2777
2789
اسم پسر منم پارسا بود😭سه ماهه که دیگ ندارمش،فقط ۴۸ روز داشتمش😭😭😭اینجا میام فقط میخونم و گریه میک ...

الهی بمیرم برای دلت پسر منم فقط 49 روز موند اونم تو بیمارستان سخت ترین روزهای عمرم نبود پسرم کنارم تو اون 49 روز بود

عزیزم 😔 منم دو تا پسرمو تو همین تیر ماه لعنتی از دست دادم از تابستون دیگه بدم اومده من پسرمو ۵ د ...

خودم بهمن ماهیم پسرمم بهمن به دنیا امد عاشق زمستون بودم ولی حالا از زمستون و برف متنفر شدم 

من دخترمو دارم خداروشکر مرداد تولد 8سالگیشه الهی بمیرم براش که چقدر انتظار داداششو کشیده بود و قرار بود امسال تولدش داداشش باشه کنارش 

الان کارش شده زل زدن تو چشمای من که کی گریه یا بغض میاد سراغم تا جلومو بگیره 

همه تلاشم اینه براش هنوز همون مادر شاد قبل باشم ولی گاهی واقعا می برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم پسر منم پارسا بود😭سه ماهه که دیگ ندارمش،فقط ۴۸ روز داشتمش😭😭😭اینجا میام فقط میخونم و گریه میک ...

پارسای من 39  هفته و 4 روزه بود سالم سالم 

دکتر لعنتیم دیر امد بالاسرم منو دیر سزارین کرد بچم دچار خفگی شد 

نمی تونم ازش بگذرم 

تمام لحظه های روز زایمانم عین کابوس جلو چشمامن 

25 بهمن خوش و خرم رفتیم با پسرم برگردیم اما دکترم داغشو به دلم گذاشت خدا لعنتش کنه 

حالا هی میشینه گریه می کنه از همکاراش میشنوم ولی چه فایده داره 

پسرم کپی باباش بود، سفید توپل با وزن 3450،قد بلند، موهای صاف، حتی گروه خونش هم به باباش رفته بود، الهی بمیرم براش که نتونستم حتی محکم بغلش کنم، پسر قشنگم اصلا چشم باز نکرد، قبل دنیا امد از دست رفت 

مامانشو ندید هیچی از این دنیا جز درد و آمپول و سخت نفس کشیدن درک نکرد، امد تو این دنیا محکوم به 49 روز زجر شد و رفت 

جیگرم براش آتیش میگیره دلم براش تنگ شده 

خدای مهربونم

می دونم که هستی 

می دونم که صدای دل همه ی مارو قبل اینکه به زبون بیاریم میشنویی

می دونم که صاحب اصلی تمام فرزندان تو هستی و ما فقط امانت دارتیم ولی دله دیگه وابسته میشه، دلتنگ میشه خودت مارو این طور خلق کردی 

همیشه شاهد معجزه هات تو زندگیم بودم 

بیا دل تمام مادرهای چشم انتظارو شاد کن 

بیا اینبارم هم برام پدری کن و یکبار دیگه پارسارو سالم به امانت بهم برگردون قول میدم امانت دار خوبی باشم و ازش خوب مراقبت کنم 

من هرکس رو دیدم انوکسا رو هرروز زده و ندیدم یه روز درمیون بزنه

نمیدونم‌ واقعا حکمتی داشت دکترم‌ میگفت میخواستم  ازهفته ۱۲برات قطع کنم‌ ولی تا الان ادامه دادم‌ .نمیدونم‌ چرا‌ وقتی گقت ی روز در میون خودم‌ با ی دکتر دیگه مشورت نکردم خودم خیلی با دکتر جروبحث کردم‌ گفتم‌ هر روز بزنم‌ قبول نکرد گفت نه‌ دیگه ی روز در میون‌.بیشتر از اینکه از دست دکتر عصبانی باشم از خودم‌ ناراحتم‌ چرا با دکترای دیگه مشورت نکردم‌.

الهی بمیرم برای دلت پسر منم فقط 49 روز موند اونم تو بیمارستان سخت ترین روزهای عمرم نبود پسرم کنارم ت ...

پسر منم فقط تو این عمر کوتاهی که داشت فقط زجر کشید😭😭😭جگرم خون شد.سوراخ سوراخ کردن طفل معصوما😭😭😭وقتی یادم میاد چی کشید بچه ام دلم میخواد بمیرم فقط ..‌😭😭

🖤💔
خودم بهمن ماهیم پسرمم بهمن به دنیا امد عاشق زمستون بودم ولی حالا از زمستون و برف متنفر شدم  من ...

خدا حفظش گل دخترتا،ان شالله داداشش برگرده پیشش

منم پسرم بهمن اومد و فروردین رفت😭😭 

🖤💔
پارسای من 39  هفته و 4 روزه بود سالم سالم  دکتر لعنتیم دیر امد بالاسرم منو دیر سزارین کرد ...

پسر منم صحیح و سالم دنیا اومده بود،زردی داشت بستری شد و همش بیقراری میکرد و حالت رفلاکس داشت دکترم بردم ک همش میگفت طبیعی هس،هی حالش بدتر شد آخرم آوردمش تهران بستری شد،گفتن عفونت خون داشته که تشخیص ندادن و دیر شده بود و دارو ها دیگ تاثیر نزاشت فقط طفلک بچه ام درد و عذاب کشید😭😭😭از خودم متنفرم که با دکتر دیگه مشورت نکردم و به حرف ی دکتر که گفته بود طبیعی هس بسنده کردم😭😭😭

🖤💔
پسرم کپی باباش بود، سفید توپل با وزن 3450،قد بلند، موهای صاف، حتی گروه خونش هم به باباش رفته بود، ال ...

بچه منم کامل به شوهرم رفته بود💔😭

من بهش شیر دادم ،باهاش زندگی کردم،خنده هاشو. دیدم...

ای خدااا😭😭😭😭

🖤💔
خدای مهربونم می دونم که هستی  می دونم که صدای دل همه ی مارو قبل اینکه به زبون بیاریم میشنویی ...

ان شالله💔

من بچه اولمم بود و حالا میترسم از هر چی بارداریه و بدم میاد از هر چی دکتر و بیمارستانو و ....‌😭

🖤💔
بچه منم کامل به شوهرم رفته بود💔😭 من بهش شیر دادم ،باهاش زندگی کردم،خنده هاشو. دیدم... ای خدااا😭 ...

الهی بمیرم برای دلت، خدا خودش به قلبت آرامش بده 

اگه طبیعی زایمان کردی می تونی زودتر اقدام کنی 

انشالله خدا خودش کمکت می کنه و خاطرات تلخ واست کمرنگ میشه

خدا از دکترهای بی مسئولیت نگذره 

الهی بمیرم برای دلت، خدا خودش به قلبت آرامش بده  اگه طبیعی زایمان کردی می تونی زودتر اقدام کنی ...

ممنون عزیزم ،خدا به دلت شما هم آرامش بده

ن از نظر روحی ن از نظر جسمی تواناییشو ندارم💔

🖤💔