2777
2789
بهار جان چه خبر؟؟  زایمانت کی هست به سلامتی

این روزای آخره دیگه منتظرم.ان شاءالله همه ی دوستان گلم این روزاروتجربه کنن.تاریخ برای دوهفته دیگه زده.

ان شاءالله شماهم به سلامتی این روزهارو طی کنی وبرات آسونتربشه.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
این روزای آخره دیگه منتظرم.ان شاءالله همه ی دوستان گلم این روزاروتجربه کنن.تاریخ برای دوهفته دیگه زد ...

قربونت برم عزیزم انشاالله برای هممون دعا کن خیلییی🙏🏼🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها رفتم . گفت عفونت شدید کردی اون سیاهیم عفونت شد کیست . هم کیست دراورد هم رحم شستشو داد خیلی حالم گرفتس اگ برگرده چی داروم داده

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

والا هستی جان باز کرد خوابیدم همینجور گفتم ببینه ک یهو اونو دید

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

سلام دوستان احوالتون چطوره؟

من تابستون ۹۸ی مرده زایی بخاطر بندناف تو ۳۷هفته داشتم الانم براساس سنوی ان تی امروز ۳۷هفتم تمومه 

دکتر گفته امروز میتونی زایمان کنی یا نهایتا تا دوهفته دیگه باید ختم بارداری بدی 

سنوی ان تی ۱۸ روز سنشو بیشتر میزنه من قبل از اون تاریخ اصن نزدیکی نداشتم برا همین میترسم ریه هاش کامل شکل نگرفته باشه دکتر هم درس حسابی جوابمو نمیده خیلی استرس دارم میترسم بذارم دوهفته دیگه دیر بشه 

سلام دوستان احوالتون چطوره؟ من تابستون ۹۸ی مرده زایی بخاطر بندناف تو ۳۷هفته داشتم الانم براساس سنوی ...

خب خدارو شکر.چیزی نمونده نی نی بیاد بغلت.

امپول انوکسا میزنی؟

😉

چجوری شستشو داد؟؟

بخدا ندیدم ولی خیلی درد داشتم فقط میدوتم چیزی فرو میکرد با سرنگ دسش بود