2777
2789
ببین اون عذاب وجدانو منم دارم. فکز میکنم همه داشته باشن و میگن یکی از مراحل سوگ هست تا نرمال بشی و ط ...

ممنون از همدردیت و راهنماییت عزیزم.درست میگی باید یکمی خودمو آروم کنم آخه روزایی که گریه میکنم و حرص و جوش میخورم قشنگ حس میکنم که رحمم درد میگیره. ایشالا خدا واسه شمام بهترین ها رو رقم بزنه

ممنون از همدردیت و راهنماییت عزیزم.درست میگی باید یکمی خودمو آروم کنم آخه روزایی که گریه میکنم و حرص ...

دقیقا منم بچم بخاطر رشد انزیم کبدی مرد. انقدر بعدش گریه کردم که انزیمام پایین نمیومد تا دو ماه. دکترا شک کردن که از حاملگی باشه. چون اگه از حاملگی میبود باید سریع پایین میومد. منو فرستادن بیوپسی کبد و هزار تا شک کرده بودن. ولی بعد یه کمی اروم شد یهو انزیما اومد پایین و نرمال شد. پس حواست به روحت خیلی باشه. چون جسمتو تحت تاثیر قرار میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم بچم بخاطر رشد انزیم کبدی مرد. انقدر بعدش گریه کردم که انزیمام پایین نمیومد تا دو ماه. دکتر ...

اره راست میگی باید خودمو آروم کنم.خدا خودش کمکمون کنه .من لکه بینیم قط شده بود ولی باز افتادم به لکه بینی با وجود اینکه بقایا ندادم نمیدونم علتش چیه 

عفونت شدید هم دارم که دارم واسش دارو استفاده میکنم

وقتی میشینم به واژنم و رحمم فشار میاد 

کسی نمیدونه علتش چیه

ممنون گلم چ خوب یادته، اره عمل کردم عزیزم بعدش حامله شدم الان یه دختر دارم😍

اتفاقا خیلی وقتا میومدی تو فکرم همش میگفتم کاش میومد خبر میداد عمل شد یا نه. الهی شکر. هفته چندی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره راست میگی باید خودمو آروم کنم.خدا خودش کمکمون کنه .من لکه بینیم قط شده بود ولی باز افتادم به لکه ...

شاید میخوای پریود شی عزیزم. اگه تبدیل به خونریزی شه که حتما پریودی هست. اگه نه که بازم نرماله تا هورمونا تنظیم شن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شاید میخوای پریود شی عزیزم. اگه تبدیل به خونریزی شه که حتما پریودی هست. اگه نه که بازم نرماله ت ...

الان یکم شبیه پریودی شده ولی خیلی کمتر از پریودی های قبلیم هست و رنگش صورتیه 

نمیدونم چرا

اره راست میگی باید خودمو آروم کنم.خدا خودش کمکمون کنه .من لکه بینیم قط شده بود ولی باز افتادم به لکه ...

فکر میکنم طبیعی باشه چون حدود دو ماه گذشته فعلا و بدنت هنوز ریکاوری نشده. حالا باز یه دکتر بری بد نیست. مال من هم یه بار کامل قطع شد لک بینیم ۴۰ روز بعد زایمان. بعد دو هفته ای هیچی نداشتم دوباره شروع شد. یه دکتر عمومی بهم گفت که طبیعیه 

الان یکم شبیه پریودی شده ولی خیلی کمتر از پریودی های قبلیم هست و رنگش صورتیه  نمیدونم چرا

نه اون پریود نیست منم داشتم. فک کردم پریوده ولی ماه بعدش که پریود شدم فهمیدم اون پریود نبوده

نه اون پریود نیست منم داشتم. فک کردم پریوده ولی ماه بعدش که پریود شدم فهمیدم اون پریود نبوده

ای بابا کلا به هم ریختم نمیدونم چی به چیه 

حس میکنم بدنم خیلی ضعیف شده استخونام بی نهایت درد میکنه که دکتر بهم کلسیم داده و آهن

اتفاقا خیلی وقتا میومدی تو فکرم همش میگفتم کاش میومد خبر میداد عمل شد یا نه. الهی شکر. هفته چندی؟

ممنونم عزیزم لطف داری، دخترم بدنیا اومده هشت ماهشه🥰

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ای جون دلم چقدر بیشتر خوشحال شدم الهی شکر

ممنونم گلم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
ای بابا کلا به هم ریختم نمیدونم چی به چیه  حس میکنم بدنم خیلی ضعیف شده استخونام بی نهایت درد م ...

درست میشه عزیزم. تا ۶ ماه بعد زایمان بازه ای هست که بدن ریکاوری میشه و به حالت اول برمیگرده. برای هر کس فرق میکنه ولی کلا تحت نظر دکتر هم باش

سلام عزیزم خوبی؟؟ چه خبرااا  ؟؟ من که ی سقط دیگه داشتم تو ۴ ماه کیسه آبم پاره شد بازم بدون دلیل ...

عزیزم تسلیت میگم خدابهت صبروآرامش بده.

ان شاءالله خدابابچه های صحیح وسالم دلتو شادکنه.

❤❤❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو