2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما،دست تقدیر هم منو به اینجا کشونده

امروز 31 روز از پرکشیدن فرشتم میگذره و من هر روز داغون تر از دیروز

دخترکم رو تو هفته 35 بخاطر گره خوردت بند ناف و عدم خون رسانی از دست دادم

ومن موندم یک دنیا حسرت و یک آغوش خالی

سلام خانوما،دست تقدیر هم منو به اینجا کشونده امروز 31 روز از پرکشیدن فرشتم میگذره و من هر روز داغون ...

خیلی رنج بزرگیه. خدا بهت صبر بده عزیزم و به زودی هم یه نی نی سالم و صالح بهت عطاکنه. 

سلام بچه‌ها چطورین؟ سال نو همگی مبارک.. ی دنیا دلم براتون تنگ شده.. از وقتی انترنت قطع شد دیگه نشد بیام تا امروز.. چه خبرااا؟ هستی مریم نیلو شبنم مامان پسری ها و بقیه از خودتون خبر بدین.. الهی که همه چی بر باب میلتون باشه

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

هستی آخرین بار یادم گفتی فرزانه به لطف خدای مهربون دوباره بارداره چه خبر ازش؟ نی‌نیش به دنیا اومده؟

خودت چه میکنی؟ دختر نازت بزرگ شده؟ نی‌نی نداری؟ از بچه‌های گروه چه خبر؟ الهام و بقیه؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامانای دلشکسته بیاین کمکم کنید

من فکر می کنم فقط یه نوزاد دیگه می تونه آرومم کنه

دخترم 7 سالشه و پسرمو 53 روز پیش سزازین شدم و 4 روز پیش از دست دادم 

باید برای بارداری چند ماه دیگه اقدام کنم میشه سزارین سوم 

مامانای دلشکسته بیاین کمکم کنید من فکر می کنم فقط یه نوزاد دیگه می تونه آرومم کنه دخترم 7 سالشه و ...

سلام خیلی سخته خداوند بهتون صبر بده ،منم شرایط شما رو دارم و سزارین شدم دکتر گفته 6 ماه بعضی دکترا هم. میگن یک سال

هستی آخرین بار یادم گفتی فرزانه به لطف خدای مهربون دوباره بارداره چه خبر ازش؟ نی‌نیش به دنیا اومده؟ ...

سلام

سال نو مبارک

خوبی

گل دخترت چطوره

چن وقتشه

انقد صدات کردم که نگوووو

کدوم فرزانه؟

همونی که اکثرا تایپیک مذهبی وچله میزاره؟؟؟

همونی که پسرشو بعد تولد از دست داد؟؟؟

😉

سلام خانوما،دست تقدیر هم منو به اینجا کشونده امروز 31 روز از پرکشیدن فرشتم میگذره و من هر روز داغون ...

سلام

تسلیت منو پذیرا باش

خواست خدا بود و اون بچه ها برای این دنیا افریده نشده بودن.

اینجا براشون کوچیک بود

😉