2777
2789
قربون خدا بشم.قبل رمضون بی تابی میکردم.میگفتم امسال باید به خاطر شیردهی روزه نمیگرفتم.پارسال روزه نب ...

ب حق این ماه عزیز تو دلیت برگرده دامنت سبز میشه و دلت شاد .

هیچ کدوممون از حکمتش خبر نداریم ولی چون خواست خدا بوده حتما ب بعدشم فکر کرده . ازش برات آرامش میخوام 🙏🙏🙏  

ببین اگه همه این جملاتت رو مثبت کنی چقدر زیباست

سال دیگه تو دلی داری یا زایمان کردی و شب زنده داریت بخاطر نی نیه ❤❤❤🙏🙏🙏🙏

من مطمئنم زندگی روی خوشش رو بهت نشون میده فقط کافیه بخوای و تو کلت ب خدا باشه🌺🌺 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونتون برم با این دلداریاتون من شمارو نداشتم چکار باید میکردم .قوت قلبین برام😍😘

خوبی عریزم ؟ فشارت در چه حاله؟ قابل کنترله؟؟؟ راستی اسم پسر قبلیتو میخوای بذاری رو نی نی؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بچه هااا کیا تو بارداری سندروم روده تحریک پذیر داشتن؟؟؟بعضی غذاها بهم نمیسازه همش میشه دل درد و دلپی ...

من داشتم اون موقع با خیلی چیزا نفخ و دل درد داشتم دیگه باید خیلی مراعات کتی

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه هااا کیا تو بارداری سندروم روده تحریک پذیر داشتن؟؟؟بعضی غذاها بهم نمیسازه همش میشه دل درد و دلپی ...

وای من.مردم و زنده شدم.عجیبه.گاهی علت مسمومیت رو همون عامل دونستم.ضمن اینکه سپیده هم داشته

😉

خیلی اذیت میشی؟من یبار پیتزا خوردم .یبار کلوچه خوردم و اونجوری شدم.یبار گیلاس خشک خوردم.خیلی رعایت کن.نوشابه نخور.بعدش من هر سری که مبتلا میشدم نزدیک ۱۲ ساعت درد میکشیدم.با 💩کردن حالم خوب میشد.دوباره  ۱۰ دیقه بعد شروع میشد.همراه اسهال بود.اخ چه بی نتیجه.من سندروم ژیلبرت دارم به طور مادر زادی.انگاری اون باعث تشدید میشه.هستی سر قبلی هم اینجوری بودی؟یعنی من باز حامله بشم این سندروم سراغم میاد؟

😉

سلام به دوستای گلم.ازخدامیخوام سال دیگه این موقع ها توی ماه پربرکت رمضان بچه های خوشگل تون روبه سلامتی درآغوش گرفته باشید وشکرگزار خدای مهربون باشید.

یه درد دل دارم که فقط به شما میتونم بگم .بااینکه آدم صبور وقوی ای هستم وبه خدا اعتمادواطمینان دارم ،نمیدونم به خاطر تغییرات هورمونی هست یا ترس ازبچه داری وخاطره ی بچه ی قبلیم .انگاریه جوری بی احساس شدم مثل سنگ .نه خوشحالم نه ناراحت.یه ترسی دارم ودلیل واضحی براش پیدانمیکنم.ترس ازدست  دادن دارم بااین که میدونم خدامهربونه وهمیشه قرارنیست سختی بکشم .بی حالم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

ازوقتی نزدیک زایمانم شده حالم اینطوری شده😐

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
سلام به دوستای گلم.ازخدامیخوام سال دیگه این موقع ها توی ماه پربرکت رمضان بچه های خوشگل تون روبه سلام ...

عزیزم تو خانوم خیلی قوی ای هستی، ببین گلم من فک میکنم این احساس طبیعی باش، حتی اونایی ک تجربه تلخ نداشتن مثل ماها، اونها هم دچار این حالت دپرس بودن و بی حسی میشن تو بارداري و بیشتر بعد زایمان، ولی نباید بی تفاوت ازش رد شد هر کاری ک ب بهتر شدن حالت کمک میکنه باید انجام بدی

من داشتم اون موقع با خیلی چیزا نفخ و دل درد داشتم دیگه باید خیلی مراعات کتی

تا چه حد بود دلدردت؟؟؟ برا من طوری روده هام تحریک میشه که از رو شکمم دست بزنم حس میکنم حرکاتشونو

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿