سلام عزیزم . مرسی
تو خوب باش و دلتو آروم کن و ب گذشته فکر نکن تا نتیجه بگیری .
من چندین بار تو تاپیک داستان بارداری مجددم رو برای مامانا گفتم
ببین منم مثل تو بودم زمانی ک خواستم اقدام کنم دکترم دارو داد گ زود باردار شم و دلم نشکنه . لتروزول و ی قرض دیگه یادم نی . Hmg hcg .
مدروکسی هم برای تنظیم هامون و پری هر ماه میخوردم . دو ماه دارو و سونو اقدام هیچی ب هیچی ...
این دارو ها خودشون استرس و فکر اینکه دارو بخوری ک سونو بررسی کنه و چه ساعتی اقدام کنی و منتظر بمونی چیز دیگه ای نیست .
حتی من ماه دوم اقدامم پریودم دو روز شد ک فکر کردم لانه گزینه در این حد توهم داشتم 😬🥴 سونو دادم گفت پریود بوده .
من راستش با دارو نتیجه نگرفتم .
راستی اینم بگم بخاطر کم شدن خونریزی دکترم بجای مدروکسی دوفاستون داد . خیلی ها گفتن ک با این قرص باردار شدن .
بر خلاف اینکه هر ماه از بعد زایمان اولم چکاپ میشدم و ازمایش و سونو و قرص و اینا .
ماه بعدش کلا بیخیال دکتر و دارو و سونو وسط سیکل و ازمایش شدم حتی قلیون هم کشیدم و بعد اقدام مسافرت رفتم و قایق هم سوار شدم و کلی تفریح کردم تا روزی ک باید پریود میشدم اومدم خونه . نه اینکه تو این مدت بفکرشم نباشما چون نمیشه ولی سعی کردم خودمو ب بی خیالی بزنم و سرگرم چیز دیگه باشم . (کافیه تو طلب کنی و اون بالایی بخواد عزیزم )
صبحش بی بی چک زدم و دیدم مثبت شد 😍😍 درست روزی ک پسرمو از دست دادم خدا دلمو شاد کرد ❤❤❤ خدارو شکر 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
قشنگم تو کلت ب خدا باشه اون بالایی الان بیشتر از همیشه حواسش بهت هست نمیخواد دیگه اذیت شی من مطمئنم چون ب من ثابت شده .