2777
2789
اخ بمیرم چقدر اذیت شدی حکمت چیه واقعا اخه از دل مادر لطیفتر هم هست مگه بعضی وقتا میمونم واقعا چرا ...

خدانکنه عزیزم

بمونی همیشه❤

برای خدا که کاری نداره

چه حکمت و قسمتی هست فقط خدا میدونه

چه سرنوشتی در انتظارمونه

تا کی باید منتظر موند

یعنی میشه یه روز ما منتظرا هم بیایم از مادرشدنمون بگیم

انقدر از حسرتامون نگیم😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم بمونی همیشه❤ برای خدا که کاری نداره چه حکمت و قسمتی هست فقط خدا میدونه چه سرنوشتی ...

واقعا یعنی میشه منم مثل میلیون ها مادر دیگه روز به دنیا امدن بچم بغلش کنم واقعا حسرت شده واسم

دخترمو که بعد هفت روز بغل کردم تمام 10 روز اول فقط گریه بودم

پسرمم که شد حسرت کامل رفتو من موندم افسوس

می دونم که فقط شماها منو درک می کنید فقط یه پسر سالم دیگه می تونه یکم آرومم کنه دوست دارم زودتر باردار بشم ولی از ته دلم دوست دارم پسر باشه 

سر دخترم همیشه دعام این بود خدا بهم دختر بده و وقتی شد خیلی خوشحال بودم و همیشه همه جا می گفتم آدم اگه دختر نداشته باشه باید حسرت بخوره پسر حسرت خوردن نداره 

خدا زد پس کلم و روزها میشینم واسه پسر دار نشدنم حسرت میخورم 

قربون خدا برم براش کاری نداره که یه پسر سالم قسمت من و هرکسی که دلش میخواد کنه 

دلم پیش تک تک شماهاس تروخدا شما هم واسه من دعا کنید

سه روز دیگه میشه 5 ماه که از زایمانم میگذره ولی هنوزم فقط زنده ام و به زور زندگی می کنم شرایط زندگیم برگشته به دوران قبل امدن پارسام ولی ای کاش میشد یه پاک کن برداشت و تمام روزهای سال قبلو پاک کرد 

[QUOTE=300556225]سه روز دیگه میشه 5 ماه که از زایمانم میگذره ولی هنوزم فقط زنده ام و به زور زندگی می کنم شرایط زندگیم ...[/QUOT

عزیزم توکل به خدا کن‌ قطعا این اتفاقا حکمتی داره .خدا انشالله بزودی جاشو‌ برات پر کنه. 

کسی بوده که دکتر ی روز در میان انوکسا تجویز کرده باشه و بچش سالم بدنیا بیاد؟

من هرکس رو دیدم انوکسا رو هرروز زده و ندیدم یه روز درمیون بزنه

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سه روز دیگه میشه 5 ماه که از زایمانم میگذره ولی هنوزم فقط زنده ام و به زور زندگی می کنم شرایط زندگیم ...

اسم پسر منم پارسا بود😭سه ماهه که دیگ ندارمش،فقط ۴۸ روز داشتمش😭😭😭اینجا میام فقط میخونم و گریه میکنم العان پیامت دیدم حرف دل خودم بود بغض کردم😭😭😭

🖤💔
من اینو نشنیده بودم به هر حال کلا بارداری فشار زیادی به بدن خانومها وارد میکنه حتی بدون هیچ دارویی

الان من از یبوست و بواسیر رنج میبرم

پاهام هم واریس شده

کمرمم داغونه

😉

واقعا یعنی میشه منم مثل میلیون ها مادر دیگه روز به دنیا امدن بچم بغلش کنم واقعا حسرت شده واسم دخترم ...

عزیزم 😔

منم دو تا پسرمو تو همین تیر ماه لعنتی از دست دادم

از تابستون دیگه بدم اومده

من پسرمو ۵ دقیقه فقط دیدم

طاقت اونجور به سختی نفس کشیدنشو نداشتم زود ازونجا اومدم بیرون

الان پشیمونم چرا لمسش نکردم

آخ بمیرم واسه اون پاهای کوچولوش که پوشکش واسش بزرگ بود

آخ بمیرم واسه انگشتهای مشت کردش

آخ خداااا

چرا بیشتر نموندم پیشش

بچمو تنها گذاشتم کجا اومدم

بمیرم واسه تنها موندنش😭😭😭😔😔

خدایا خودت یه کاری کن روزهای تلخ از دست دادن بچه هامون تبدیل به بهترین روزامون بشه

خدایا یه نظری کن به ما دلشکسته ها...

عزیزم

خدا ان شاءالله به زودی زود یه دو قلو قسمتت کنه

هم جای خالی دخترت پر بشه هم پسرت

انسان با امید زنده ست

بیایم بهم انرژی بدیم

هی بگیم میشه ما میتونیم

تا بشه

حتما حتما حتما میشه❤

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
از هرچی دکتر زنان متنفرم ، از هرچی بیمارستان و زایشگاهه بدم میاد و دیدن حتی یه فیلم یا کلیپ از بیمار ...

منم همینجورم

من حتی یه فیلم میبینم طرف توش بارداره حالم بد میشه

بماند که چند نفر باهام باردار بودن...

روزهام پر از دلشوره گی و اضطرابه

به این فکر میکنم دوباره برگشتم سر نقطه اول

حس بدی بهم دست میده

غم عالم میاد تو دلم

من زمان بارداریم همش میگفتم کاش میرفتم تو کما بعد که بچم دنیا میومد بهوش میومدم

تا انقدر استرس نمیکشیدم😬

چی میشد یه بارداری راحت و بی دغدغه ماهم مث بقیه داشتیم

راحت همه جا میرن خرید مهمونی این ور اونور

ما اینهمه استراحت و خونه نشینی کردیم آخرم دست خالی😔

اسم پسر منم پارسا بود😭سه ماهه که دیگ ندارمش،فقط ۴۸ روز داشتمش😭😭😭اینجا میام فقط میخونم و گریه میک ...

عزیزم

امیدوارم

حدا دوباره پارسا کوچولوت و بهت برگردونه

و این بار عمر با عزت بهش بده

یه عمر کنار هم باشید❤