2777
2789

سلام.من پیامای پر درد و پرمهرتونو که دیدم تصمیم گرفتم از درد توی سینم بنویسم.. خدا میدونه چه به روزگارمون میاد و بخدا هیچ کس جز یکی مثل خودمون درکمون نمیکنن فقط دلداری پوچ هست. امید وارم هیچ زنی تجربه نکنه... 

من یه بچه دارم. بعد 4سال اقدام کردم برای بارداری... بعد 3ماه اقدام که ناموفق بودشک به بارداری داشتم. رفتم آزمایش عدد بتام کم بود.. خلاصه 20 روزی درگیر بودم و مدام سونو و آزمایش فهمیدم بارداریم خارج از رحمی هست. بستری شدم و سوزنmtx زدم دفع شد... بعد دوماه باز اقدام کردم با یه بار اقدام باردارشدم... خیلی نور امید به زندگیم برگشت... لکه بینی داشتم.. تو6هفته یهو خونریزی پیدا کردم سریع رفتم سونو که گفت قلبش تشکیل شده و هماتوم دارم. 5ماه استراحت بودم خونه مامانمم و بعدشم باز چون درد داشتم دایم استراحت بودم. تو بارداریم خیلی استرس و عذاب کشیدم. یا سرگیجه شدید داشتم یا تپش قلب یا علائم مسمومیت بارداری که دائم آزمایش میدادم و خداروشکر خوب بود. سابقه فشار خون تو بارداری اولم داشتم بخاطر همین از اول بارداری نمک رو حذف کردم و روغن و برنج رو خیلی محدود کردم. فست فود و سس و خلاصه هیچ چیز ناسالم نمیخوردم. بخاطر تغذیم همش ضعف داشتم. خلاصه که سرتونو درد نیارم. با همه ی استرس و مشکلات رسیدم به36هفته تمام ک سن بارداریم تکمیل شد و دیگه فقطططط لذت میبردم از بارداریم و روزای خیلی شادی داشتم 

پسرم چقد انتظار اومدن داداششو کشید. چقد خرید کردیم. یهو تو38هفته یه روز تکوناشو حس نکردم.... آخ قلبم. بچم یهو ایست قلبی کرد و پرکشید.... زایمان طبیعی بدون بچه... بدون صدای گریه بچه... الان18روز میگذره و من از هرچیزی یاد محمدم میوفتم و آتیش میگیرم. برام دعا کنید آرامش بهم برگرده.... روزی که وسایلاشو داشتم جمع میکردم از تو خونه انگار باز برای بار دوم از دست دادنشو حس کردم... قلبم گاهی تیر میکشه... 

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من پیامای پر درد و پرمهرتونو که دیدم تصمیم گرفتم از درد توی سینم بنویسم.. خدا میدونه چه به روزگ ...

😭😭😭😭😭😭😭

تسلیت عرض میکنم

خدا بهت ارامش بده

منم مرده زایی داشتم

😉

خانوما من شهریور مرده زایی داشتم دکتر اسلامیان پریناتال بهم گفته یکسال صبر کن ولی ذخیره تخمدانم ۱.۲ شده رفتم ازمایش دادم

البته هر سری بار اول اقدام باردار میشدم. حالا ترس برم داشته که دیر بشه تا سال بعد. چیکار کنم به نظرتون؟

سلام.من پیامای پر درد و پرمهرتونو که دیدم تصمیم گرفتم از درد توی سینم بنویسم.. خدا میدونه چه به روزگ ...

عزیزم باز خوبه یک پسر گل داری. دلتو به اون خوش کن. میدونم که سخت بوده خیلی ولی بازم خداروشکر کن که پسرتو داری. بعضی از ما همون یه بچه رو هم نداریم و در تلاشیم برای آوردن فقط یه بچه و هر سری ناکام میشیم

عزیزم باز خوبه یک پسر گل داری. دلتو به اون خوش کن. میدونم که سخت بوده خیلی ولی بازم خداروشکر کن که پ ...

من یسال بعد کلی خوردن  محرک رفتم تکرار کردم

ذخیرم تغییر نکرده بود

😉

سلام عزیزم، چی میشه گفت چه دردی کشیدی بعد اونهمه سختی... فقط میتونم از خدا برات صبر بخوام

درد فرزند انگار هیچ وقت اروم نمیشه

حتما دوره سوگواریتو بگذرون هرطوری که ارومت میکنه، اگه گریه اگه تنهایی اگه فریاد.. ولی حتما به خودت زمان بده و تحت تاثیر اینکه پسر بزرگت یا همسرت به تو احتیاج دارن غمتو سرکوب نکن چون اگه اینکار رو بکنی دیگه نمیشه حلش کرد

و با تجربه من زمان هیچی از درد ادم کم نمیکنه، فقط یاد میگیری یکم باهاش کنار بیای

منم دختر نه سالم رو دوماهه از دست دادم تورو خدا برای منم دعا کن 

تسلیت میگم عزیزم

غم خیلی بزرگی داری انشاالله خدا بهتون صبر بده 

انشاالله معجزه خدا شامل حال شما و همه داغ دیده های این گروه بشه

سلام دوستان ،

نزدیک ۷ماه از زایمان زودرس تو ۳۰هفته و فوت دخترم میگذره

روز مادر حالم خیلی بد بود آخه پارسال روز مادر برام خیلی خاص بود و  تازه از وجود نازینش با خبر شده بودیم😭😭😭

خدایا حکمتتو شکر

دوستان  اطرافیان شما هم گاهی با حرفاشون رفتاراشون آزارتون میدن؟یعنی انقدر سخته درک کردن ما؟