2777
2789
مامانای دلشکسته بیاین کمکم کنید من فکر می کنم فقط یه نوزاد دیگه می تونه آرومم کنه دخترم 7 سالشه و ...

یسال بزار بگذره بخیه جوش بخوره

استرسهاتو کنترل کن

خدا بهت اجر و صبر میده

خدا انشاله بهت برمیگردونه

غصه نخور عزیزم

تسلیت عرض میکنم مجدد

خدا خانوادتو سلامت نگه داره

انشاله ارامش برگرده به دلت مادرجان 

برای ارامشت ایت الکرسی میخونم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال نو همتون مبارک یسنا چن هفته شدی؟ شباهنگ کجایی. اتیه هستی سمیرا  سمانه الهام

سلام عزیزم.سال نو شماهم مبارک

حدود ۱۸ هفته. فعلا اوضاعم پستی و بلندی داره،با دعای خیر دوستان به خیر بگذره ان شاءالله

وای خدا  اخه چرا  دارم از غصه سکته می کنم قلبم داره وای میسته پسرم اولین لباسش کفنش شد ...

با تمام وجود درکت میکنم عزیزم. شبهایی رو گذروندم که واقعا دیگه نفسم قطع میشد.به سختی نفس میکشیدم. دوشبش رو یادم هست که واقعا مستاصل بودم و فکر میکردم نفس های آخرمه. روزهایی که خونه مامانم بودم و غصه خوردن عزیزانم بیشتر بهم فشار میاورد. فقط گفتم خدایا کمکم کن. اولی رو رفتم مامانم رو بغل کردم.دومی رو به شهید سلیمانی گفتم مگه نمیگن به خونواده شهدا سنگ تموم میذاشتی،مگه نمیگن بچه منم شهید شده،به خدا اگه همین الان سرم رو گذاشتم رو بالش آروم نخوابم ازت دلخور میشم. این دوبار آروم ترین خوابم رو بعد از بچم تجربه کردم. معجزه وار سبک و آروم خوابم برد.هیچ کابوسی ندیدم.صبحش حالم خیلی بهتر بود.

از خدا برای شما هم آرامشی معجزه وار میخوام عزیزم

سلام خانوما،دست تقدیر هم منو به اینجا کشونده امروز 31 روز از پرکشیدن فرشتم میگذره و من هر روز داغون ...

۳۱ روز...

چقدر این اعداد دقیق برای ما آشناست🥺 باورت میشه بعد از حد

ود پنج سال هنوز  روزا رو میشمرم؟ الان که دیگه برای خیلیا عادی شده و به عنوان یه مساله ساده بهش نگاه میکنن! خودتو بنداز تو بغل خدا که از همه بنده هاش دلسوزتره

مامانای دلشکسته بیاین کمکم کنید من فکر می کنم فقط یه نوزاد دیگه می تونه آرومم کنه دخترم 7 سالشه و ...

خدا دختر نازنینت رو برات نگه داره. درست فکر میکنی عزیزم.منم دل تو دلم نبود دوباره باردار شم.باورت میشه با اینکه طبیعی بودم و دکترم گفت سه ماه دیگه اقدام کن یک سال ونیم‌ دیگش باردار شدم.(البته وسط یه سقط هم داشتم) فکر میکردم هنوز کلی کار نکرده دارم! باید اندامم بهتر شه،درسم تموم شه،خونم تمیز شه،سفر برم،تجربه های جدید کسب کنم... انگار با دلم و دنیا تو لج افتاده بودم. فکر میکردم باید حقم رو ازش بگیرم بعد. خداروشکر شما که یه فرشته هم داری

سلام سال نو مبارک خوبی گل دخترت چطوره چن وقتشه انقد صدات کردم که نگوووو کدوم فرزانه؟ همونی که ...

ممنون که به یادم بودی⚘ دخترم ۳ ماهش تموم شده خدا رو شکر خوبه.. گل پسر تو چطوره؟ راه میره؟ اسمش چی گذاشتی؟

نه اون نیست.. ی کاربر بود اسلام اون میگم.. پسرش آسمونی شد خدا بهش ی دختر داد.. بعد از اونم از هستی شنیدم دوباره به لطف خدای مهربون باردار.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

[QUOTE=284377278]۳۱ روز... چقدر این اعداد دقیق برای ما آشناست🥺 باورت میشه بعد از حد ود پنج سال هنوز  روزا رو ...[/Qپارگیی 

میدونم خودمم حدود 7سال پیش پسرم رو تو هفته 23 بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادم هنوز فراموش نشده، یعد یکسال باردار شدم و خدا پسرم رو بهم بخشید ،فک نمیکردم دوباره امتحان بشم ،درست زمانی که روز شماری میکردم برای به دنیا امدن دختر کوچولوم ،که دیگه قلب کوچولوش برام نزد،خدا هیچ مادری رو اینجوری امتحان نکنه

من شش ماه میشه بچمو ازدس دادم الان باردارم

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️