2777
2789
وااای خدای من😭 با خط به خطش اشک ریختم😭 واقعا زبان ناتوان در برابر این همه درد.. فقط میتونم بگم خدا ...

ممنون خیلی سخته خیلیییییی هرشب بیادش گریه میکنم بچم تازه هفت ماهه بودرفته بودیم خونه خواهر شوهرم صبح اومدیم خونمون آتیش گرفته جهازم همه سوخت ازاون جهازفقط دولت به ماهشتمن دادهمه چیزموازدست دادم الان بامادرشوهرم زندگی میکنم علنن هیچی ندارم

به حکمتش دل بسپار!!!!
برا همه زیر بارون دعا کردم

بگردمت که چه ها کشیدی.. عزیز دلم انشاالله خدای مهربون خیلی زود برات جبران کنه🤲 ما همه اینجا خواهرای تو هستیم قشنگم.. انشاالله خیلی زوووود باردار میشی و خدا نی نی های سالم و سلامت نصیبت میکنه و به موقع میزاره بغلت🤲 فکر گذشته رو نکن عزیزم میدونم خیلی سخته و گاهی با فکر کردن بهش آدم تا مرز جنون میرسه ولی باید تلاش کرد و همت تا به امید خدای مهربون روزای قشنگ ما هم از راه برسه.. همیشه به فکرتم و عاجزانه از خدای خوبی‌ها تمنا میکنم خیلی خیلی زود اتفاقات قشنگ برات رقم بخوره عزیز دلم😘💝  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون خیلی سخته خیلیییییی هرشب بیادش گریه میکنم بچم تازه هفت ماهه بودرفته بودیم خونه خواهر شوهرم صبح ...

عزیز دلم واقعا متاسفم.. چقدر سختی.. گلم تو خدا رو داری و ی همسر خوب و البته خانوادش.. شک نکن خدای مهربون این دردها رو برات جبران خواهد کرد فقط باید صبور باشی و دل به حکمتش ببندی.. نازنینم میدونم غمت خیییلی زیاد ولی سعی کن زیاد بی‌تابی نکنی.. یکی از دوستان تو همین تاپیک میگفت (هستی) با بی تابی و آه و زار ما فرشته‌هامون هم غمگینن.. به خدا پناه ..انشاالله که به زودی زود خدای سبز و مهربون این همه درد و غمُ به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲

بهترینها نصیبت بشه جانا⚘⚘  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
پسرم ۲ بهمن‌۹۵ به دنیا امد. اخرین تاربخ پریودیم ۵ خرداد ۹۶ بود. بعد دخترم ۳۳ هفته به دنیا اومد ۲۳ دی ...

پسر منم با مشکل قلبی یکشنبه فوت شد😔🖤 سزارین شدم

دکتر شما چندوقت بعد سزارین اجازه اقدام داد؟

چندوقت بعد بچه دار شدین؟سالمه به لطف خدا؟

مهتاب جون داستانتو خوندم بمیرم برای دلت از خدا میخوام خیلی زود جای پسراتو برات پر کنه شاید مرهمی برا ...

خدا نکنه گلم دیشبم دعا کردم واست بچتو سالم صحیح بغل بگیری🙏

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بگردمت که چه ها کشیدی.. عزیز دلم انشاالله خدای مهربون خیلی زود برات جبران کنه🤲 ما همه اینجا خواهرای ...

عزیزی فدات مرسی اجی انشالله همه مادرا داغ دیده دلشون شاد شع ای خدا

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خدا نکنه گلم دیشبم دعا کردم واست بچتو سالم صحیح بغل بگیری🙏

قربونت برم عزیزم من دعاهای شما پشت سرم باشن همیشه من دیگه از هیچی نمیترسم☺️😍 من شک ندارم روزای خوب تو هم نزدیکن... مهتاب جون چند سالته؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
قربونت برم عزیزم من دعاهای شما پشت سرم باشن همیشه من دیگه از هیچی نمیترسم☺️😍 من شک ندارم روزای خوب ...

ن نگران نباش عزیزم دلم قرص بچت سالم میاد دنیا .من ۲۱سالم 

دیشب خواب دیدم خدا یه بچه بهم داده توی صحرای برهوتی بودم.

حتما باز بچه دار میشی، ماهم همه داغ دیدیم، برا شما ک باهاش زندگی کردین خیلی دردناک، چند نفرم تو گروه هستن ک بچه 2یا دو سه ساله از دست دادن 

حتما باز بچه دار میشی، ماهم همه داغ دیدیم، برا شما ک باهاش زندگی کردین خیلی دردناک، چند نفرم تو گروه ...

خیلی داغونم خیلی.میشه اگر هستن منوبهشون معرفی کنید ببینم چطور با این داغ سنگین کنار اومدن..🖤

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
پسرمو تازه از دست دادم دوساله نیم بود😭😭🖤 دعاکنید .....سرطان داشت

خدا بهت صبر بده عزیزم 😭 خیلی درد ناک خیییلی.. انشاالله به حق موسی بن جعفر ع خدای مهربون خییلی زود برات جبران کنه و تا ۱۰۰ سااال کنار هم با شادی و آرامش روزگار سپری کنید 🤲

عزیزم شباهنگ عزیز هم فرزند دو سالش از دست دادن اگه اشتباه نکنم ایشونم به همین علت. من بلد نیستم دوستی رو صدا بزنم صبر کن به هستی جان بگم صداشون بزنه.

قربونت برم عزیزم من دعاهای شما پشت سرم باشن همیشه من دیگه از هیچی نمیترسم☺️😍 من شک ندارم روزای خوب ...

هستی جانم میشه لطف کنی شباهنگ عزیز صدا بزنی بیاد با دوستمون صحبت کنه🙏