2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو خواهری.. من هر روز ۱۴ تا صلوات و با کلی انرژی برات میفرستم و منتظرم عکس دختر قشنگت برامون بف ...

قربون دل مهربونت 😭😭

میام تاپیک تند دنبال پیامات میگردم که خبر بارداریت رو بخونم

مطمئنم به زودی خوشحالمون میکنی عزیز دلم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام بچه ها خوبین .من ۵شنبه ای مرخص شدم خداروشکر اب دورش بهتر شده بود دکتر بهم گفت چهارشنبه باز برم سنو دیگه ببینم خدا چ میخواد .شما چطورین ؟ایشالله هرکه ک بارداره صحیح سالم بچشو بدنیا بیاره هرکه هم اقدامه خدا کنجد سالم بزاره تو دلش هرکی هم تازه بچشو از دست داده خدا صبر بده ب دلش ایشالله روزای خوب برا همه میرسه

سلام این هورمونهای پریودی عجیب اشکامو درمیاره.خیلی عجیب و سخته. کاش تو حال خودم بودم‌. مینشستم از ...

مریم جون ان شاالله خدا خیلی زود دامنت رو سبز کنه جای فرشتت پر بشه عزیزم از خدا میخوام خیلی خیلی زود بیای خبر خوش مامان شدنت رو بهمون بدی گلم. کی میری تو سیکل ای وی اف؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام بچه ها خوبین .من ۵شنبه ای مرخص شدم خداروشکر اب دورش بهتر شده بود دکتر بهم گفت چهارشنبه باز برم ...

الهی شکر عزیزم دیدی گفتم نگران نباش تحت نظر باشی همه چی کنترل میشه گلم. کلا پیگیر باش سونوها رو مرتب انجام بده چیزی نمونده گل پسرمون رو بغل بگیری عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

امروز مصادف هست با✨

💫 روز زیارتی امام رضا ( ۲۳ ذی القعده )💫هر حاجتی دارین ازش بخواین

در این روز بخوانید
1سوره حمد
1سوره قدر
1 آیت الکرسی
3 تا توحید
7 تا صلوات

تو هم مثل من امروز این مناسبت رو به دوستانت یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعایشان یک گل استجابت هدیه بگیری...التماس دعا🌹

🔹اين دعا را منتشر کنيد و ببينيد چطور غم هايتان از بين ميرود👇👇

❤️سبحانَ الله* يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ* فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری

وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين❤️

🌹حضرت محمد ص فرمودند:

«هر کسی مردم را از اين دعا باخبر کند،در گرفتاری اش گشايش پيدا ميکند»

دوستان برای حاجتم دعام کنین لطفا انشالله همگی حاجت روا شین🌷🌷

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

سلام دوستان گلم خواهش میکنم این پست که فرستادم اگه خوندین برای نیتم برای سلامتی داداشم با دلشکستتون از ته ته دل دعا کنید. خواهش میکنم خیر ببینید الهی بهترینها نصیبتون بشه 

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم