2777
2789
عزیزدلم من تجربه ای ندارم بهتره بری دکتر تحت نظرباشی... انشالله که سریع دفع میشه یعنی سهروز تخم هویج ...

نمیدونم والا خودمم متعجب!! شاید گیاهی و شیمیایی با هم مصرف کردم علتش باشه..امروزدکتر گفت ال دی بخورم از شب سوم ولی میخوام گیاهی بخورم.. کسی میدونه گیاهی چی خوبه برای کیست؟ عرق فراسیون و بومادران میشه با هم استفاده کنم؟

تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه🙏🙏🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی چند هفته سقط کردید؟  چه آزمایشاتی دادید و مشکلتون چی بوده؟

اولی رو توی شانزده هفته بر اثر خونریزی زیاد جفتم کنده شد بچم ایست قلبی کرد دومی شش هفته وسومی هم ده هفته دلیلش کن کاری تیروئیدم بود الان تنظیم کردم ببینم خدا چی میخواد

زن داداشم اونم غریب مث من شمالیه . اون از پارسالم تو غریبی اینم الان این ☹☹متولد ۶۱چشم انتطار یه بچه ...

عزیزم یعنی بخاطر کرونا بوده؟؟

اخه منم خواهرم بچشو از دست دادکرونا گرفتع بود دلیلش نامشخص شدیعنی ممکنه از کرونا باشه؟

اولی رو توی شانزده هفته بر اثر خونریزی زیاد جفتم کنده شد بچم ایست قلبی کرد دومی شش هفته وسومی هم ده ...

ان شااله که این بار یه بارداری سالم رو تا آخر تجربه میکنی. 

آزمایشات ایمنی و انعقادی هم دادی؟

بله باردارم چند روزی هست بی بی چکم مثبت شده خدا کنه که خداوند بهم ببخشش

خدا رو شکر انشاالله خدا نگهش داره منم بی بی چکم مثبت شده هفته دیگه میخوام برم سونو برای قلب

انشالله خدا همه رو خوشحال کنه 

واقعا از حکمت کارای خدا ما سر درنمیاریم.... انشالله هردوشون کرونا رو شکست بدن و بزودی دامنشون سبز بش ...

انشالله

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
اولی رو توی شانزده هفته بر اثر خونریزی زیاد جفتم کنده شد بچم ایست قلبی کرد دومی شش هفته وسومی هم ده ...

عزیزم چقدر سخته سه بار تجریه تلخ....

انشالله این دفع خدا کمکت میکنه گلم 🌼

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
نمیدونم والا خودمم متعجب!! شاید گیاهی و شیمیایی با هم مصرف کردم علتش باشه..امروزدکتر گفت ال دی بخورم ...

مهربان جان چقدر استرس داری عزیزم...انشالله طوری نیست قوی باش لطفا..

ولی به نظرم من طبق همون دستورات پزشک جلو برو عزیزم،دوباره یه وقت قاطی نشه...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
خدا رو شکر انشاالله خدا نگهش داره منم بی بی چکم مثبت شده هفته دیگه میخوام برم سونو برای قلب انشالله ...

ای جانم عزیزم خداروشکر بارداری،چقدر خوب...

انشالله خدا حفظش کنه

خدا رو شکر انشاالله خدا نگهش داره منم بی بی چکم مثبت شده هفته دیگه میخوام برم سونو برای قلب انشالله ...

عزیزم طبیعی باردار شدی؟چون جایی نوشته بودی سری قبل شوهرت دارو مصرف کرده

😉