2777
2789
سلام نیلوی قشنگم..خوبی؟ طاعات تو هم قبول درگاه حق.. از هستی جویای حالت هستم نازنین... منتظر خبرای خو ...

مهربان جون اشکم رو دراوردی

چقدر تو ماهی 

مطمئنم یه مامان فوق العاده میشی

ممنونم ازت،منم منتظر خبرای خوش شما دوستای خوبم هستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مهربان جون اشکم رو دراوردی چقدر تو ماهی  مطمئنم یه مامان فوق العاده میشی ممنونم ازت،منم منتظ ...

فدای اشکات.. الهی اشکی جز اشک شوق تو چشمای خوشگلت نشینه.. الهی خیلی زود همه چیز دست به دست هم بده و شرایط برات به بهترین شکل ممکن فراهم بشه... روز شماری میکنم تا بیای و با خبر بارداریت خوشحالمون کنی🥰⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای اشکات.. الهی اشکی جز اشک شوق تو چشمای خوشگلت نشینه.. الهی خیلی زود همه چیز دست به دست هم بده و ...

قربون دل مهربونت 

انشالله عزیزم❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مصی ۷۰ میشه بگی کدوم دکتر رفتی 

سلام عزیزم . 

خیلی متاسفم برات خوشگلم میدونم تو چ حالی هستی . درکت میکنم . 

انشالله این بار بارداری سالمی رو تجربه کنی گلم .

من شهرستانم اما بعد زایمان اولم دکترم ارجاعم داد دکتر مرصوصی . برای آزمایشات ایمنی و انعقادی . ۴ ۵ بار رفتم پیششون . و خدا رو شکر مشکل خاصی نبود و گفتن لازم نیست تحت نظرشون باشم ولی اگه تهران بودم حتما ایشون رو انتخاب میکردم اما شرایطم اوکی نشد بیام تهران .واقعا دکتر با اخلاق و مهربون و متبحر در کارشون هستن .

دکتر حنطوش زاده  هم دکتری خوبیه اما کلا نوبت گرفتن پیششون سخته . اما با نامه ارجاع میتونی زودتر ویزیت  بشی.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مامان پسری‌ها عزیزم بمب انرژی من نمیدونی با اون پستت چقدر حال و روزم عوض شد...خیلی انرژی و امید گرفت ...

الهی که من فدات بشم مهربان جان خودم... چقد خوشحالم که دوباره سرشاراز عشق و امید به خدا هستی‌... تک تک جملاتت برای همه بچه ها انرژی ساز و امید سازه... ما اگه تورو نداشتیم باید چیکار میکردیم... الهی که بزودی خدا برات چندین برابرشو جبران کنه به بهترین شکل و سبزترین و خدایی ترین شکل🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
الهی که من فدات بشم مهربان جان خودم... چقد خوشحالم که دوباره سرشاراز عشق و امید به خدا هستی‌... تک ت ...

خدا نکنه قشنگم...منم خیلی خوشحالم که دوستای گلی مثل شما دارم و بابتش خدا رو شکر میکنم..وااای چقدر قشنگ و دلچسب دعام کردی نازنینم 🤩 انشاالله برای هممون عزیزم🤲🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی که من فدات بشم مهربان جان خودم... چقد خوشحالم که دوباره سرشاراز عشق و امید به خدا هستی‌... تک ت ...

سلام عزیزم خوبی ؟ از حال خودت خبرمون نمیکنی اقدام رو‌شروع کردی دیگه؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
کیستُ عمل کردی؟ امکان داره از اون باشه؟

نه هنوز جراحی نکردم ☹

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
مهتاب قشنگم انشاالله خیلی زود دامنت سبز میشه و زندگیت و دلت خودت و همسرت غرق خوشی و آرامش🤲

انشالله عزیزم منم اول صبح سرنماز افتادم یادت دعا کردم اول نفر و همه بجها

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام عزیزم خوبی ؟ از حال خودت خبرمون نمیکنی اقدام رو‌شروع کردی دیگه؟؟؟

سلام مامان خانم... بله عزیزم سه ماهه که دارم اقدام میکنم منتظر لطف خدام... الان تقریبا وسط سیکلم

سلام مامان خانم... بله عزیزم سه ماهه که دارم اقدام میکنم منتظر لطف خدام... الان تقریبا وسط سیکلم

ای جونم خوشحال میشم از اقدام دوستام میخوام زود همه مامانا دور هم جمع شیم😍 به امید خدا انشاالله دو هفته دیگه بیای خبرای خوب بدی بهمون

ای جونم خوشحال میشم از اقدام دوستام میخوام زود همه مامانا دور هم جمع شیم😍 به امید خدا انشاالله دو ه ...

ممنونم عزیزدلم انشالله تو هم بسلامتی زایمان کنی و نی نی جون باعمرطولانی و سالم و صالح بیاد بغلت🤲

ممنونم عزیزدلم انشالله تو هم بسلامتی زایمان کنی و نی نی جون باعمرطولانی و سالم و صالح بیاد بغلت🤲

انشاالله عزیزم ممنون برای دعای قشنگت🙏🏼❤️🌹

سلام یکتا جان خدا بهت صبر بده گلم خیلی ناراحت شدم برات انشالله بارداری بعدیت بی دردسر باشه و نی نی ن ...

سلام عزیزم مرسی گلم از دعای قشنگت ،من تقریبا دو ماه میگذره ولی هنوز نتونستم با این موضوع کنار بیام ،دنبال ی دکتر خوب هستم 

سلام عزیزم .  خیلی متاسفم برات خوشگلم میدونم تو چ حالی هستی . درکت میکنم .  انشالله این ...

سلام عزیزم 

مرسی بابت دعای قشنگت من برای زایمان اولم رفتم پیش مرصوصی حتی اون برام کورتاژ کرد ،ولی خیلی راضی نبودم ازش