2777
2789
همین دیگه میگم کاشکی منم باهاش حرف میزدم براش شعر میخوندم نوازشش میکردم بخاطرش ذوق میکردم.الان حداقل ...

عزیزم منم با بچه اولم حرف نزدم.اصلا هم بلد نیستم شعر بخونم.

در کل ادم بی احساسی هستم.حالا من که اونجوری حرف نزدم و قربون صدقش نرفتم و بی تفاوت بودم . فک میکردم سرموقع میاد. سر این یکی هم هنوز باورم نمیشه واقعا دارمش و هنوز هم حرف نمیزنم.میدونی چون سابقه مرده زایی داشتم همش میترسم.

همش علایم چک میکنم.حالم خوب میشه بیشتر نگران میشم.خواب بد هم میبینم همش.این کابوس با ماست.

عزیزم تو مگه داخل شکم مادرت بودی یادته؟

اصلا مقصر نیستی

فقط عزیزم اسپرین و انوکسا داشتی؟؟؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا من بارداریه چهارمم بود.دو تا سقط داشتم و بارداری سومم خدا بهم یه دختر شیرین داد.اسمش دلی ...

ببخشید دلیل سزارین شما چی بود، چرا طبیعی زایمان نکردین 

خدایا تو دلیمو سپردم دست خودت، مراقبش باش، خدا جونم کمک کن سالم بیاد تو بغلم 

بچه ها من هفته ۱۳ بارداری ام . سونو nt تشخیص خاتمه بارداری داده‌ . کلی براش لباس خریده بودم حرف زده بودم. پس فردا باید برم برای خاتمه. خیلی میترسم‌ . دعام کنین. اگه دوباره بارداری بعدیم همین باشه چی؟ یعنی میتونم دوباره بارداری سالم داشته باشم

بچه ها من هفته ۱۳ بارداری ام . سونو nt تشخیص خاتمه بارداری داده‌ . کلی براش لباس خریده بودم حرف زده ...

خدا بزرگه گلم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مامانا من بارداریه چهارمم بود.دو تا سقط داشتم و بارداری سومم خدا بهم یه دختر شیرین داد.اسمش دلی ...

چرا سزارین شدی منم تقریبا هفته بیست بود ولی طبیعی زایمان کردم 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببخشید دلیل سزارین شما چی بود، چرا طبیعی زایمان نکردین 

دلیلش این بود که زایمان اولم سزارین بود الان برای سقط هم نمیشد طبیعی احتمال پارگی رحم بود.چون دو سال از سزارینم میگذشت.

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
چرا سزارین شدی منم تقریبا هفته بیست بود ولی طبیعی زایمان کردم 

چون زایمان اولم سزارین بود.و دوسال ازش میگذشت و تو طبیعی احتمال پارگی رحمم بود.به همین خاطر سز شدم

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
چون زایمان اولم سزارین بود.و دوسال ازش میگذشت و تو طبیعی احتمال پارگی رحمم بود.به همین خاطر سز شدم

عزیزم متاسفم خدا صبرت بده 

منم پسرمو که از دست دادم دو روز تو دستگاه بود نرفتم ببینمش بعدش عذاب وجدان داشت خفه م میکرد که چرا نرفتم ببینمش اگه مادرشو میدید شاید زنده میموند حتی در موردش تاپیک زدم

ولی الان که آرومتر شدم فهمیدم که این بچه ها همش مایه امتحان و ازمایش ما هستن و ما از درک و فهم این اتفاقا عاجزیم

برای خودت خوره ذهنی درست نکن اگه قرار باشه خدا با یه ناشکری کردن اینطوری انتقام بگیره که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه 

هنوز اولشه خیلی برات سخته ب مرور زمان بهش عادت میکنی 

انشالله دوباره جاش سبز میشه

خانما توی سن بارداری من هماتوم داخل جفت گزارش شده .خطرناکه؟

سلام شروین جان.من اطلاعی ندارم.امیدوارم بچه اتو سالم وتندرست درآغوش بگیری الهی.

وهمه ی مامانهای اینجا دوباره این احساس زیبارو درک کنندومامان بشن به حق این ماه عزیز.      الهی آمیییییییین

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

سلام قشنگم.. واقعا متاسفم و حال و روزت با تمام وجود درک میکنم.. مطمئن باش این اتفاق فقط و فقط تقدیر بوده و بس.. خداوند اونقدرر بزرگ و بخشنده هست که تاوان ناسپاسی بنده‌هاش اینگونه پس نده.. قرآن بخون..صلوات بفرست.. حال و روزت دست خودت نبوده و کاملا طبیعیِ که خودت مقصر بدونی.. این حسا طبیعیِ.. من خودم هر لحظه خدا رو شاکر بودم با فرشتم کلی حرف میزدم ی ذوقی داشتم غیر قابل توصیف ولی تو هفته سی و هفت فرشتم آسمونی شد..پس ببین این اتفاق هیچ ارتباطی با ناشکری یا شکرگزاری ما نداره فقط و فقط تقدیر الهیِ.. از همین الان محکم باش و خودت ملامت نکن عزیزم.. به فکر همسر و ناز دخترت باش و البته سلامتی خودت..ی عالمه آرامش سهمت نازنینم🌹 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچه ها من هفته ۱۳ بارداری ام . سونو nt تشخیص خاتمه بارداری داده‌ . کلی براش لباس خریده بودم حرف زده ...

متاسفم عزیزم.. نگران نباش و به حکمت خدا دل ببند.. ان‌شاالله بارداری بعدی با سلامتی و آرامش سپری میشه و غم این روزا کمرنگ و کمرنگتر🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خانما توی سن بارداری من هماتوم داخل جفت گزارش شده .خطرناکه؟

سلام مریم جون. سال نو مبارک. نگران نباش ان‌شاالله به لطف خدا مشکلی پیش نمیاد و نی‌نی سلام و سلامت و به موقع میاد بغلت🤲

سلام مریم جون. سال نو مبارک. نگران نباش ان‌شاالله به لطف خدا مشکلی پیش نمیاد و نی‌نی سلام و سلامت و ...

سلام عزیزم سال نو توام مبارک

نمازو روزه هاتم قبول

حالت خوبه؟

چکار میکنی

دکتر میری؟

انشالله بزودی به حاجت دلت برسی

😉