2777
2789
عزیزم .ازمایش معلوم میکنه.مشگل ایمنی و انعقادی داری؟

من پیش چند تا دکتر رفتم ،برام آزمایش نوشتن ولی هنوز هیچکدوم و نرفتم میخوام کلا از اولش پیش ی دکتر برم 

اخه این ۳تا دکتری ک رفتم مطبشون خیلی شلوغه هیچ وقتی نذاشتن برام 

من پیش چند تا دکتر رفتم ،برام آزمایش نوشتن ولی هنوز هیچکدوم و نرفتم میخوام کلا از اولش پیش ی دکتر بر ...

دکترهای صارم خوب وقت میزارن.دفعه پیش پهلو فرحناز زندی بودم.نزدیک نیم ساعت برام وقت گذاشت.گریه کردم پیشش.بهم امید داد.گفت گریه نکن.تو مقصر نبودی.تو تجربه نداشتی.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  مرسی بابت دعای قشنگت من برای زایمان اولم رفتم پیش مرصوصی حتی اون برام کورتاژ کرد ، ...

من یکسال ونیم پیش رفتم پیششون.

من کار خاصی پیششون انجام ندادم اما تو همین چند جلسه ای ک رفتم پیششون راضی بودم .

والا این دکترا هم یکی در میان کارهاشون رو مریضا رضایت بخشه . 

دیگه سرشون شلوغه تو نیم ساعت مطبش قل قله میشه 

دو سه تا از دوستامون تو همین تاپیک رفتن پیششون راضی بودن . نمیدونم ادامه دادن یا نه . اگه تهرانی بیشتر آشنایی داری گلم .

انشالله نتیجه مطلوب میگیری عزیز دلم. بی خبرمون نزار خوشگلم. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
دکترهای صارم خوب وقت میزارن.دفعه پیش پهلو فرحناز زندی بودم.نزدیک نیم ساعت برام وقت گذاشت.گریه کردم پ ...

دقیقا منم همین بودم پیش دکتر مرصوصی اولین باری ک رفتم پیششون دو هفته از زایمانم گذشته بود . کلی دل داری و امید بهم داد . حتی خودشم با گریم بغض کرد وقتی داشت مدارکم رو میدید گفت فقط حکمت خدا بوده 🥺😔 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خوبی چخبر

ممنونم عزیزم بد نیستم خبری نیس تو خوبی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزیزم چی باعث شد از دست بدی؟و اینکه چند سالته؟و اینکه هفته های بالا از دست دادن چقد راحت شده.از سقط ...

بخدا خودمم هنوز نمیدونم دکترای بی سواد هم ک نگفتن ۲۶ سالمه بچه اولم بود هنوز ک یادش میوفتم بغضم میگیره

ممنونم عزیزم بد نیستم خبری نیس تو خوبی

سلام عزیزم..چطوری؟ طاعات قبول. چه خبر قشنگم؟ صفحه قبل تو ی پست حالت پرسیدم متاسفانه چون نمیتونم کسی رو صدا بزنم فک کنم متوجه نشدی.. دو روز پیش موقع سحر خیلی به فکرت بودم گفتم حالت بپرسم تو که یاد ما نمیکنی و بهمون سر نمیزنی😉

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@saiare     سلام عزیزم خوبی ؟ چخبرا ؟  طاعات قبول  ❤

سلام عسل..شکر خوبم...تو چطوری؟ طاعات تو هم قبول قشنگم.. دو سه روز پیش تو تاپیک حالت پرسیدم گفتم شاید سر بزنی ببینی آخه نمیتونم صدا بزنم کسی رو.. چی کار میکنی در چه حالی؟ اقدام رفتی خوشگلم؟ 🥰

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عسل..شکر خوبم...تو چطوری؟ طاعات تو هم قبول قشنگم.. دو سه روز پیش تو تاپیک حالت پرسیدم گفتم شاید ...

خوبم فدات عزیزم 

فعلا لکه بینی گرفتم 😕 مدروفم خوردم واسه تنظیم پریود بهم نساخت لکه بینی گرفتم،خودمو اماده کردم واس اقدام که اینجوری شد ...

خودت چی عزیزم ؟نی نی نیومد تو دلت؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خوبم فدات عزیزم  فعلا لکه بینی گرفتم 😕 مدروفم خوردم واسه تنظیم پریود بهم نساخت لکه بینی گرفتم ...

نگران نباش خوشگلم انشاالله به حق فرق شکافته علی ع به زودی دلت شاد میشه😘 منم هنوز نه😕 ماه قبل اصلا فولی نداشتم و خیلی حالم بد بود این ماه هم دو تا داشتم ۸ میل بازم بیقرار بودم😔 تا ببینیم اینبار خدای مهربون چی برام رقم میزنه.. 

التماس دعا نازنینم🙏😘