2777
2789
الهی بگردم مهربان جانم... ناامید نبینمت... از ته ته دلم آرزو میکنم ماه دیگه بیای بگی کنجد اومده تو د ...

وااای عزیزم بخدا با خوندن پستت دارم گریه میکنم😭 ی جوری شدم .. چقدر دعات به دلم نشست😭😭 راست میگی بمب انرژی من اگر خدا بخواد براش کاری نداره.. ی دنیا ممنون خیلی حالم بهتر شد...انشاالله تو هم دلت به زودی غرق شادی بشه و با خبرای خوش بیای و خوشحالمون کنی🤲😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مرسی گلم . 😍😍😍🙏من چند روز ختم صلوات ۱۲۴ هزار تا صلوات برداشتم که باردار باشم صبح پریود شدم🤣میگن ...

انشاالله عزیزم..لطفا میونِ دعاهات منم یاد کن 🙏 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم..لطفا میونِ دعاهات منم یاد کن 🙏 

بچها میگن نذر نمک خیلی خوبه و عالی همه امتحان کنیم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچها میگن نذر نمک خیلی خوبه و عالی همه امتحان کنیم

من پارسال بعد زایمانم بود روز عاشورا رفتم امامزاده صالح به اشپزخونه اونجا نمک دادم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من پارسال بعد زایمانم بود روز عاشورا رفتم امامزاده صالح به اشپزخونه اونجا نمک دادم

میگن مجربه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

ماه رمضون بر همتون مبارک.نمازو روزه و حاجتهاتون قبول باشه.انشالله دامن همتون سبز شه.توی این روزای پرخیر و برکت دستمون خالی برنگرده.انشالله هر مشگلی که دارید توی زندگی؛یا مالی ،یا بچه،یا خونه یا هر نوع گرفتاری که دارین حل بشه.

انشالله خدا دلتونو شاد کنه.انشالله خدا فرزند رو روزی کنه بهمون.باردارا هم سلامت باشن.خدا به همتون صحت و سلامتی بده.انشالله بعد این غم نبینید توی زندگی.

خدا هم مارو ببخشه اگه توی نگهداری از تو دلیمون کوتاهی کردیم.

😉

ماه رمضون اقدام خیلی سخته.کاش خواب نمونم.قبل اذان برم حموم.چون الان برم اقدامم بی تاثیره.بقول سپیده ...

مریم جون ساعت گوشیت ی ربع زودتر از سحر تنظیم کن. 

خانوما من ۳هفته پیش رفتم بهداشت وزنم ۵۴/۵بود گفت خوب وزن نگرفتی برا امروز نوبتم داد ک دوباره برم امر ...

مراقب اضافه کردن وزنت باش عزیزم تو سه ماه سوم که بری خوب نیست زود زود وزن اضافه کنی ولی بازم ۲ کیلو چیزی نیست نگران نباش ولی از این به بعد مراقب باش

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

اولین جمعه ماه مبارک رمضونه.انشالله تا اخر رمضون خدا درد دل همتون رو پاش امضا کنه تا مشگلتون حل بشه.الهی تا عید فطر همه اقدامیها باردار بشن.خدایا خودت فرجی کن.خدایا قلبمون طاقت نداره.خدایا کمک کن

😉

قربون خدا بشم.قبل رمضون بی تابی میکردم.میگفتم امسال باید به خاطر شیردهی روزه نمیگرفتم.پارسال روزه نبودم.😔فک میکردم حاملگیم جدیه.آخ خدایا .چقد وحشتناک بود☹نمیدونستیم تهش اینه.نمیدونستیم اخرش دست خالی هستیم.یعنی کی دوباره بشه بارداری اتفاق بیفته.نمیدونم چرا میگم نکنه باردار نشم؟یا چندین سال طول بکشه

😉

خانوما من ۳هفته پیش رفتم بهداشت وزنم ۵۴/۵بود گفت خوب وزن نگرفتی برا امروز نوبتم داد ک دوباره برم امر ...

عزیزم این چیزی نیست ک روش حساس باشی مهم اینه ک کنجد کوچولو حالش و وزن گیریش خوب باشه . و این با سونو مشخص میشه . باربی هستی مامان خوشگل 😍😍😍😍

دکتر من ب تنها چیزی ک حساسم نکرد وزنم بود . قبلشم اضافه وزن داشتم ۷۵ بودم ۳۸ هفته شدم ۹۵ .

فقط شیرینی و نمک خیلی کم استفاده کن اگه میتونی ک نخور مخصوصا نمک چون هفته های اخیر ورم میاره همین . وگرنه حالشو ببر بارداریه و خوش خوراکی و ویارش😋😋😋😋 

من اینطوری بودم مثلا اگه دلم ی چیز شور میخواست یا چیزی ک برام خوب نبود خوراکی دیگه جایگزین میکردم دلم آروم میشد ☺☺☺☺

چون اضافه وزن نداری نگران کننده نیست ب فکر تو دلی باش عزیزم ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲