2777
2789
سلام هستی جانم عذر تقصیر عزیزم ببخش منو اگه دیر جواب پیامتو دادم من داخل هفته های حساسم هستم و پارسا ...

سلام معدن انرژی من😍 خوبی خوشی؟ اصلا نگران نباش قشنگم ان‌شاالله این روزای باقی مونده هم با سلامتی و سرعت تموم میشه و نی‌نی نازت سالم و سلامت میاد بغلت🤲 دعای هممون و صد البته نگاه سبز و مهربون خدا بدرقه راهت هست. نگران هیچی نباش نازنینم😍😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله خدا به دل مهربون تو هم رحم کنه و هر چه زودتر دامنتو سبز کنه. 🤲🤲🤲🤲🤲 الان درد پریودی دار ...

فدای تو. ان‌شاالله قسمت همه منتظرا.

نگران نباش و استراحت کن. خیلی مراقب باش حداقل تا ۳ ماهگی ان‌شاالله. فقط شاکر خدا باش. به هیچ چیز منفی فکر نکن. درد پریودی تو هفته‌های اول طبیعی عزیزم. اصلا به لکه فکر هم نکن. خدای سبز و مهربون نگهدار تو و تو دلیت باشه عزیزم.🤲🤲🤲🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاره روزاتو چجوری میگذرونی؟ پیاده روی میری؟

آره پیاده روی میرم. داستان و شعر مینویسم. کتاب میخونم.. گلای کریستال درست میکنم... سودوکو حل میکنم.. با خونه و دکورش ور میرم... خلاصه هر جور شده سرم مشغول میکنم ولی لابه لای این مشغولیتا گریه میکنم.. با فرشتم حرف میزنم.. با خدا حرف میزنم..خدایا شکرت... میدونی مریم جون اون روزی که اومدی و گفتی که دوشنبه انتقالت هست خیلی گریه کردم.. خدا شاهد با تمام وجودم از خدا خواستم دلت شاد شه.. ازش عاجزانه خواستم ی دو قلوی سالم و صالح نصیبت کنه و این دردا رو کمرنگ و کمرنگتر کنه. پنجشنبش شهادت خانم فاطمه زهرا س بود اونقدر صداش زدم و به محسنش قسمش دادم که فقط خدا میدونه.. الان که دارم تایپ میکنم هم دارم گریه میکنم.. اینارُ نمیگم که بگم یادت بودم و.... چون گفتن نداره به یگانگی خدا قسم که هر لحظه یاد تک تکتون بودم و هستم.اینا رو میگم که بهت بگم تو این گذروندن روزام روزی نیست که یاد فرشتم نیافتاده باشم روزی نیست که به فکر دل شکسته‌هایی مثل خودم نباشم... اومدم تاپیک تا سوال کنم که در چه حالی؟ وقتی پیام مثبت بی‌بیتُ خوندم اونقدر گریه کردم و به خدای مهربون که رفیقم هست گفتم مرسی دوستم مرسی که دوستمُ ناامید نکردی و با شاد کردنش بهم فهموندی که مهربان خانم هواسم بهت هستا..صدات میشنوما... اگر هنوز به مرادت نرسیدی بدون که وقتش نیست خانم خانوما.. اصلا از اون روز به بعد یه مدل دیگه‌شدم خیلی خیلی امیدوارتر... خیلی خیلی صبورتر..

وااای چقدر حرف زدم😂 اصلا نمیدونم چی نوشتم.. به سوالت ربط داشت یا نه🤣🤣 

خدایا شکرت که اینقدر خوبی😍😍😍🤲 

جک. من اسم همون پسرمو روی این پسرم گذاشتم،واین دفعه که رفتم سرخاک پسرم انگار دیگه هیچ حسی به اون خا ...

سلام عزیزم 

برای اتفاق گذشته خیلی برات ناراحت شدم ولی خیلی خوشحالم ک الان خوشحالی و بهترین ها نسیب شما و گل پسرت بشه 

چقدر مثل منی منم اسم پسر آسمونی مو روی پسرم گذاشتم 

خیلی وقته نرفتم .. همش ب این فکر میکنم ک عکس العمل پسرم چیه وقتی بفهمه و ببینه اون سنگ رو ک داداششه .. هم اسمشه 

هر وقت اسمشو میگم یادشم ولی خدادو شکر  میکنم ک الان پسرم کنارمه و تونستم با گذشته کمی کنار بیام .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چقدر سخت كه باهم همدرديم صبحتاتونو با دوستمون خوندم و خداروشكر كه جاش سبز شده براتون💚 منم فقط ...

عزیزمم منم ندیدمش .

بگردم براش انشاله داداشش برمیگرده 

گذر زمان حالتو بهتر میکنه سعی کن بدون استرس و ناراحتی اقدام کنی حتما زودتر جواب میگیری 

دکترم نزاشت خیلی ناراحت بودم از اینکه چرا گفت نبینمش منم سرمو برگردوندم 

فقط ی لحظه اونم صورتشو ندیدم همون همیشه برام مرور میشه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
بچه ها امروز بی بی چک من مثبت شد. این لحظه خوب رو برای همه اونا که منتظرن ارزو دارم. سیاره عزیزم.م ...

وای الهی هزار مرتبه  شکر 

چقدر خوشحالم برات تو فکرت بودم و دعا گوت بودم عزیزم 

خدارو شکررررررر🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام بچه ها اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیل ...

سلام هستی جان 

عزیزم اینجا همه حال همو می‌فهمن اگه خوندن و لایک کردن یا ندیدن ناخواسته نبوده ببین من بعد سه سال هنو تو تاپیک میام و میرم میخونمتون 

تا جایی ک وقت و دونسته ای داشته باشم میگم 

تو هم ناراحت نشو 

اومدنت اینجا ب خودت و حالت بستگی داره الان گل دختر حسابی وقتتو پر میکنه هزار ماشالله 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیزم  برای اتفاق گذشته خیلی برات ناراحت شدم ولی خیلی خوشحالم ک الان خوشحالی و بهترین ها ...

سلام به روی ماهت من همیشه به پسرم میگم چه خوب مامان برگشتی،اصلا به این فکر نمی کنم که اون بچه دیگه آیی بود حس میکنم همینه که برگشته،الهی همه مامانای این تاپیک دیگه غصه نبین وشاد باشن🙏

به وقت تولد دوقلوها  
سلام حالت چطوره جوجه خوبه؟☺️☺️☺️ الان خدارو شکر روحیه ام خیلی فرق کرده. ممنون بیادم بودین. دیروز ...

به به  چ عدد تپلی 

خدارو شکر 

ک بهتری و روز ب روز بهترم میشی عزیزم 

منم از ۱۲ هفته ب بعد انوکسا زدم اون موقع فکر کنم دونه ای ۲۵ تا ۳۰ میخریدم روزی یدونه 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
عزیزمم منم ندیدمش . بگردم براش انشاله داداشش برمیگرده   گذر زمان حالتو بهتر میکنه سعی کن ...

چه خوب ندیدی ،دکترت بهترین کار کرده،چون دیدنش فقط عذاب وغصه هست

به وقت تولد دوقلوها  
سلام به روی ماهت من همیشه به پسرم میگم چه خوب مامان برگشتی،اصلا به این فکر نمی کنم که اون بچه دیگه آ ...

عزیز دلمی 

الان خیلی حالم بهتره 

آره واقعا اینکه جاشون سبز شده کنارمون انگار گذشته رو کنار گذاشتیم 

الهی آمین انشالله تک تک ماماناای دل شکسته دامنشون سبز شه 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چه خوب ندیدی ،دکترت بهترین کار کرده،چون دیدنش فقط عذاب وغصه هست

اره بعدش ک رفتم مطب دعواش کردم اونم گفت بخاطر خودت بود  فقط اشک ریختم ولی بعدش خیلی ازش ممنون شدم ک این کارو کرد 

میدونی اونایی ک دیدنش میگن خیلی شبیهشه این خیلی آرومم میکنه ❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
آره پیاده روی میرم. داستان و شعر مینویسم. کتاب میخونم.. گلای کریستال درست میکنم... سودوکو حل میکنم.. ...

قطعا دعاهای شما و بقیه دوستان بدرقه راهم بوده.

دستت درد نکنه بابت متن قشنگت.

من سری پیش اصلا درد پریودی و لک نداشتم.هر روز سرکار میرفتم.این دفعه همش نگرانم.چون میگن تا سه ماه محکم نشده.خدا خودش کمک کنه . مهربان صبحها شوهرت امپول پروژسترون رو تزریق میکنه.مجبورش کردم یاد گرفته.یه تزریقی حرفه ای شده☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

😉