2777
2789
میدونی منو بخاطر عفونت چند روز هم تو بیمارستان نگه داشتن مامان ۴۸ساعت پیشم بود واقعا خسته شده بود ی ...

نه عزیزم اصلا به ادم اونموقع نباید هیچ کس،هیچ چیزی بگه

با سکوت میتونن بهترین کمک رو بکنن، اما نمیدونم چرا به اسم محبت و مهربونی هرچی میخوان میگن

اخرم منت میزارن که از دوست داشتنه

ولی حرفم اینه که در کل برات مهم نباشن، چون فقط دردتو بیشتر میکنن

اما خوب کردی گفتی حرفتو

من نگفتم، جواب هیچ کس رو ندادم

تو دلم تلنبار شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلی چطوری .. چه خبر ؟ به سلامتی فارق شدی؟ بیا عزیزم ی خبری بده .. انشالله که تن خودتو و نی نی س ...

سلام آدینه جان.خداروشکرخوبیم. درضمن عزیزم به یادشماوهمه ی مادرهای دلشکسته اینجابودم.که خدا بچه های صحیح وسالم درآعوش همه ی مادرهابزاره..این اولین دعام بود .

عزیزم تجربه بهم ثابت کرده هرچی روبه خدابسپری بهترینشو بهت میده.امیدوارم خبرای خوش برامون بیاری.💋💋💋❤❤❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام آدینه جان.خداروشکرخوبیم. درضمن عزیزم به یادشماوهمه ی مادرهای دلشکسته اینجابودم.که خدا بچه های ص ...

خدا رو شکر عزیزم .. قدمش مبارک و پر خیر و برکت 🥰🥰😍😍😍😍 ممنون عزیزم که ما رو فراموش نکردی .. الهی آمین 🙏🙏🙏

میدونی منو بخاطر عفونت چند روز هم تو بیمارستان نگه داشتن مامان ۴۸ساعت پیشم بود واقعا خسته شده بود ی ...

از دست این مادرشوهرای بدجنس  برا من که فردای زایمان بلندبلند به مامانم میگفت یکی از دست پسرش (وحتما عروسش) دلخور بود،بچشون فلج شد  بعدم که گفتم خواهرشوهرم که باهم باردار بودیم الان نیاد،بچش رو ببینم خون به جیگر میشم، میگه پس کلا قراره بیرون نرین؟کلی بچه بیرون هست؛ اصلا بچه های داداشت چرا الان اینجان؟ درحالیکه مامانم قبلا بهشون گفته بود برید خونتون خواهرت اذیت نشه، داد میزد کسی که بچش رو دوست داشته باشه نوه و عروسشم دوست داره،چرا بیرونشونون میکنی طفلکیا رو؟عروست ماهه.خدا مامانش رو حفظ کنه خوب دختری تربیت کرده.

حتی تو بیمارستان که شوهرم کیک و آبمیوه برا همه خرید،قاپید به هرکی یکی داد بقیه رو سریع گذاشت تو کیفش، هرچی هم خودشون خریده بودن از یخچال اتاقم خالی کرد کسی نخوره.اصلا حالم به‌هم میخوره یاد اون روزا میفتم.الان که مثلا قربون صدقه دخترم میره میخوام عوق بزنم.فقط تیکه پارش کنم

از دست این مادرشوهرای بدجنس   برا من که فردای زایمان بلندبلند به مامانم میگفت یکی از دست پسرش ...

والا آدم نمیدونه با اینجور افراد چطور رفتار کنه

فقط بفکر خودشونن

عزیزم باز خوبه یک پسر گل داری. دلتو به اون خوش کن. میدونم که سخت بوده خیلی ولی بازم خداروشکر کن که پ ...

درسته میدونم شرایط خیلی از شماها سخت تره.. ولی مرگ بچم اونم زمانی ک انتظار بغل گرفتنشو میکشیدم نابودم کرده... 

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 
سلام عزیزم، چی میشه گفت چه دردی کشیدی بعد اونهمه سختی... فقط میتونم از خدا برات صبر بخوام درد فرزند ...

دقیقا خیلی خوب درکم کردی... همش مجبورم بخاطر پسرمو شوهرم خصوصا پسرم حفظ ظاهر کنم... 

درد از دست دادن اولاد هیچ وقت کم نمیشه... ن با گذر زمان نه تغییر شرایط.. مطمعنم اگه ده تا بچه دیگه خدا بهم بده تا ابد داغ از دست دادن پسرم روی دلم همیشه تازست

اخی خدا بهت صبر بده. انشا... بارداری بعدی. شاید سالم نبوده و از پیشت رفته پس زیاد غصه نخور. حق داری ...

ممنون عزیزم. امیدوارم خدا به حق دل شکستمون ناامیدتون نکنه و یه بارداری بی خطر و یه زایمان عالی که ختم بشه به بغل کردن بچه نازت.. از خدا برای جفتتون سلامتی میخوام

الهی عزیزم😔😔😔😔  خدا بهت صبر و تحمل بده خیلی سخته خیلی😭😭😭بخدا توکل کن بهت آرامش بده .... ...

سلام آدینه جون خوبی الحمدالله؟ چخبر ؟ همیشه به یادت بودم، الان دیدم اسمتو خوشحال شدم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام آدینه جون خوبی الحمدالله؟ چخبر ؟ همیشه به یادت بودم، الان دیدم اسمتو خوشحال شدم.

سلام آیجهان جونم دورت بگردم منم دلتنگت بودم عزیزم😍😍😍😍 خبرای خوبی که ندارم عزیزم نمیدونم تو تاپیک گفتم یا نه... ی سقط،دیگه تو ۴ ماهگی داشتم ۷ مهر پارسال .. یک ماه قبلش مادر شوهرم کرونا گرفت فوت کرد و بدتر از همه مامان عزیزم ۳ فروردین امسال تنهام گذاشت 😭😭😭 کلا مشکلات پشت سر هم .. اصلا سال خوبی نداشتم... ولی باز هم امیدم بخدا.. دوری مامانم خیلی اذیتم میکنه ولی چاره‌ای نیست .. دکتر هم رفتم آزمایش ژنتیک دادم گفتن مشکلی نداری ..شوهرم هم آزمایش اسپرم داد ایشون هم مشکلی نداشت  نمیدونم واقعا چه حکمتیه... منتظر جواب پاپ اسمیرم با تمام آزمایشا و مدارک برم پیش پرینالوژیست که اجازه بارداری بده.... هر چند تو بارداری دوم هم رفته بودم گفته بود مشکلی نداری ولی کیسه آب بچه بدون دلیل پاره شد و تخلیه کامل 😔😔... بگذریم خواهری ... حتما مصلحتی در کار بوده.. دعا کن اینبار خدا کمکم کنه بتونم ی بچه سالم و صالح بدنیا بیارم.. چقدر خوشحال شدم پیامتو دیدم عزیزم ..‌ از غم و غصه ها من بگذریم تو چه خبر چه کارا میکنی؟؟؟

دوستای عزیزم . من فردا امینوسنتز دارم خیلی ناراحتم اگه چیزی باشه دیگه تحمل ندارم. بارداری قبلی خاتمه بارداری دادم خیلی درد کشیدم و روحیه ام خرابه. دیگه تحمل اینکه بگن مشکلی هست و خاتمه بارداری باید بدم رو ندارم. از همگیتون التماس دعای زیاددارم . امیدوارم خدا دعای همه دل شکسته ها رو اجابت کنه  

دوستای عزیزم . من فردا امینوسنتز دارم خیلی ناراحتم اگه چیزی باشه دیگه تحمل ندارم. بارداری قبلی خاتمه ...

سلام عزیزم ،توکلت به خدای مهربون باشه،انشاالله خبر سلامتی نی نی نازتو بهت میدن،لطفا به ما هم خبر بده