2777
2789
سلام دوستان ، نزدیک ۷ماه از زایمان زودرس تو ۳۰هفته و فوت دخترم میگذره روز مادر حالم خیلی بد بود آخ ...

سلام عزیزم

بهت تسلیت میگم

برای هممون این روزها سخته واقعا، روز مادر، عید و ...

آره واقعا درک نمیکنن، حتی کسایی که خودشون مادر هستن

حتی من از کسی حرفای وقعا مسخره ای میشنیدم تا مدت ها که خودش سقط در هفته های پایین داشت

منظورم اینه من جز کسایی که مثل خودمون هستن (نه همه اونها هم) ندیدم کس دیگه درست درک کنه

اصلا وقتتو انرژیتو برای فهموندن به بقیه هدر نده

اگه حس بد بهت میدن یه مدت دور شو ازشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بهت تسلیت میگم برای هممون این روزها سخته واقعا، روز مادر، عید و ... آره واقعا درک نمیک ...

میدونی منو بخاطر عفونت چند روز هم تو بیمارستان نگه داشتن مامان ۴۸ساعت پیشم بود واقعا خسته شده بود ی نصف روز مادرشوهرم اومد پیشم فکر کن فقط ۲۴ساعت از فوت بچم گذشته اومد از کارایی که همسرم تو بارداری برام انجام داده بود و خودم هر روز قدردانش بودم گفت و از خودشو تربیتش تعریف کرد دلم واقعا شکست

چرا حال بد منو تا سه ماه اول خونریزی و استرسامو و…ندید انگار نمک رو زخمام ریختن،اونروز فقط تو خودم شکستم اما چیزی نگفتم  

بعدشم همش تیکه بارم کردن و چند روز پیش بهم تهمت بی احترامی و ..زدن

منم گفتم از اون روز ازتون دلخورم،اما گفتن وا مگه چی گفتم منظورم این بود دوستت داره همسرت و اخرشم منت چندساعتی که پیشم بود و گریه هایی که برای فوت بچم کرده سرم گذاشت

بنظر شما وقت اون حرفا روز روز بود؟!

سلام.من پیامای پر درد و پرمهرتونو که دیدم تصمیم گرفتم از درد توی سینم بنویسم.. خدا میدونه چه به روزگ ...

اخی خدا بهت صبر بده. انشا... بارداری بعدی. شاید سالم نبوده و از پیشت رفته پس زیاد غصه نخور. حق داری البته من بوی خاتمه بارداری دادم. این یکیم غربالگری م مشکوکه باید انینوسنتز شم. سر اولی که خاتمه دادم اینقدر لباس خریده بودم باهاش حرف میزدم خوشحال بودم ولی یهو گفتن خاتمه بارداری. با این طفلی حرف نمیزنم فقط روزشماری میکنم تمینوسنتز بدم و جوابش بیاد سعی میکنم فکر نکنم چون خیلی برام سخته فقط از خدا آرامش و صبر میخوام. برای شما هم همین دعا رو دارم‌ 

خدا بهت کمک کنه و یه نی نی سالم بهت عطا کنه انشا... به همین زوری خبرش رو هم تو همین جا بذاری

[QUOTE=269777847]میدونی منو بخاطر عفونت چند روز هم تو بیمارستان نگه داشتن مامان ۴۸ساعت پیشم بود واقعا خسته شده بود 

بعضیا فقط بچه خودشون رو میبینن منظورم مادرشوهدته. و زجر و اذیت یه نفر دیگه رو متوجه نمیشن. ّدرکشون در همون حده ناراحت نشو به خدا واگذار کن

[QUOTE=269777847]میدونی منو بخاطر عفونت چند روز هم تو بیمارستان نگه داشتن مامان ۴۸ساعت پیشم بود واقع ...

از خدا خواستم بهشون درک و شعور و حس همدری و انسانیت عطا کنه

عزیزم انشاالله نی نی نازتو به سلامتی بغل بگیری،جواب آزمایش هم انشاالله سالم سالمه

درکت میکنم اما الان تو دلیت نیاز داره با مادرش ارتباط بگیره بدونه چقدر دوستش داری

سلام.من پیامای پر درد و پرمهرتونو که دیدم تصمیم گرفتم از درد توی سینم بنویسم.. خدا میدونه چه به روزگ ...

الهی عزیزم😔😔😔😔  خدا بهت صبر و تحمل بده خیلی سخته خیلی😭😭😭بخدا توکل کن بهت آرامش بده .... با تمام وجودم درکت میکنم ... 

منم دختر نه سالم رو دوماهه از دست دادم تورو خدا برای منم دعا کن 

تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبر بده😔😔😔🖤🖤🖤 اگر ناراحت نمیشی بگو چرا این اتفاق افتاد... ما که بچه هامون زنده به دنیا نیومد این همه عذاب کشیدیم و درد و درد و درد... خدا به داد دل شما برسه

سلام خوبید منم امروز ۵۹ روز میشه که بچمو تو ۲۳ هفته از دست دادم بخاطر طول سرویکس و دهانه رحمم خیلی ...

عزیزم خیلی سخته .. همه‌ی ما تمام این لحظات رو تجربه کردیم ..خدا به دلت آرامش بده ... مراقب باش از این مرحله عزاداری گذر کنی و افسرده نشی... چون هر چه دیرتر روپا بشی فرصت و انرژیت رو برای بارداری بعدی از دست میدی.. اینو از کسی میشنوی که دوسال بخاطر بچه‌م افسردگی گرفتم و از همه بریدم ولی گلم قوی باش و بخدا توکل کن...

همش خودمو مقصر میدونم عذاب وجدان داره خفه ام میکنه هی میگم شاید اگه اینکارو نمیکردم اگه فلان جا نمیر ...

عزیزم شما هیچ تقصیری نداری و مطمئنم مثل گل مراقبش بودی ولی باید دل به حکمت و مصلحت خداوند بسپاریم .. از لحاظ روحی خودت رو اوکی کن و شروع کن به تقویت بدنت . تغذیه سالم و ورزش .. انشالله نزدیک به اقدامت داروی های تقویتی از دکتر بگیر که زود باردار شی.. غذاهای طبع گرم بیشتر بخور و از سردیجات دوری کن... روحیتو حفظ کن🌹🌹

سلام عزیزم منم تو ۲۴ هفته بچمو از دست دادم بعداز ۶سال ای وی اف کرده بودم بخاطر فشار بالا و دفع پروتئ ...

بگردم برای دلت عزیزم .. منم بچه اول رو تو ۲۴ هفتگی از دست دادم دومی هم توی ۱۷ هفته ..  خدا به دلت آرامش بده 🙏🙏🙏 این روزای سخت هم میگذره و به لطف خدا شادی میاد تو زندگیت .. قوی باش و خودتو تقویت کن.. بخدا بسپار.. راضی هستیم به رضای خدا

سلام بچه ها. من قبلا تو تاپیک بودم اول ماه ۴ به خاطر مشکل کروموزومی خاتمه بارداری دادم. خیلی سخت و د ...

دعا میکنم برات عزیزم .. انشالله میای اینجا خبر خوش میدی‌... ی بارداری خوب و با لذت برات آرزو میکنم .. تا میتونی استرس و ترس رو از خودت دور کن و همیشه بگو خدایا به تو سپردم 😘😘😘❤❤

ممنون عزیزم سلامت باشی گلم.واقعا زمین جای اونهانبود اماامان از دل مادرها... الهی خدا دلتوشادکنه ومر ...

سلام گلی چطوری .. چه خبر ؟ به سلامتی فارق شدی؟ بیا عزیزم ی خبری بده .. انشالله که تن خودتو و نی نی سالم باشه ..