2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه این دکترای پست فطرتو، چند بار بردم دکتر میگفت طبیعی هس خودش تا ۲ ماه زردیش میره تا ۶ ...

من اونروز مطب بودم

یه اقایی اومد بدون نوبت مطب

عصبی بود

گفت چرا داروهایی که دادی بچمو به حالت تشنج دراورد و  الان بدحال و بستریه.

دکتر هول شده بود

من بلافاصله اومدم بیرون 

چون عجله داشتم

بعد یک ربع رفتم داخل دوباره که داروهارو نشان بدم 

دکتر زنگ زد اورژانس

پرسید دکتر ....هستم

مریض بدحال داریم ما؟؟؟

بعدش نفهمیدم چی شد.

اگه برات امکان داره به مطب مراجعه کن...

من خودم نتونستم برم دکتر خودمو ببینم و بگم مقصر تو بودی

الان هم بیشور مهاجرت کرده

خیر نبینه توی زندگیش

ولی کاش پای رفتن داشتم و میرفتم ببینم چه جوابی بهم میده

😉

محکومیم به تحمل چاره چیه😭😭فقط بزور روزارو میگذرونم،بزور سرپا موندم بخاطر خانوادم،بخاطر مادرم💔

بخاطر مادرت 

چون همون اندازه تو برای اونا عزیزی

اونا دوتا درد میکشند 

یکی آب شدن تورو میبینن 

و یکی داغ نوه نازنینشونو

😉

من اونروز مطب بودم یه اقایی اومد بدون نوبت مطب عصبی بود گفت چرا داروهایی که دادی بچمو به حالت تشن ...

من یکی از شهرای استان مرکزی ام،اون دکتر آشغالی ام که رفتم واس اونجا بود،بود،اما وقتی حالش بد شد بردیم تهران بستری شد و بعدم فوت کرد،دیگ ام حالم خوب نبود و نتونستم برم مطبش،العانم ک چند ماه گذشته.اصلا قبول میکنه بنظرت ؟دیوار حاشا بلنده،ی دکتر عصبی بود اما چون معروفه و تعریفش کردن بچه ام بردم پیشش😭

🖤💔
بخاطر مادرت  چون همون اندازه تو برای اونا عزیزی اونا دوتا درد میکشند  یکی آب شدن تورو م ...

دقیقا بخاطر مادرم تحمل میکنم.اگه بخاطر مادر و پدرم نبود اصلا جدا میشدم از همسرم،چون دیگه بارداری مجدد برام ی ترس وحشتناکه و دیگ دلم نمیخواد بهش فکر هم کنم😭😭

🖤💔
الهی تو دادگاه به حقت برسی ولی بازم چه فایده وقتی جان عزیزت قابل برگشت نیست . الهی خدا برات جبران ...

درسته حتی دکترم محکوم بشه بازم برام فایده ای نداره چون پسرم برنمی گرده ولی باید تنش بلرزه دیگه انقدر بی مسئولیت نباشه 

من نمیتونم،خودمو مقصر درد و مرگ پسرم میدونم،دلم آروم نمیشه😭با روانشناسم حرف زدم میگه باید دارو مصرف ...

تا 6 ماه روانشناس من گفت طبیعیه و نیاز به دارو نیست اگه طولانی تر شد باید دارو بگیرم

عزیزم دردی که ما داریم و غصه ای که هر روز ناراحتمون می کنه انتخاب ما نیست و فقط پیش آمده و تو زندگی همه ی آدم ها درد هست ولی زجر کشیدنو ما انتخاب می کنیم 

بیاید درد و تحمل کنیم ولی به خودمون زجر ندیم تا بتونیم دوباره مادر بشیم اینبار قوی تر از قبل 

هر بار که از حرکت تو ورزش جا می مونی یا کم میاری به خودت بگو ذهن من هوشیارتره و من این غمو شکست میدم نمیزارم با غصه شکستم بدی 

محکم باش فرزند بعدیت نیاز به مادر سالم و با روحیه داره

باید بتونی خودتو براش سلامت حفظ کنی

من دهانه رحمم باز شد و سقط شدن 😔ممکنه حاملگی بعدی هم این اتفاق بیفته😔

عزیییزم خدا به دلت صبر بده

منم بچمو تو ۲۵ هفته از دست دادم

اول تیر دنیا اومد و چهارم تیر از دنیا رفت

عمر کوتاهی داشت پسر شیطونم😔😭

و دقیقا منم دهانه رحمم باز شد

خیلی غم انگیزه بچه سالمتو بخاطر مشکلی که خودمون داریم از دستش دادیم

خدایا یه کاری کن دفعه دیگه اگه بازم توفیق دادی و باردار شدیم بچه هامون سفت بچسبن تو دلامون و بعد ۹ ماه تو آغوش بگیریمشون

خدایا

همه مادرای منتظر و به آرزوشون برسون🤲🤰🤱

آمین یا رب العالمین❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
خدا از دهنت بشنوه ممنونم عزیزم انشالله غم شما هم بزودی جبران بشه و بیای از سختی نگهداری نوزاد بگی بر ...

فدات بشم

ان شاءالله همه باهم بیایم از شیرینی های دوران بارداری و اتفاقهای شیرین تر بعدش حرف بزنیم😍😊

به امید خدای بزرگ

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
تا 6 ماه روانشناس من گفت طبیعیه و نیاز به دارو نیست اگه طولانی تر شد باید دارو بگیرم عزیزم دردی که ...

روانشاسم به منم همینا گفتش،تا ۶ ماه گفت اینجوری هستی اما بعد اون اگه بهتر نشدم دارو باید بگیرم

ممنونم بخاطر حرفااات و دلگرمیت عزیزم

راستش خیلی تلاش میکنم سرپا بمونم و طاقت بیارم بخاطر عزیزنانمم شده دارم سعی میکنم قوی باشم ولی یه روزایی مثل امروز دیگه کم میارم و کل روزم میشه گریه😭

🖤💔