2777
2789
نه عزیزم نیومدم.  دیگه همین جا دارم پروسه رو ادامه میدم. از مری خبر ندارم. چند وقت پیش بیادش ب ...

گلم الان کدوم مرحله از اقدامی؟طبیعی باردار میشی؟

من سه بار ای یو ایم منفی شد😔

😉

فدای تو دلت بشم من قشنگم..ی دفعه‌ای شد.. شرمنده گلم..والا از عمو کیستِ بی‌خبرم چون سونو نرفتم ببینم ...

خب خداروشکر که حالت خوبه انشالله با خاله پری اون عمو هم دفع شده باشه و همین ماه کنجد بیاد تو دلت

منم خوبم خداروشکر گیاه پنجانگشتم شنیدم مفیده برای بارداری انشالله بهترین اثر رو روی بذنت بذاره

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نیومدم.  دیگه همین جا دارم پروسه رو ادامه میدم. از مری خبر ندارم. چند وقت پیش بیادش ب ...

انشاله به سلامت بگذره برات    🥰🥰🥰🥰

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

میتونی تگش کنی

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خب مهتاب جان چرا انقدر در رفت و آمدی😅😅😅 میای زود دوباره لفت میدی

گوشیم هنگ مال اون واقعا که قهرم 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچها خیلی حالم خراب داعونم دعا کنید برام محتاجم واقعا اذیتم خستم بخدا . همش درد پشت درد ای خدا ج گناهی کردیم درگاهت ک باید زجر بکشیم . دعا کنید زود خوب بشم . اگ واقعا خودکشی رله داشت این کار میکردم 😥😥😥😭

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلاممم ارزو جان خوبی عزيزم

سلام

ممنون خوبم

تو خوبی 

پسرا خوبن

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
۳۱خرداد سال بچهام میاد عین باد میگذره 

عزیزم برای منم سال دست گلم اومد دیگه زمان میگذره ولی باز دسته گلام برگشتن  فکر روزای خوش اینده باش ،این روزا میگذره

به وقت تولد دوقلوها  
۳۱خرداد سال بچهام میاد عین باد میگذره 

صبور باش عزیزم..این حرفا چیه خودکشی و ...

عزیزم ان شاءالله به اِذن خدای مهربون فرشته‌هات سالم و سلامت میان بغلت فقط صبوری کن و توکل..

باور کن تمام حس و حال الانتُ با تمام وجود درک میکنم ولی چه میشه کرد جز صبر.. سالگرد فرشته منم نزدیکِ و این روزا خیلی پریشونم ولی سعی میکنم خوددار باشم و صبور..امیدت از دست نده..هنوز سنی نداری که..با فکر و خیال فقط و فقط به خودت صدمه میزنی  ولاغیر.. اگه شرایطشُ داری برو مسافرت تا این روزای بحرانی بگذره..

الهی که خدای مهربون برات معجزه کنه و تمام غمات کمرنگ کمرنگ شه🤲⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
صبور باش عزیزم..این حرفا چیه خودکشی و ... عزیزم ان شاءالله به اِذن خدای مهربون فرشته‌هات سالم و سلا ...

سلام مهربان جان خوبی عزیزم . نمیدونم بخدا ای غده چی بود دیگ دراومده