2777
2789
@soosan6970   عزیزم اینجا همه بچه از دست دادن و درکت میکنن بیا اینجا درد دل کن امیدوارم خدا ب ...

ببخشید منظورتون این صفحه از تاپیک بود یا لینک گروه دارین؟

دراین دنیا اگر غم هست ...صبوری کن خدا هم هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسر بزرگم فلج مغزی شد و جونم دراومد تا پسر دومم به دنیا اومد هر لحظه استرس داشتم  الان هجده ...

با خوندن این نظر چقدر خوشحال شدم اشکم دراومد 😢یعنی میشه جای دختر قشنگ منم سبز بشه ؟دلم براش یه ذره شده

۳۸ هفته و۴ روزم بود درست به موقع بدون هیچ مشکلی تو بارداری با شرایط عالی رفتم سز شدم موقع سزارین یکم طول کشید بچه دنیا بیاد وسط عمل استرسو نگرانی دکتر و پرستارارو متوجه شدم گفتن درشته چرا بیرون نمیاد بعد که دنیا اومد از زیبایی و سفیدیش کلی تعریف کردن منم با صدای گریه اش آروم گرفتم ولی بعد گفتن اکسیژن کم اورده من اصلا بغلمم نکردم بردن زیر دستگاه بعد گفتن تشنج کرده ۶روز کما بعدش تمام من موندم و کلی سوال و مرگ بی دلیل دخترکم 😭😭😭😭😭