2777
2789
پسر منم صحیح و سالم دنیا اومده بود،زردی داشت بستری شد و همش بیقراری میکرد و حالت رفلاکس داشت دکترم ب ...

کور بشه اون دکتر بی دقت که نفهمیده پسرت رفلاکس داره و خوب شیر نمی خوره همین موضوع باعث تشدید زردیش میشه

خدا لعنتش کنه 

زردی خیلی مسئله ی مهمی باید خیلی زود درمان بشه انقدر نوزاد دیدم تو Nicu که بخاطر زردی و درمان نشدن به موقع آسیب مغزی شدن 😭😔

خیلی سخته خدا به دلت صبر بده 

کاش ازش شکایت کنید یا برید مطبش بهش بگین چه غلطی کرده تا با جون مردم دیگه بازی نکنه 

سلام دوستان چطور تحمل میکنید نبود بچه‌ی اونو منم پسرم رو شش ماه تو سی یک فروردین ازدست دادم خیلی برام سخت پسرمن مشکل ژنتیکی داشت میترسم دیگه بچه بیارم 

شما مرکز ژنتیک خوب نمی‌شناسید که دقیق باشه تو تهران برم پیشش از الان استرس اینو دارم که اگه اینبار بیارم بازم مثل پسرم مشکل نداشته باشه ممنون میشم اگه میدونید بگید

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کور بشه اون دکتر بی دقت که نفهمیده پسرت رفلاکس داره و خوب شیر نمی خوره همین موضوع باعث تشدید زردیش م ...

خدا لعنتشون کنه این دکترای پست فطرتو، چند بار بردم دکتر میگفت طبیعی هس خودش تا ۲ ماه زردیش میره تا ۶ ماه رفلاکسش،حتی خواستم دارو بده با تندی گفت چرا میخوای شکم بچه را با دارو پر کنی و ‌‌‌.. 

خیلی خواستم برم اون مطب خراب شدش و هر چی از دهنم در میاد به اون بی شرف بگم،اما چشمم به مطب و بیمارستان و ... میخوره حالم خراب میشه و گریه امانم نمیده😭😭😭

خدا لعنتشون کنه 😭😭

🖤💔
سلام دوستان چطور تحمل میکنید نبود بچه‌ی اونو منم پسرم رو شش ماه تو سی یک فروردین ازدست دادم خیلی برا ...

محکومیم به تحمل چاره چیه😭😭فقط بزور روزارو میگذرونم،بزور سرپا موندم بخاطر خانوادم،بخاطر مادرم💔

🖤💔
سلام دوستان چطور تحمل میکنید نبود بچه‌ی اونو منم پسرم رو شش ماه تو سی یک فروردین ازدست دادم خیلی برا ...

خدا بهت صبر بده

بچه ات ۶ ماهش بودیا ۶ ماهه باردار بودی از دست دادیش؟

من که تهران نیستم،برای ژنتیک و اینا نمیدونم

🖤💔
خدا لعنتشون کنه این دکترای پست فطرتو، چند بار بردم دکتر میگفت طبیعی هس خودش تا ۲ ماه زردیش میره تا ۶ ...

خودت اصلا نرو عزیزم 

ولی هر طور هست به گوشش برسون که چه خطایی کرده. یه آدم صبور که از کوره در نره بفرست بهش بگه 

یا شمارشو بده یکی از اقوام بهش زنگ بزنه 

اون دکتر مدیون شما و بچتونه 

پسرم کپی باباش بود، سفید توپل با وزن 3450،قد بلند، موهای صاف، حتی گروه خونش هم به باباش رفته بود، ال ...

عزیییزدلم

چقدر ناراحت شدم

خدا به دلت آرامش و صبر بده

عزیزم‌چی کشیدی

خیلی سخته بچه دست گل آدم صحیح و سالم دستی دستی پر پر بشه

وای خدا جون چه حکمتیه آخه،

خدای مهربونم

چی میخوای بهمون نشون بدی😭😭😔

خدا دختر گلت و واست نگه داره عزیزدلم

صبوری کن

به خاطر اون طفل معصوم

بچه ها خیلی حساسن سر اینکه مامانشون و ناراحت نبینن‌..

عزیزم ماها 

همدردیم یکی کمتر یکی بیشتر

هرکسی هم غمش واسه خودش بزرگه

فقط میتونم شریک غمت باشم

و واست دعا میکنم

خدا پسر خوشگلتو دوباره بهت برگردونه

مطمئنم میاد به زودی تو دلت....

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
خدای مهربونم می دونم که هستی  می دونم که صدای دل همه ی مارو قبل اینکه به زبون بیاریم میشنویی ...

الهی آمین 😭😭😔😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
نمیدونم‌ واقعا حکمتی داشت دکترم‌ میگفت میخواستم  ازهفته ۱۲برات قطع کنم‌ ولی تا الان ادامه دادم‌ ...

عزیزم

اینا همه بهونه ست

فکر میکنی خدا میخواست نگه داره

نگاه به آمپول و اینا میکرد

فکرتو مشغول نکن

هرچند من خودمم خیلی اینجور فکرا رو میکردم

ولی واقعا بعضی چیزا دست آدما نیست

ماها گوش به فرمان دکترامون بودیم و هرکاری از دستمون بر میومد واسه بچه هامون انجام دادیم

انواع آمپولا و دردها و سختی هارو به جون خریدیم

تا بچه هامون سالم بدنیا بیان

ولی واقعا تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته...

خدا به زودی جاش و برات سبز کنه عزیزم❤

بچه منم کامل به شوهرم رفته بود💔😭 من بهش شیر دادم ،باهاش زندگی کردم،خنده هاشو. دیدم... ای خدااا😭 ...

الهی عزییییزم

چقدر ناراحت کننده ست

چقدر سختی کشیدید

شماهایی که مدتی هم با بچه هاتون زندگی کردید

خیلی ناراحت شدم

خدا به دل غمدیدتون صبر بده😔😭

بچه هامون انگار مث ماهی بودن

لیز خوردن و رفتن

و ماماناشون با یه دنیا غم تنها گذاشتن

خداجونم کمکمون کن

دلمون آروم بشه...

با دلهای تنگمون کنار بیایم

خدایا جاشون و واسمون دوباره پر کن...

عزیزدلم دعا میکنم واست

خدا گل پسرت و دوباره بهت برگردونه این بار بدون هیچ خطری

هرچه زودتر بیاد تو آغوشت و دیگه غم نبینی

روزهات غرق شادی بشه با خنده های بچت❤🤲

تاپیک مال ۹۸ هست 

منم چند تا بچه از دست دادم یعنی سقط شدن   خدا به داد اونی برسه ک بچش بدنیا اومده و از دست دادش

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

منم ۴تا سقط داشتم ت اوج ناامیدی باردار شدم و هرروز انورسادات میزدم

مشکل انعقادی هم داشتم خیلی استرس داشتم حتی از استرس بالا می‌آوردم میرفتم زیر سرم

و خیلی سختیای دیگه خلاصه بدنیا اومد و الان رونامه ۵۰روزشه

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه