2777
2789
سلام عزیزم ،توکلت به خدای مهربون باشه،انشاالله خبر سلامتی نی نی نازتو بهت میدن،لطفا به ما هم خبر بده

ممنون عزیزم. خیلی محبت داری. دعا کن برام. حتما امیدوارم خبر خوب بدم

چرا من نمیتونم کناربیام با این داغ

چرا انقدر دلم تنگ میشه... 

چرا تو خیالم انقدر بغل میگیرمش و باهاش حرف میزنم... 

درسته مدت زیادی نگذشته ولی قلبم تیر میکشه از نبودنش😭

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من نمیتونم کناربیام با این داغ چرا انقدر دلم تنگ میشه...  چرا تو خیالم انقدر بغل میگیرمش ...

حق داری خیلی سخته. خدا خودش کمکت کنه و دلت رو آروم کنه. از خدا کم بخواه. ولی طبیعیه من هر وقت یادش میفتم اشکام میریزه ولی سعی میکنم کسی نفهمه . تو هم انشا... آروم میشی و خدا یه بچه ناز و سالم بهت میده برای منم دعا کن

چرا من نمیتونم کناربیام با این داغ چرا انقدر دلم تنگ میشه...  چرا تو خیالم انقدر بغل میگیرمش ...

عزیز دلم طبیعیه همه کساییکه اینجا هستن این دوران تجربه کردن

من بعد ۷ماه ،هفته آخر هر ماه مخصوصا ۳۰ام رفتارم ی طور دیگس و همش غمگینم

برا همین پیش ی روانپزشک رفتم ،و فقط با نصف قرص آسنترا ده روزه حالم خیلی بهتره

سلام عزیزم ،خوبی گلم؟ جواب آمینوسنتز  گرفتی؟

سلام عزیزم. نه هنوز. گفتن دو تا سه هفته زمان میبره. خیلی نگرانم.  دکترم گفت جواب سه روزه آزمایش ممکنه اشتباه باشه و ملاک نیست. حالا منتظرم از آزمایشگاه باهام تماس بگیرن. خیلی لطف کردی پرسیدی گلم. التماس دعا دارم . امیدوارم خدای مهربون  به همه مادرای منتظر بچه سالم عطا کنه 

سلام عزیزم. نه هنوز. گفتن دو تا سه هفته زمان میبره. خیلی نگرانم.  دکترم گفت جواب سه روزه آزمایش ...

ان شاءالله خوش خبرباشی .خدابه دلت آرامش بده .سوره ی مریم بخون برای آرامشت.

عزیزم خدایی که آفریننده انسانهاست اگربخوادحتماحفظش میکنه .بسپربه خودش .من هم به شکل دیگه ای ازاین استرس داشتم برای غربالگری.نگرانیتو بده به خدا وازش آرامش بگیر.بدون خداحواسش بهت هست فقط یکم صبر میخواد که داشته باشی.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
ان شاءالله خوش خبرباشی .خدابه دلت آرامش بده .سوره ی مریم بخون برای آرامشت. عزیزم خدایی که آفریننده ...

تمام تلاشم رو میکنم. مرسی عزیزم لطف کردی. التماس دعا. انشا... خدا به همه مادرا لطف بی کرانش رو نشون بده و دل همه رو پر از شادی و آرامش کنه.

سلام عزیزم. نه هنوز. گفتن دو تا سه هفته زمان میبره. خیلی نگرانم.  دکترم گفت جواب سه روزه آزمایش ...

توکلت به خدای مهربون باشه

عزیزم دعا میکنیم برای شما و تو دلی قشنگت،البته اگه لایق باشم

توکلت به خدای مهربون باشه عزیزم دعا میکنیم برای شما و تو دلی قشنگت،البته اگه لایق باشم

مرسی عزیزم. اختیار دارین مادرای دل شکسته حتما پیش خدا جایگاه ویژه ای دارن. شما چی شد کوچولوت رو از دست دادی اگه ناراحتت نمیکنه بگو. 

مرسی عزیزم. اختیار دارین مادرای دل شکسته حتما پیش خدا جایگاه ویژه ای دارن. شما چی شد کوچولوت رو از د ...

هفته ۲۹کبسه آبم پاره شد ،میخواستن تا هفته  ۳۴ نگه دارن اما ۱۲ روز بعد خونریزی کردم  ،عفونت تو بدن پخش شده بود نفهمیده بودن با وجود اینکه میگفتم سردمه

خلاصه سزارین شدم و بعد ۱۲ ساعت دخترم فوت شد من که ندیدمش😔

سه روز هم بیمارستان موندم تا عفونت با آنتی بیوتیک کنترل بشه اما بعدش تو خونه از جای بخیه هام هم عفونت میومد بازم ده روز انتی تزریقی و تا ی ماه انتی خوراکی مصرف کردم

یک روز در میون میرفتم مطب ی دکتری بخیه هامو فشار میداد تا چرک تخلیه بشه،دکتر گفت برو خدارو شکر کن خودت زنده موندی

هفته ۲۹کبسه آبم پاره شد ،میخواستن تا هفته  ۳۴ نگه دارن اما ۱۲ روز بعد خونریزی کردم  ،عفونت ...

اخ آخ چقدر اذیت شدین. خدا به خودتون رحم کرده. چقدر اتفاق دردناکی. انشا... به زودی خدا براتون جبران کنه و یه نی نی ناز و سالم بهتون بده این روزای سخت رو فراموش کنین. به خاطر این همه اذیتی که شدین کلی پیش خدا اجر دارین. دعا میکنم خیلی زود تمام سختیا رو فراموش کنین با بغل کردن نی نی گلتون.    

هفته ۲۹کبسه آبم پاره شد ،میخواستن تا هفته  ۳۴ نگه دارن اما ۱۲ روز بعد خونریزی کردم  ،عفونت ...

اگه میدینش فکر کنم سخت‌تر بود هی تو ذهنتون میومد  غصتون بیشتر میشد. انشا... بعد از ۱۵۰ سال اون دنیا میبینینش میاد پیشتون. 

سلام به همه مامانایی که کوچولوشونو از دست دادن من هم خودم هم خواهرام این تجربه تلخ رو داشتیم خودم پسرمو ماه ششم به خاطر فشار خون از دست دادم یکی از خواهرام هم دو تا دخترشو یکی سه ماهه مشکل متابولیک داشت یکی هم ماه آخر بارداری به خاطر فشار خون از دست داد خواهر دیگم پسرشو یک ساله بود به خاطر سرطان خون ویکی هم تازه دیروز ماه هفتم به خاطر فشار خون از دست داد لعنت به این فشار خون دلم برای خواهرم کبابه نمی‌دونم چطور تحمل می‌کنه  خدا رو شکر الان یه دختر پنج ساله داره ولی خیلی سخته امیدوارم خدا به همه مامانای بچه از دست داده صبر بده وهمه بچه ها رو برای پدر مادرا حفظ کنه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی