2777
2789
ببخشید دوستان من ۶۰ روز از مرده زاییم تو هفته ۳۴ میگذره. هنوز پریود نشدم. الان غیرطبیعیه؟ شما چند رو ...

منكه دقيقا بعد از چهل روز برگشتم به روال سابق چون شير نميدي بايد پريود بشي از دكترتم بپرس

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
منكه دقيقا بعد از چهل روز برگشتم به روال سابق چون شير نميدي بايد پريود بشي از دكترتم بپرس

ممنون عزیزم منم دیروز پریود شدم. ۶۲ روز بعد زایمانم. میخاستم دکتر برم ولی پریود شدم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خدا نکنه دو قلو بیارم. دو قلو زایی بارداری های پر خطری دارن و صد تا مشکل دارن.. اره حتما پیگ ...

سلام عزیزم. من کامتهاتونو خوندم من هم علت مرده زاییم دقیقا مثل شماست. شما بچه دار شدید؟

هر روز فقط یک بار سوره یاسین یا تا ۴۰ روز هر روز باید یکی بیشتر کنیم؟

باران جون کجایی دختر؟ چند وقته دنبالتم پی ویت رو گم کردم تو تلگرام. اونجا بهم پیام بده یا اینجا درخواست دوستی رو قبول کن عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
باران جون کجایی دختر؟ چند وقته دنبالتم پی ویت رو گم کردم تو تلگرام. اونجا بهم پیام بده یا اینجا درخو ...

باران بارداره

گروه دیگس هستیم

خوبی هستی

دختر خوشگلت خوبه؟

تفریحاتت چیا هست؟

از سپیده خبر ندارم

امیدوارم حالش خوب باشه

😉

باران بارداره گروه دیگس هستیم خوبی هستی دختر خوشگلت خوبه؟ تفریحاتت چیا هست؟ از سپیده خبر ندارم ...

خوبیم عزیزم خدا رو شکر.

از باران خبر گرفتم الهی شکر خیلی خوشحالم براش. منم مشغولم با دختر دیگه اصلا نمیدونم کی شب میشه. تو چه میکنی یکم عادت کردی به بچه داری یا نه هنوز؟

باران بارداره گروه دیگس هستیم خوبی هستی دختر خوشگلت خوبه؟ تفریحاتت چیا هست؟ از سپیده خبر ندارم ...

کدوم سپیده مریم جون؟ 

راستی از مهربان اصلا خبر نداری؟ همیشه یه گوشه ذهنمه نامرد نمیاد از خودش یه خبر بده

کدوم سپیده مریم جون؟  راستی از مهربان اصلا خبر نداری؟ همیشه یه گوشه ذهنمه نامرد نمیاد از خودش ...

مهربان دیگه سراغی از این تایپیک نمیگیره

خبری ندارم ازش

حتی نمیدونم چند هفته شه

😉

مهربان دیگه سراغی از این تایپیک نمیگیره خبری ندارم ازش حتی نمیدونم چند هفته شه

فکر میکنم هفته ۳۴ اینا باشه دیگه🙏🏼 کاش میومد خبر میداد

فکر میکنم هفته ۳۴ اینا باشه دیگه🙏🏼 کاش میومد خبر میداد

عزیزم 

من عفونتم درمان نمیشه

یه دوره ویزیت رفتم

پماد و مترونیدازول ۵۰۰ خوردم

ولی هنوز سوزش دارم😔

بعد زایمان پاپ اسمیر دادی؟

😉

عزیزم  من عفونتم درمان نمیشه یه دوره ویزیت رفتم پماد و مترونیدازول ۵۰۰ خوردم ولی هنوز سوزش ...

عفونت چی؟ من دوران اقدام پاپ اسمیر دادم که دکتر فکر میکنم گفت تا ۳ یا یادم نیس گفت تا ۵ سال لازم نیس بدی دیگه