2777
2789
نذرکن  ان شاءالله بانی نی بیای حرم.

انشاللله توام دعا کن

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم مهتاب مهربون انشاالله عزیزم همه امیدم به خداست🙏🏼❤️

انشاالله جیگرتو سالم بگیری بغل ذوق کنی از خوشحالی

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
انشاالله جیگرتو سالم بگیری بغل ذوق کنی از خوشحالی

الهی آمین عزیزم انشاالله شمام به زودی دامنتون سبز بشه و جای خالیه بچه هاتون به زودی پر شه گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی آمین عزیزم انشاالله شمام به زودی دامنتون سبز بشه و جای خالیه بچه هاتون به زودی پر شه گلم

انشالله

منم دوبار سقط داشتم یکی ۳ ماه یکی هم ۶ ماهه توروخدا اگر میشه ی دکتر خوب معرفی کنید بهم  پیش ج ...

سلام عزیزم الهی که خدای مهربون بهت آرامشی بده از جنس خودش...خیلی متاسفم و درک میکنم حالت

انشاالله به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع و فرق شکافته علی ع به زودی دامنت سبز شه و خدای مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچها خیلی دلم برا بچهام تنگ شدع چقد دلم‌تنگهههههه هروقت قیافه شوهرم میبینم یاد بچهام میفتم کلی عصبی ...

مهتاب قشنگم انشاالله خیلی زود دامنت سبز میشه و زندگیت و دلت خودت و همسرت غرق خوشی و آرامش🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
ب نظرتون چرا انقد من تکرر ادرار دارم😥

کیستُ عمل کردی؟ امکان داره از اون باشه؟

سلام دوستای خوبم

نماز و روزه ی همگیتون قبول

انشالله به زودی حاجت روایی همتون 

انشالله باردارای تاپیک به سلامتی و با دل خوش فسقلیاشون رو بغل کنن

بقیه بچه هام به زودی خبر خوش بارداریشون رو بدن

و هیچکس دیگه انشالله با دل شکسته به این تاپیک نیاد

التماس دعا دارم بچه ها

تو دعاهاتون منو فراموش نکنید

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای خوبم نماز و روزه ی همگیتون قبول انشالله به زودی حاجت روایی همتون  انشالله باردار ...

سلام نیلوی قشنگم..خوبی؟ طاعات تو هم قبول درگاه حق.. از هستی جویای حالت هستم نازنین... منتظر خبرای خوبت هستیماا... من از اون روز تا به الان نادعلی رو به نیتت میخونم و با کلی انرژی مثبت از راه دور برات میفرستم انشاالله خیلی خیلی زود با خبرای خوش بیای به حق این ماه عزیز 🤲🥰🌷

عشقمشوهرم عزیزم در چه حالی؟ حالت خوبه گلم؟ امروز سحر خیلی به فکرت بودم..بیا از خودت ی خبر بده قسنگم.

نی نی رز خوشگلم الهی که نی نی اومده باشه تو دلت🤲 بیا از خودت خبر بده عسل🌷

مامان پسری‌ها عزیزم بمب انرژی من نمیدونی با اون پستت چقدر حال و روزم عوض شد...خیلی انرژی و امید گرفتم و با خودم گفتم که قدرت خدا بالاتر از هر درمان و پیشگویِ... الهی که لطف خدای سبز و مهربون این ماه شامل حالت بشه و با خبرای خوش بیای🤲🌷