2777
2789
من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

پسرت خیلی خوشگله .. امیدوارم حق فاطمه زهرا خوب بشه 

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مهمه ادم دفعه اول نتیجه بگیره

سلام شروین جون.ازخبرخوشت واقعالبخندبه لبم اومدوبرات خوشحال شدم.ازخدامیخوام بچه اتو صحیح وسالم درآغوش بگیری.یادوقتی افتادم  که میخواستم برم زایمان.اسم تک تک تونو بردم ودعاکرد مثل سیاره شروین وبقیه بچه های تاپیک .ان شاءالله بقیه ی مامانهاهم زودتر بارداربشن.همچنین سیاره مهربون.

بازم تبریک میگم مبارک باشه.😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام شروین جون.ازخبرخوشت واقعالبخندبه لبم اومدوبرات خوشحال شدم.ازخدامیخوام بچه اتو صحیح وسالم درآغوش ...

سلام حالت چطوره

جوجه خوبه؟☺️☺️☺️

الان خدارو شکر روحیه ام خیلی فرق کرده.

ممنون بیادم بودین.

دیروز ازمایش بتا دادم.دکتر گفت ۴۸ ساعت بعد باز تکرار کن.

عدد بتا ۲۲۳۸ بود .خدارو هزار مرتبه شکر.

راستی انوکسا خیلی گرون و کم پیدا شده.دونه ای ۷۰ تومن.هر روز تزریق دارم.

انشالله همه اونایی که منتظرن زود باردار بشن .

و همه اونایی که تازه به این تایپیک اومدن متاسفانه و دلشکسته هستن با اولین اقدام باردار بشن. 

😉

سلام حالت چطوره جوجه خوبه؟☺️☺️☺️ الان خدارو شکر روحیه ام خیلی فرق کرده. ممنون بیادم بودین. دیروز ...

ببخشيد شما چقدر بعد أز دست دادن بچتون باردار شدين؟؟ ممنون ميشم جواب بديد

و اينكه سقط بود يا زايمان

انشالله كه اين ني نيو صحيح و سالم بغل بگيري😍😘

بارداري براي ما هم دعا كن

ببخشيد شما چقدر بعد أز دست دادن بچتون باردار شدين؟؟ ممنون ميشم جواب بديد و اينكه سقط بود يا زا ...

من ۱۷ ماه پیش مرده زایی توی هفته ۳۰ بارداری بخاطر فشار شریانی و مسمومیت بارداری داشتم.اون بچه رو از طریق ای یو ای باردار شدم.بعد اون اتفاق چون سابقه نازایی داشتیم از ماه اول شروع کردم به دوا و درمان و دوندگی و هزار جور امپول و هورمون و مکمل و قرص . من بچه رو که از دست دادم قصور کادر درمان باعث بود.خدا ازشون نگذره. ولی بیشتر از همه این درد نازایی منو ازار میداد.چون گاهی میگفتم خب اون بچه توشه آخرتم و فرشته شد و رفت.

آخر کارم به ای وی اف کشیده شد.باز خداروشکر.راضی ام.

😉

ببخشيد شما چقدر بعد أز دست دادن بچتون باردار شدين؟؟ ممنون ميشم جواب بديد و اينكه سقط بود يا زا ...

طبیعی اومد.سزارین نبودم.ولی بعدش بخاطر بقایا کورتاژ شدم.

خیلی آسیب روحی و روانی و جسمی دیدم.

شکمم شل شدو ترک خورد و بچه ای هم در کار نشد.

همورائید شدم.

چاق شدم.

😉

سلام بچه ها اومدم یکم ایندفعه گله کنم. همیشه به فکر تک تکتون بودم و هستم هیچوقت فراموشتون نکردم خیل ...

آخ عزیز دلم 

ببین کی اینجا ناراحته،نبینم ناراحتیتو رفیق قدیمی،مهربووووونم

امروز اومدم اتفاقی با پیامت روبرو شدم

دلگیر نباشی مثه همیشه با اون دل بزرگت واسه بچه های اینجا دعا کن قشنگم🥰🥰🥰

من رو هم زیاااااد

دوست دارم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام هستی گلم.چون خیالمون ازت راحته.ناخاسته سوء تفاهم شده. الان که گفتی متوجه شدم.اره حق باتوست.&n ...

قربون مامان خوشگلم برم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
هستی میزنمتاااا😡😡 این حرفا چیه میزنی؟! ما اینجا جمع شدیم تا قوت قلب هم باشیم و به هم امیدواری بدیم ...

سلام عزیز دلم

مهربونترین مهربون دنیا

چه خبر عزیزم؟