2777
2789
خیلی سخته  ❤️❤️خدا کنه واسه هیچکس پیش نیاد  مادرم داداشم و نذر حضرت ابوالفضل کرد

منم نذر حضرت رقيه كردم خدا بهم ي دختر سالم و صالح بهم بده هيچوقت ازم نگيرتش😭

دخترم رفت مثلِ رفتن جان از بدن ديدنم كه جانم ميرود🖤
منم نذر حضرت رقيه كردم خدا بهم ي دختر سالم و صالح بهم بده هيچوقت ازم نگيرتش😭

سلام

خوبی

حالت بهتر شده؟؟؟

من وقتی مادری رو میبینم بچه شو توی سنهای بالاتر از دست داده خداروشکر میکنم که منو زیاد وابسته بچم نکرد و گرفت.

باید به مصلحت خدا راضی باشیم

خدا عزیزانتون رو براتون حفظ کنه انشاله

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره بعد از ۴سال داغم تازه شد چندتا پیاما رو خوندم چه روزای مزخرفی بود خوب شد گذشتن و رفتن ولی ما ...

آرزو جون سلام چیشدی یهو بعد مدت ها اومدم تو تاپیک با پیامت خشکم زد دختر خوب چیشدی بمیرم 

آیدا چطوره خوبه؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
آرزو جون سلام چیشدی یهو بعد مدت ها اومدم تو تاپیک با پیامت خشکم زد دختر خوب چیشدی بمیرم  آیدا ...

سلام خوبی بچه ات چطوره دختره یا پسر چند وقتشه

هیچی زهرا یه مریضی خیلی نادر گرفتم توکلیه ها و ریه و مغز ایجاد توده شده بود شیمی درمانی کردم ۱سال و ۶ماه بعد فروردین امسال پرتودرمانی کردم توده ریه و مغز برطرف شد و کلیه ها هم توده کوچیک شد امکان عمل نبود چون جفت کلیه رو از دست میدادم الانم ام ار ای دادم منتظرم جوابش بیاد تا ببینیم پرتودرمانی چقدر اثر کرده

نابود شدم این ۲ساله مشکل اعصاب پیدا کردم دارو میخورم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

توده ریه مغز با شیمی درمانی از بین رفت و امسال فقط کلیه ها رو پرتودرمانی کردم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام خوبی بچه ات چطوره دختره یا پسر چند وقتشه هیچی زهرا یه مریضی خیلی نادر گرفتم توکلیه ها و ریه و ...

بعد از کلی وقت اومدم تولد پسرم بود اومدم تاپیک ها رو میخوندم یهو اومدم اینجا صفحه آخر خوندم دیدم تو پیام گذاشتی اصلا از شدت ناراحتی نفهمیدم چیشد 😔ای وای چه قدر سخت خدایا دلیلش چی بود چطور متوجه شدی ؟ 

بمیرم چه روزای گذروندی انشالله ک کلا رفع بشه سرش از سرت کم بشه 

آرزو جون یه دختر شانزده ماهه دارم به لطف خدا ولی دختر منم خیلی بدقلق و ... هست تمام عوارض آون اعصاب خوردی ها و بارداری وحشتناک سخت رو بچم هم اثر گذاشته و مشکلات زیاده شکر برا بودنش مرحم دردهام شد، 

الهی ک لباس عافیت به تن کنی دوست عزیزم واقعا ناراحت شدم خدا کمکت کنه آیدا گلی ببوس

بعد از کلی وقت اومدم تولد پسرم بود اومدم تاپیک ها رو میخوندم یهو اومدم اینجا صفحه آخر خوندم دیدم تو ...

عزیزم خدا حفظش کنه بله شکر برا بودنشون

اسم بیماری کریوکارسینوم هست من ایدا ۷ماهه بود ناخواسته حامله شدم ولی افتادم به خون ریزی همون اول و سقط شد رفتم دکتر زنان سونو کرد گفت چیزی تو رحم نمونده نگو بوده اون ندیده به تیکه از جفت مونده بود و تو جفت کلیه ها و ریه و مغز ایجاد توده شده بود اول یهو چشمام دوبینی پیدا کرد فرداش خوب شد بعد دکتر برام ام ار ای مغز نوشت انجام دادم نوشته بود لخته خون در مغز دیده شد دکتر میگفته سکته کردی

بعد دوهفته نصف شب چنان کلیه دردی گرفتم که رفتم دکتر گفت برو سونو حتما سنگه رفتم سونو گفت سنگ نداری جفت کلیه ها توده داره باید بری سیتی

خلاصه رفتم سیتی اونجا گفتن سرطان کلیه

این فاصله کلیه درد های وحشتناکی سراغم می اومد وحشتناکا

بعد شدیدا حالت تهو پیدا کردم ابم نمیتونستم بخورم هیچی

حالم بد شد و بیمارستان بستریم کردن یه دکتر اومد بالاسرم و تشخیص این بیماری رو داد بعد یه ازمایش خون برام نوشتن و تایید شد این بیماری خیلی خیلی نادر هست

خلاصه شیمی درمانیم تو بیمارستان شروع شد و بقیه داستان که برات تعریف کردم نابود شدم به خدا

هرچی اتفاق نادره برا من پیش میاد اون از دکولمان جفت تو هفته ۳۹ اینم از این بیماری نادر

سرطان نیست ولی راه درمانش مثل سرطانه

عزیزم خدا حفظش کنه بله شکر برا بودنشون اسم بیماری کریوکارسینوم هست من ایدا ۷ماهه بود ناخواسته حامله ...

وای خدایا چقدر سخت خدا کمکت کنه کلا از بدنت دفع بشه وای ک چقدر باید بعد سقط و زایمان ها پیگیری کرد مرتب و بیسواد بعضی دکترا کار دست آدم میده 

منم بعد زایمان 8 ماه تمام خونریزی میکردم و علت مشخص نمیشد هر دارو و آمپول بگی زدم تا اینکه بعد  ماه ول شد ولی دیگه از بس اذیت شده بودم نرفتم ببینم چیشدم  اصلا 8 ماه فقط انگار شیر آب باز کرده بودی خون میرفت ازم 

انشالله جواب ام ر ای اومد دیگه چیزی نباشه و تموم شده باشه این کابوس هات 

وای خدایا چقدر سخت خدا کمکت کنه کلا از بدنت دفع بشه وای ک چقدر باید بعد سقط و زایمان ها پیگیری کرد م ...

ممنون عزیزم دعام کن

دختر نازمون هم ببوس

اسمش رو چی گذاشتی؟

ممنون عزیزم دعام کن دختر نازمون هم ببوس اسمش رو چی گذاشتی؟

فدات گلم انشالله ک دیگه سختی هات تموم بشه 

توام آیدا گلی ببوس 😍

دختر منم اسمش مهرسا 

فدات گلم انشالله ک دیگه سختی هات تموم بشه  توام آیدا گلی ببوس 😍 دختر منم اسمش مهرسا

ممنون

عزیزم‌چه اسم قشنگی خدا حفظش کنه

خانوما من ۲۰ روزه پسر یک سالمو از دست دادم، به خاطر تصادف، همه میگن چشمش زدن از بس خوشگل و باهوش و دوس داشتنی بود، دل من و باباش خونه، برامون دعا کنین خیلی به دعاتون احتیاج دارم😔😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
خیلی سخته واقعا نمیدونم گناه این بچه ها چیه  من ۳۹هفته پسرم فوت کرد میگم خدایا میخواستی بگیری ...

عزیزم پس حکمت خدا برا من چی بود که یه سالم بغلم بزرگش کردم و درست وقتی میخواستم یک سالگیشو جشن بگیرم یه هفته قبلش ازم گرفتش، نمیشه چیزی گفت اصلا ما نمیتونیم سردربیاربم 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
عزیزم پس حکمت خدا برا من چی بود که یه سالم بغلم بزرگش کردم و درست وقتی میخواستم یک سالگیشو جشن بگیرم ...

الهی بمیرم برای دلت خیلی سخته خدا بهتون صبر بده 

آخر هممون رفتن از این دنیاس پسر شما هم فرشته ای بود که خیلی زود این دنیارو ترک کرد و خوشا به سعادتش که انقدر زود رفت

من از وقتی پسرمو از دست دادم دیگه از مرگ نمی ترسم چون میگم اگه اون دنیایی باشه حتما می بینمش و بهم برمی گرده 

غصه ها و سختی ها فراموش نمیشن ولی آدمارو سختر و پخته تر می کنن، الهی بمیرم برات صبوری کن گلم، مطمئنم خدا الان آغوششو برات باز کرده و تو در پناه خدایی و حتما برات جبران خواهد کرد امیدت به خدا باشه تا خودش مرحمی برای دلت باشه