2777
2789
سلام اینازِ عزیزم متاسفم واقعا خیلی دردناک که باهاش زندگی کردین....😔خدا بهت صبر بده گلم.... 

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️

آیناز اسم دختر نازم بود

الهی خدا خودش همه رو خوشحال کنه مخصوصا خانوما این تاپیکو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها خیلی حالم بده .... زن داداشم بچش مرده توشکمش ۸ماهش بود کرونا گرفته حالشم بده 😭😭

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچها خیلی حالم بده .... زن داداشم بچش مرده توشکمش ۸ماهش بود کرونا گرفته حالشم بده 😭😭

ای وااای...خدایااا🥺 واقعا نمیدونم چی بگم.. متاسفم😔 چقدر ناراحت میشم وقتی این اتفاق برای کسی رخ میده..خیلی سخت خیلی..الهی که خدای مهربون به بهترین شکل ممکن و خیلی زود براش جبران کنه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
به قول هستی یا سنتی یا صنعتی🤣 من هر دو رو با هم مصرف کردم.. دیگه خیلی قوی و قلنمبه شد و در نهایت ی ...

ای بابا... الآن دکتر ال دی داده؟ولی همین که فولیت انقدر بزرگ شده خوبه ها... انشالله با همین پریودت دفع میشه کیستت و ماه بعد مامانی...

خدایا بی نهایت بار شکرت...

ای وای... چقدر بد... خدا خودش کمکش کنه بتونه کرونا رو پشت سر بذاره... طفلکی بااین روحیه چجوری باید ایمنی بدنش فعال باشه... خدایا خودت کمکش کن... چقدر برای داداشت این لحظات سختن... خدایا ...

ای بابا... الآن دکتر ال دی داده؟ولی همین که فولیت انقدر بزرگ شده خوبه ها... انشالله با همین پریودت د ...

نه هیچ دارویی نداد..امروزم ۵ اینا بود ی دل درد وحشتناک گرفتم اونقدر شدید که داشتم میمردم با حالت تهوع و عرق سرد..طوری بود که اصلا نمیتونستم تکون بخورم..همسرم نبات داغ برام درست کرد و شکمم گرم کردم دردش بهتر شد و با خواست خودم رفتیم سونو..حدس میزدم که کیست لعنتی ی طوریش شده که حدسم درست از آب در اومد..کیستم نشت کرده بود شانس آوردم نترکید..الانم درد دارم ولی نه به اون شدت.. الان میگم دارو گیاهی مصرف کنم واسه دفعش؟ آخه تو سونو خبری از بارداری نبود..به نظرت استفاده کنم از الان تا با پری دفع شه؟ ۸ روز دارم تا موعد.. و اینکه چه دارویی گیاهی خوب و باعث میشه زودتر دفع شه تا بتونم اقدام کنم؟ تیر ماه سالگرد فرشتم و خیلی بی‌قرارم 😔 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ممنونم عزیزم❤️❤️❤️ آیناز اسم دختر نازم بود  الهی خدا خودش همه رو خوشحال کنه مخصوصا خانوما این ...

اخیه جانم...😔

انشالله عزیزم،خدا به شما هم ارامش بده گلم...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
نه هیچ دارویی نداد..امروزم ۵ اینا بود ی دل درد وحشتناک گرفتم اونقدر شدید که داشتم میمردم با حالت تهو ...

عزیزدلم من تجربه ای ندارم بهتره بری دکتر تحت نظرباشی... انشالله که سریع دفع میشه یعنی سهروز تخم هویج خوردن انقدر فولیتو بزرگ کرده؟آخه یادمه ماه قبلش گفتی بااینکه لتروزول خوردی فولیهات خیلی ریز بودن....

ای وااای...خدایااا🥺 واقعا نمیدونم چی بگم.. متاسفم😔 چقدر ناراحت میشم وقتی این اتفاق برای کسی رخ مید ...

اره خیلی ناراحتیم چقد منتطرن بودن‌ ☹☹

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
ای وای... چقدر بد... خدا خودش کمکش کنه بتونه کرونا رو پشت سر بذاره... طفلکی بااین روحیه چجوری باید ا ...

دادتشمم‌کرونا گرفته

زن داداشم اونم غریب مث من شمالیه . اون از پارسالم تو غریبی اینم الان این ☹☹متولد ۶۱چشم انتطار یه بچه بود‌ . 

زن داداشم اونم غریب مث من شمالیه . اون از پارسالم تو غریبی اینم الان این ☹☹متولد ۶۱چشم انتطار یه بچه ...

واقعا از حکمت کارای خدا ما سر درنمیاریم.... انشالله هردوشون کرونا رو شکست بدن و بزودی دامنشون سبز بشه با اولاد سالم و صالح