2777
2789
من دخترمو ۲۶هفته از دست دادم و الان گل دختر بعدم ۷ماهه کنارم خوابیده توکل برخدا قرار نیست همیشه اتفا ...

اخی خداروشکر بعد سختی بهت خوشحالی داده..منم دققیا۲۶هفته و ۴ روز بودم ک پسرمو از دست دادم..شما مشکلی داشت بچه اول؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم خدابرات نگهش داره انشالله.حکمتی بوده شک‌نکن کاش پسرمنم نوزادی از بین میرفت .الان‌واقعا روانم د ...

ممنونم انشالله 😍😍😍😍

خدا ب تو دلیت عمر طولانی میده تا لحظه لحظه کنارش عشق کنی و لذتشو ببری کمی از غم گذشته ات کم بشه چون فراموش نمیشه ‌. برای امید ب زندگی داشتن و ادامه راه مخصوصا برای ماها تمرین لازمه..سخته اما شدنیه💪💪💪💪 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهتاب قشنگم استرس که بی اندازه دارم خصوصا زمان تخمک گذاری...هر چی تلاش میکنم بیخیال باشم بی فایدست ☹

مهربان جان این موردبرای هرکسی توموقعیت ماپیش میاد.منم همینطوربودم دیگه خودموبه بی خیالی زدم وبه خداسپردم گفتم هرموقع خودش صلاح بدونه بهم میده.باقبول این مطلب فشارروحی ازذهنم برداشته می شد.قبل ازنزدیکی شرایط مهیاکن .غذای گرم ومقوی درست کن.سعی کن قبلش جوشادی ایجادکنی.لباس خواب زیباتنت کنی .وهدف ازنزدیکی( لذت بردن )قراربده نه باردارشدن.ببخشیدبی ادبی شد😎

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
یعنی توی سهم ما از این عمر یکی دوتا بچه که خواهد بود.آخ خدایا  توفیق عمر طولانی و سلامت بهمون ...

خدارودست کم گرفتی جانم.یه وقت به خودت میای که وقت سرخاروندن هم نداری.هرکدوم یه جور ازسر وکولت بالا میرن.دلت برای یک ذره خواب لک میزنه.😍😍😍😇😇😇

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من پسر دوسال و نیمم بر اثر سرطان از دست دادم و بیبی چکم امروز مثبت شده.پسرمو دوماهه از دست دادم گامل ...

ای جانم چقدرخوشحال شدم.به سلامتی ودل شاد ان شاءالله.الهی عمرش پربرکت وطولانی باشه وتنش همیشه سلامت باشه.

خداگرزحکمت ببندد دری   زرحمت گشاید دردیگری

دیشب اتفاقی شوهرم واژنم نگاه کرد . یه  چیزی کنار بغله سمت چپ رحمم در اومده شبیه تاول بعد توش سیاه کبود شده بعد قد نخوده شوهرم میگفت دست میزنم توش چیزی نیست یه جوری شبیه باد وای عکس گرفت ی جوری شدم نمیدونم چیه قشنگ نزدیک دهانه رحمم ب نظرتون چیه امروز میرم دکتر

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
قربونت مرسی عزیزم  من ۳۰ هفته پسرمو بخاطر بند ناف از دست دادم🥺🥺 تنها علتی ک تونستن تو آزمایش ...

اخ منم زخم خورده ی اون یدونه آسپرینم که اگه دکتر بیسوادم بهم میداد الان دخترم ۶ ماهش بود و بغلم ولی چه میشه کرد که قسمت ما اینطور بوده... الان فعلا روزی دو تا آسپرین میخورم تا میرم ان تی ببنم چی میشه😬😘

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مهربان جان این موردبرای هرکسی توموقعیت ماپیش میاد.منم همینطوربودم دیگه خودموبه بی خیالی زدم وبه خداس ...

چشم عزیز دلم.. اوایل خیلی ریلکس تر بودم ولی رفته رفته تحلیل میرم.. برامون دعا کن قشنگم.

الهی نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت و سالیان سااال کنار هم با سلامتی و آرامش زندگی رو سپری کنید.🤲🌷🌷

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خدارودست کم گرفتی جانم.یه وقت به خودت میای که وقت سرخاروندن هم نداری.هرکدوم یه جور ازسر وکولت بالا م ...

بهار جان چه خبر؟؟  زایمانت کی هست به سلامتی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
دیشب اتفاقی شوهرم واژنم نگاه کرد . یه  چیزی کنار بغله سمت چپ رحمم در اومده شبیه تاول بعد توش سی ...

مهتاب جان نگران نباش انشاالله چیزی نیست ولی اگه ویزیت شی بهتر. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
چشم عزیز دلم.. اوایل خیلی ریلکس تر بودم ولی رفته رفته تحلیل میرم.. برامون دعا کن قشنگم. الهی نی نی ...

ممنون ازدعای دلنشینت. لطفابرام دعا کنید.من هم قابل باشم حتماحتما یادتون هستم.

برای من هم یکسال و...طول کشید تاباردارشدم.اماوقتی که توقع نداشتم به لطف خدا باردارشدم.بسپربه خدا.خودش راهگشاست.