💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام من هم ۳ خرداد۳۶ هفته و ۴ روز سزارین کردم پسرم بدنیا اومد همه چیزیش خوب بود و گفتن یکم سخت ...
سلاام عزیز دلم خدا به دلت صبر بده. فدات روزایی که پیش رو داری ممکن یکم سخت پیش بره. .اما باید بگذرونی قوی باشی. .منم یه مامان داغ دیده ام پسرم پارسال تو هفته 38 از دست دادم. و امسال دخترم کنارم. .اول اینکه گریه هاتو بکن. .عزاداری کن واس پسرت. ..ولی باید کنارش ارتباطتتو با خدا قوی تر کنی. .اگر کسایی هستن که حالت بد میکنن با رفتار و حرفاشون کلا قط ارتباط کن. .و تمام ازمایشا رو انجام بده و تحت نظر یه پزشکـ خوب برو برا اقدام. ان شاالله بحق مادر سادات باردار بشی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت هدیه بده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فدای تو خواهری.. من هر روز ۱۴ تا صلوات و با کلی انرژی برات میفرستم و منتظرم عکس دختر قشنگت برامون بفرستی😍🥰 فک نکن یادم رفته.. به نیلو هم خیلی سلام برسون و بهش بگو منتظر خبرای خوبش هستم و هر روز نادعلی رو به نیتش میخونم و با کلی انرژی مثبت براش میفرستم.😍😘😘⚘
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سعی میکنم قشنگم.. ان شاءالله همه آزمایشات نرمالِ... عکس رنگی حتما انجام بده خیلی تو باروری موثره... ...
قربونت برم عزیزم،امید به خدا....❣
انشاله شما هم از شهرستان برامون سوغاتی یه کنجد میاری،که کیف کنیم 🤲🤲🤲😊😊
آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔) {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 } {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔