2777
2789
عزیزم شما هم بچتون و از دست دادید؟ من امروز خیلی بهم سخت گذشت کل بعدازظهر و گریه کردم چشمام درد م ...

عزیزم آره سخته ولی اولین نفری که میتونه بهت کمک‌ کنه‌ خودت هستی‌.منم‌ واقعا خیلی اوقات دلم واسه تکوناش‌ تنگ میشه‌ ولی‌ تا میام‌ به این‌ چیزا فک‌ کنم‌ سریع‌ به چیزای دیگه فکر میکنم‌ وبه ی آینده روشن فک‌ میکنم‌ و به این فکر میکنم‌ که‌ خیلیا مثه‌ ما بودن‌ و میگن‌ بعد از اینکه ی مدت بگذره‌ راحت‌تر با موضوع کنار اومدن‌ ک بعد اومدن‌ ی بچه‌ فراموش کردن‌.آشنای ما بعد از ۲۰ سال نازایی خدا بهش ۳ قلو داد.نا امید نباش ،ایمان‌ به آرزویت می‌ رساند.انشالله به حق‌ این‌ روزا‌ به حق طقل ۶ ماهه امام‌ حسین‌ (ع)بزودی‌ زود جاشون‌ برات‌ پر‌ بشه و این روزا رو فراموش کنی‌.انشالله خدا خودش بزودی زود به همه‌ ما‌ نی نی صالح و سالم‌ عطا میکنه‌.

عزیزم آره سخته ولی اولین نفری که میتونه بهت کمک‌ کنه‌ خودت هستی‌.منم‌ واقعا خیلی اوقات دلم واسه تکون ...

قربونت عزیزم ممنون و همچنین برای شما🤗

ان شاءالله به حق همین روزهای عزیز

به حق دل شکسته مادر حضرت علی اصغر

خداوند نظری به دلهای ما مادران دلشکسته بندازه

و هرچه که صلاح و مصلحت خودشه

به خیر و خوشی برامون رقم بزنه

خداوند جای طفل معصومای مارو واسمون پر کنه به شرط عافیت ان شاءالله❤🤲

خدا خودش کمکمون کنه بتونیم صبوری کنیم تا به آرامش برسیم و با دلهای تنگمون کنار بیایم⚘

الهی آمین🤲

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم ممنون و همچنین برای شما🤗 ان شاءالله به حق همین روزهای عزیز به حق دل شکسته مادر حضرت ...

عزیزم شما عکس رنگی گرفتین، به خاطر این میگم که با وجود سرکلاژ و استراحت زایمان زودرس شدین دوباره، شاید رحمتون سپتومی چیزی داره 

خدایا تو دلیمو سپردم دست خودت، مراقبش باش، خدا جونم کمک کن سالم بیاد تو بغلم 
عزیزم شما عکس رنگی گرفتین، به خاطر این میگم که با وجود سرکلاژ و استراحت زایمان زودرس شدین دوباره، شا ...

من سال ۹۴ عکس رنگی گرفته بودم و اون موقع دکترم چیزی نگفت

بعد که دو سه سال بعد رفتم رویان اونا همون عکس و دیدن و بازم چیزی نگفتن

فقط دکترم گفت باید عمل هیستروسکوپی تشخیصی انجام بدیم که بعد از عمل گفت یه کوچولو بالای رحمم اومده بود به سمت پایین که دکتر گفت صافش کردم

ولی بعد ۷،۸ ماه که باردار شدم تو هفته ۱۸ زایمان زود رس شدم و دکتر گفت شاید عفونت داشتی..

و این بار هم بازم همون اتفاق ولی دهانه رحمم باز شده بود..‌

نمیدونم والا

یعتی امکان داره دوباره سپتوم برگشته باشه؟

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
من سال ۹۴ عکس رنگی گرفته بودم و اون موقع دکترم چیزی نگفت بعد که دو سه سال بعد رفتم رویان اونا همون ...

با درد و انقباض شروع می‌شد باز شدن دهانه رحمتون یا بدون درد بود ؟ 

منم دوسال پیش پسرم تو 26 هفته با سزارین به دنیا اومد که متاسفانه فقط 3 روز زنده موند، کاملا درد همه مادرای داغ دیده اینجا رو میفهمم، تنها دلخوشی من همین گروه بود، میومدم اینجا می‌فهمیدم تنها نیستم، مادرایی که مجددا باردار میشدن و بچشون به سلامت به دنیا میومد بهم روحیه میداد، الان خداروشکر دخترم 3 ماهشه، فقط یه توصییه میکنم بهتون حتما علت سقطتون یا زایمان زودرستون  رو بفهمین تا برا بارداری بعدی تون انشالله مشکلی پیش نیاد، من خودم مشکل انعقادی داشتم، که تو بارداری آسپرین و آنوکسا پارین مصرف میکردم 

منم دوسال پیش پسرم تو 26 هفته با سزارین به دنیا اومد که متاسفانه فقط 3 روز زنده موند، کاملا درد همه ...

خداروشکر که جاشون‌ سبز شد براتون‌.شما بعد از سزارین اولتون‌ کی اقدام‌ کردین‌ برای بارداری بعدی؟

خداروشکر که جاشون‌ سبز شد براتون‌.شما بعد از سزارین اولتون‌ کی اقدام‌ کردین‌ برای بارداری بعدی؟

ممنون عزیزم، من بعد 9 ماه اقدام کردم سه ماه طول کشید تا مثبت شد 

من سال ۹۴ عکس رنگی گرفته بودم و اون موقع دکترم چیزی نگفت بعد که دو سه سال بعد رفتم رویان اونا همون ...

زایمان زودرس میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. ممکنه نارسایی دهانه رحم داشته باشی، ممکنه از عفونت باشه  و...

۱۸ هفته که زایمان زود رس شدی، ممکنه از عفونت بوده باشه، چون اونقدر شکم بزرگ نشده و نمیشه گفت جنین و جفت فشار میارند. معمولا نارسایی دهانه رحم بعد هفته ۲۰ بارداری خودش رو نشون میده که جنین و جفت بزرگتر شده و به رحم فشار میاد

ان شاله بارداری بعدی برای شما سالم و خوب سپری بشه. من توی بارداری ماهی یه بار دکترم تست ادرار میگرفت. و یه بار بلافاصله بعد تست ادرار بهم انتی بیوتیک داد. یعنی تا این حد مهمه و معمولا چندتا فاکتور رو بررسی میکنند(عفونت، پروتئین، قند و..)

با درد و انقباض شروع می‌شد باز شدن دهانه رحمتون یا بدون درد بود ؟ 

والا دفعه اول که احساس ریزش میکردم

که دکتر گفت احتمالا عفونت باعث شده کیسه آب سوراخ شه

دفعه دوم ضربه های بچم همش اون پایین بود

درد نداشتم یهو یه روز صبح ترشح قرمز داشتم که رفتم بیمارستان که گفت دهانه رحمت باز شده فقط نخ سرکلاژ کیسه آب و نگه داشته بود،

چه شانسی دارم من🤦‍♀️

منم دوسال پیش پسرم تو 26 هفته با سزارین به دنیا اومد که متاسفانه فقط 3 روز زنده موند، کاملا درد همه ...

آخی خداروشکر

خدا گل دخترتو برات نگه داره❤

من تازه با ivf باردار شده بودم

دعا کن برامون

خدا دوباره به ما نظری کنه

این بار بچه هامون و بغل بگیریم

خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم

یک لحظه از فکرش بیرون نمیام

من همه آزمایشها رو هم داده بودم استراحتم بودم

خودمم گیر کردم چرا اینجوری میشه

زایمان زودرس میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. ممکنه نارسایی دهانه رحم داشته باشی، ممکنه از عفونت باشه ...

منم هر ماه میرفتم آزمایش ادرار میدادم

عفونت ادراری نداشتم یه بار عفونت واژن گرفته بودم

که با پماد و قرص و اینا رفع شد ولی محض اطمینان دکترم همیشه آنتی بیوتیک میداد

یعنی با این وجود من هیچوقت نمیتونم باردار بشم؟

یعنی همش این اتفاق تکرار میشه؟😔

چه پروسه طولانی رو طی کردم تا به هفته ۲۴،۲۵ رسیدم

اونم با ivf

چه سخته همه زحمتات بر باد بره و دوباره بخوای از صفر شروع کنی تازه نمیدونی تهش چی میشه ...😔😫

دوستان بیاین باهم به نیت اینکه انشالله بسلامتی به حق این شب های عزیز خدا به دل همه ی ما نظر کنه و دوباره امیدو تو دلامون سبز کنه و سال دیگه آرزوهامونو بغل کنیم 

هر شب تا ده محرم زیارت عاشورارو بخونیم

پارسال دقیقا روز قبل تاسوعا رفتم سونوی غربالگری 12 هفتگی و وقتی، شنیدم پسرم سالمه انقدر ذوق کردم که به همسرم گفتم برای دسته ی امام حسین قربونی داد ولی الان دستم خالی مونده نمی دونم چی بگم خدایا حکمتتو شکر 

نمی دونم اگه قرار بود الان نباشه چرا 9 ماه تو شکمم نگه داشت واسم 

خیلی دلشکسته ام خدایاااا