2777
2789
سلام عزیزم سال نو توام مبارک نمازو روزه هاتم قبول حالت خوبه؟ چکار میکنی دکتر میری؟ انشالله بزود ...

فدات.. ممنون گلم.. شکر خدا خوبم.. آره دکتر که ادامه میدم.. اگر خدا بخواد این ماه میرم سیکل IUI.ماه قبلم فولی خوب داشتم آزاد سازی زدم ولی بی‌نتیجه بود. ممنون بابت دعای قشنگت. دعا کن لطف خدا شامل حالم بشه و انتظار منم تموم شه مریم جون🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدات.. ممنون گلم.. شکر خدا خوبم.. آره دکتر که ادامه میدم.. اگر خدا بخواد این ماه میرم سیکل IUI.ماه ق ...

انشالله ماه بعد حامله بشی

انشالله نتیجه بده

ای یو ای خیلی روش سریع برای بارداریه.انشالله بزودی خبر بارداریتو بشنویم.الهی امین🤲🤲🤲

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات.. ممنون گلم.. شکر خدا خوبم.. آره دکتر که ادامه میدم.. اگر خدا بخواد این ماه میرم سیکل IUI.ماه ق ...

سلام مهربان جانم خوبی گلم؟

چقدر دلم برای بچه ها تنگ شده

الهی که دامن همه منتظرا بزودی سبز بشه به حق این ماه عزیز

خدا خیلی بخشنده و مهربونه

الان دخترم دوماهش شده و دیگه کم کم فکر و خیال پسرم از ذهنم بیرون رفته فقط گاهی دلتنگیش میاد سراغم 

انشالله بزودی بیای بگی فندق اومده تو دلت و بسلامت بیاد بغلت

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سلام مهربان جان خوبی عزیزم

سال نو مبارک ⚘⚘

خواستم خبر مامان شدنمو بدم بهت گلم😍😍😍

انشالله که تو هم به زودی خبر خوب بهمون میدی🤲🤲🤲🥰🥰

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سلام مهربان جانم خوبی گلم؟ چقدر دلم برای بچه ها تنگ شده الهی که دامن همه منتظرا بزودی سبز بشه به ح ...

سلااام خوشگل من.. چطوری بی وفا؟! جااان دلم..الهی تنش سالم و لبش خندون باشه... قربون دلتنگیت قشنگم.. شکر خدای مهربون که دختر ماهت و پسر قشنگت کنارتن.. ی دنیا لبخند و آرامش سهم زندگیت عزیزم.. ممنون بابت دعای خیرت نارنینم😍🌹

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربان جان خوبی عزیزم سال نو مبارک ⚘⚘ خواستم خبر مامان شدنمو بدم بهت گلم😍😍😍 انشالله که تو ...

سلااام فدات شم...بهار تو هم مبارک.. جااان دلم خدا رو بینهایت بار شکر... چقدر ذوق کردم قشنگم😍😍😍 خدایا شکرت... خیلی گلی که خوشحالیت باهام تقسیم کردی😘 ان‌شاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت و به موقع بیاد بغلت 🤲 التماس دعا عزیزم 🙏

از بچه‌ها چه خبر؟ بی‌معرفتا دیگه اینجا سر نمی زنن! الهام در چه حاله؟هستی و دختر نازش چطورن؟ از شبنم و بقیه چه خبر؟

سلام من به تک تکشون برسون 🌹🌹

سلااام فدات شم...بهار تو هم مبارک.. جااان دلم خدا رو بینهایت بار شکر... چقدر ذوق کردم قشنگم😍😍😍 خد ...

آخ من اسهال ودلپیچه شدید شدم.اومدم زایشگاه بستری شدم.

بهم امپول پرولوتون زدن.مدام سرم میزنن.

گفتن اسهال خطرناکه.مسمومیت محسوب میشه.بلافاصله که انتی بیوتیک زدن خوب شدم.

خدارو شکر دو بار صدای قلبشو شنیدم. خیالم راحت شد

شما قول بدین باردار شدین اصلا نترسین و استرس نداشته باشین.

من که هر روز یه داستان دارم.

میخاستم بدونم پرولوتون برای هماتوم هس یا جفت سرراهی؟

😉

سلااام فدات شم...بهار تو هم مبارک.. جااان دلم خدا رو بینهایت بار شکر... چقدر ذوق کردم قشنگم😍😍😍 خد ...

فدات شم عزیز دلم،مهربانم😘😘

انشالله انشالله انشالله به زودی زودی خودت این خبر خوشو بهمون بدی عزیزم🤲🤲🤲🤲🤲امین

بچه ها هم همه خوبن خداروشکر،الهام که زایمان کرد گل پسرش بغلشه،بعد سمانه هم بارداره،شبنم هم که سپتوم داشت عمل کرد که انشالله این بار به سلامتی باردار بشه ،زهرا هم زایمان کرد البته تازه نیست خیلی وقته،شاید میدونستی...هستی و دخملیش هم که هستن،بقیه هم هستن خداروشکر سالم و سلامت منتظر نی نی هاشون.....همین....

منو از دعاهات فراموش نکن مهربان جان،خیلی استرس دارم،اصلا دیگه تحمل کوچیک ترین اتفاقو ندارم،انشالله که همه چی خوب پیش بره برای همه🤲🤲🥰🥰😍😍😍💋💋💋

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
 آخ من اسهال ودلپیچه شدید شدم.اومدم زایشگاه بستری شدم. بهم امپول پرولوتون زدن.مدام سرم میزنن ...

خیلی تبریک میگم مریم جان بابت بارداریت 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم عزیزم 

انشالله اتفاقی نمیوفته عزیزم،نگران نباش

آخ من اسهال ودلپیچه شدید شدم.اومدم زایشگاه بستری شدم. بهم امپول پرولوتون زدن.مدام سرم میزنن ...

ای وااای.. الهی بگردم.. خدا رو شکر که به خیر گذشت.. مریم جانم تو رو خدا استرس از خودت دور کن.. به اتفاقات قشنگ فکر کن و نگران نباش.. میدونم خیلی سخته ولی سعی کن عزیزم.. ان‌شاالله روزای باقی مونده رو به سلامتی سپری میکنی و نی‌نی سالم و سلامت میاد بغلت🤲 ولی در کنار اینا هوشیار باش و مراقب همه علائمت باش.. ان‌شاالله این روزای باقی مونده به سرعت برق و با سلامتی بگذره و با بغل گرفتن غنچه نازت همه چی برات جبران شه🤲

فدات شم عزیز دلم،مهربانم😘😘 انشالله انشالله انشالله به زودی زودی خودت این خبر خوشو بهمون بدی عزیزم ...

جااان دلم..چقدر خبرای خوش دادی بهم.. الهی شکر.. چقدر انرژی گرفتم خدا جونم😍.. ممنون بابت دعای خیرت قشنگم.. نگران نباش و استرس از خودت دور کن.. توکلت به خدای سبز و مهربون باشه.. ان‌شاالله همه چی عالی سپری میشه و نی‌نی سالم و سلامت و به موقع میاد بغلت🤲🤲 بی‌خبرمون نزاز.. به همه خیلی خیلی سلام برسون😘🌹

سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود اینجا نبودم ولی خواستم بگم همیشه به فکرتونم امیدوارم هرجا باشین همیشه خوشحال و سلامت باشین😘🙏🏼❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود اینجا نبودم ولی خواستم بگم همیشه به فکرتونم امیدوارم هرجا با ...

سلااام هستی جانم چطوری؟ دختر قشنگت خوبه؟ چه خبرا؟ چه عجب یاد ما کردی بی‌وفا؟ حسابی سرت گرم شده‌ خدا رو شکر.. کلی خبرای خوب شنیدم و یه عالمه ذوق کردم بخدا😍😍 بیشتر بهمون سر بزن قشنگم.. دختر نازت محکم ببوس و به بچه‌ها خیلی خیلی سلام برسون🌹مراقب خودتون باشید..بهترینهای بهترینها نصیبت خوشگلم😘