2777
2789
انشالله خداوند براتون حفظش کنه و زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه، دلیل ازدست دادن فرشتتون چی بوده ،طبیع ...

سزارین بود گفتن ریه هاش نفس خشک کشیده ازبین رفته کیسه ابم پاره شده بود

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=284475799]سزارین بود گفتن ریه هاش نفس خشک کشیده ازبین رفته کیسه ابم پاره شده بود[/QUOTE

زود باردار شدین مشکلی ندارین تو این بارداری برای جای بخیه هاتون من هنوز 35 روز سزارین شدم دکترا میگن 6 ماه تا یکسال بگذره

[QUOTE=284475799]سزارین بود گفتن ریه هاش نفس خشک کشیده ازبین رفته کیسه ابم پاره شده بود[/QUOTE زود ...

فعلا مشکلی ندارم ولی بقیشو نمیدونم حال روحیم خوب نبود مشاورم گف زودتر باردارشی میتونی اون یکیو فراموش کنی 

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
فعلا مشکلی ندارم ولی بقیشو نمیدونم حال روحیم خوب نبود مشاورم گف زودتر باردارشی میتونی اون یکیو فرامو ...

ماه چند هستین از چند ماه بعد اقدام کردین،منم فکر میکنم با دوباره باردار شدن اروم تر میشم  

ماه چند هستین از چند ماه بعد اقدام کردین،منم فکر میکنم با دوباره باردار شدن اروم تر میشم  

هنوز پنج هفتمه بعد سه ماه اقدام کردم 

سزارین اولتون بود

بله اولین بچم بود

عزیزم انشالله بسلامتی فارغ بشی و نی نی گلتو بغل کنی

ممنون گلم