به قرص خوردن،از بارداری مجدد میترسم...چرا محکومم به تکرار راه رفته🥺😭من بارداری خوبی نداشتم.خیلی میترسم ،احساس میکنم دیگه مثل قبل صبر و تحمل ندارم 

🖤💔
دوستان بیاین باهم به نیت اینکه انشالله بسلامتی به حق این شب های عزیز خدا به دل همه ی ما نظر کنه و دو ...

میشه یعنی سال دیگه این موقع آغوشمون پر باشه

وای خدا چقدر دلم گرفته😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
ان شالله بسلامتی این روزها بگذرن و اقدام کنی و زود باردار بشی  و این دفعه بسلامت بغلش بگیری ...

منم

فکر روزهای پر استرس بارداری و میکنم دلم هری میریزه

کاش دفعه دیگه ۴،۵ ماهمون بود تازه میفهمیدیم که بارداریم

اون موقع حداقل نصفش رفته وای یعنی میشه😩

یه نفر و میشناسم شش ماهش بود تازه فهمید بارداره

کاش واسه ماهم اینجوری بشه😜

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
واقعا سخته. خدا بهت اول صبر بده و بعدش هم یه بارداری سالم و بی دردسر به زودی تجربه کنی

قربونت عزیزم الهی آمین💜

2810