2777
2789

2روز پیش که رفتم سونو و صدا قلب تو دلیمو شنیدم خیلی خوشحال شدم و واقعا از ته دل خوشحال بودم و دعا کردم انشاالله همه از ته دل آنقدر شاد بشن که اشک شوق بریزن

خدا رو هزار بار شکر میکنم

فقط خانوما خدا برای هر کاری یه حکمتی داره

به خدا موقع ای که دکتر رادیولوژی گفت تاریخ زایمان 10/22میفته اشکام می‌ریخت چون دقیقا 10/22 سال پیش دخترم آسمونی شد و بدترین ماه تو عمرم شد ولی الان تاریخ زایمانم تو همون ماه میفته خدایا هزار بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2روز پیش که رفتم سونو و صدا قلب تو دلیمو شنیدم خیلی خوشحال شدم و واقعا از ته دل خوشحال بودم و دعا کر ...

عزیزم خیلی خوشحالم برات هیچ کاری پیش خدا نشد نداره حتما حکمتی درش هست تو سالگرد دخترت دوباره نی نی تو بغل میگیری😍 جای دختر کوچولوت که وسط بهشته خدا رو شکر که دامنت خیلی زود سبز شد برای منم دعا کن این بار دخترکم سالم به وقتش بیاد بغلم همچنین برا همه مامانای دلشکسته اینجا دعا کن که به بچه هاشون برسن... خیلی خوشحال شدم برات خدا رو هزار مرتبه شکر🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی عزیزم... انشالله که تعبیر خیر میشه برات بزودی🤲🤲🤲

انشاللله

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچها چند روز میگم لینک تلگرام بفرستین نفرستادیم واقعا که . خداحافط همتون

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچها چند روز میگم لینک تلگرام بفرستین نفرستادیم واقعا که . خداحافط همتون

خب مهتاب جان چرا انقدر در رفت و آمدی😅😅😅 میای زود دوباره لفت میدی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من 38 سالمه با ivf باردار شدم، قبلش دو بار سقط کردم تو هفته های پایین،دبگه وفتی به ماه 7 رسبدم فکر ک ...

خیلی سخته، ولی ناامید نشو مهربان مادر‌. خدا حتما نگاه ویژه اش رو بهت میکنه و بچه هایی سالم و صالح بهت میده.

من هم چندماه دیگه ۴۰ سالم میشه و نگاهم و دستام به درگاه خدا بلنده و مطمئنم که ناامیدم نمیکنه‌.

اگه ناراحت نمیشی بگو چی شد که از دست دادی؟

خیلی سخته، ولی ناامید نشو مهربان مادر‌. خدا حتما نگاه ویژه اش رو بهت میکنه و بچه هایی سالم و صالح به ...

انشالا خداوند خودش کمکمون کنه.. هیچی فقط یه روز صب بیدار شدم حس کردم تمون نمیخوره عصرش رفتم سونو گفتن قلبش نمیزنه... هیچ علتی هم بهم نگفتن فقط اون دکتر بی وجدانم گفت ivf همینه از این اتفاقا زیاد میفته