2777
2789
عزیزم تب و لرز و افزایش ضربان قلبت بخاطر پارگی بوده ۳۰ هفته بچه نمیمونه. 

بله بخاطر پارگی کیسه اب عفونت کرده بودم و باعث تب و لرزم شده بود ولی هرچی گفتم توجه نکردن و از طرفی میگفتن تو ازمایش عفونت نیست بعدا متوجه شدم که میگن اصلا نتایج ازمایشگاه اون بیمارستان درست و اصولی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست از واژنت نگرفتن؟

نه نگرفتن،فقط ازمایش خون و بعد اینکه خون دیدم خیلی وحشیانه معاینه کردن  ی ذره حس انسانیت و نوع دوستی تو وجودشون نبود ،

متخصص زنان زایمان که برا فلونشیب  پریناتولوژی اونجا دوره میگذروند دکتر اسلام نژاد  که خدا حافظ و نگهدارش باشه با ارامش باهام صحبت کرد و گفت اجازه بده معاینت کنم و گفت دستمو بگیر درد گرفت فشار بده ،بعدش گفت عمل اورژانسی و همش بهم امید میداد گفت دختر منم نارس بود ۸۰۰گرم ،اما الان پنج سالشه برام ایت الکرسی خوند و گفت خودمم بخونم اما نشد که نشد

بعدش همسرم فقط پیگیر مرخص کردن من بود همش میگفت میترسم تورم ازم بگیرن. کاش ادما قبل انتخاب شغل ببینن روحیه و وجدان اون کارو دارن یا نه ،مخصوصا دکترا و پرستارا که با جون ادما سروکار دارن

نه نگرفتن،فقط ازمایش خون و بعد اینکه خون دیدم خیلی وحشیانه معاینه کردن  ی ذره حس انسانیت و نوع ...

دقیقا همسر منم از اول تا اخر دو هفته ای که بیمارستان بودم به فکر مرخص کردن من بود‌... میترسید از کادر اونجا انقدر که اذست کردن

عزیزم بدن به بدن فرق میکنه باردار شدن اینجا یه کاربر بود که چهلم زایمانش حامله شد یکی یکی همگی حا ...

😭😭😭

ممنونم عزیزم

ممنونم برای دعای خیرت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بنظرم تحش چیزی نمیشه

چرا میشه. دکتر خواهر من زیرمیزی گرفته بودولی شب که کیسه آب پاره شده بود نیومد، نگه داشت صبح. شوهرخواهرم پیگیر شد با حکم قضایی و سرباز رفته بودن مطبش،کارش هم به دادگاه کشید،جریمه داد. کلی براش بار منفی داشت. حداقل یکم از باد دماغشون خالی میشه از خدا بی‌خبرا 🤨

نه نگرفتن،فقط ازمایش خون و بعد اینکه خون دیدم خیلی وحشیانه معاینه کردن  ی ذره حس انسانیت و نوع ...

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم

ولی میگن از هفته شما جنین زنده میمونه

آمپول ریه زده بودی؟