2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب خواب دیدم خدا یه بچه بهم داده توی صحرای برهوتی بودم.

تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبرررر بده غسل صبر انجام بده. چنتا از مامانا هستن. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پسرمو تازه از دست دادم دوساله نیم بود😭😭🖤 دعاکنید .....سرطان داشت

داع بچه سخته خیلی سخته. من خودم سوختن جگرمو حس کردم صدایدشکستن قلبمو شنیدم یه تکه از وجودمو قلبمو به خاک سپردم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

تونستی با غمش کنار بیای دوسال بزرگ شدنش دیدی قلبم تیر کشید جات من ی دختر دارم و‌حس میکنم اگ‌خدای نکرده چیزیش بشه ی لحظه ام زنده نمیمونم

خدا بهت صبر بده عزیزم 😭 خیلی درد ناک خیییلی.. انشاالله به حق موسی بن جعفر ع خدای مهربون خییلی زود ب ...

قربونت گلم😭😭😭😭😭😭جیگرم سوخته توروخدا برام دعا کنید.من تمام همدمم اینجاست دلخوشیم بعضی کاربران اینجان برای دردودل چون از اول مثبت شدن تست م برای پسرم اینجا بودم تا الان رورهای تلخ و خوشم😭😭🖤🖤🖤🖤دعا کنید حدا جاشو برام سبز کنه.توروخداشباهنگو صداکنید بیاد

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
قربونت گلم😭😭😭😭😭😭جیگرم سوخته توروخدا برام دعا کنید.من تمام همدمم اینجاست دلخوشیم بعضی کاربران ا ...

سلام عزیزم .الهی خدابهت آرامش وصبربده تابتونی تحمل کنی وازین آزمایش الهی سربلندبیرون بیای.

اگه اذیت نمیشی بگوچه اتفاقی برای فرشته ات پیش اومد؟

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
قربونت گلم😭😭😭😭😭😭جیگرم سوخته توروخدا برام دعا کنید.من تمام همدمم اینجاست دلخوشیم بعضی کاربران ا ...

بگردمت که میدونم غمت هزار برابر ماست😭 برای آرامش تو و همسرت حدیث کسا میخونم.. توکلت به خدای مهربون باشه..انشاالله انشاالله خیلی خیلی زوود برات جبران میکنه عزیزم.. دلت آروم نازنینم دلت آروم😔🖤

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهتاب جون داستانتو خوندم بمیرم برای دلت از خدا میخوام خیلی زود جای پسراتو برات پر کنه شاید مرهمی برا ...

هستی جان و ستیا 

مهم این بود اون اتفاق اول برای ما نمی افتاد.ولی حالا که افتاده پیش بیسوادترین دکتر هم بریم و مشگل رو بگیم مارو درمان میکنن که تکرار نشه.الان ستیا اگه دوباره پیش مرصوصی بره نمیزاره تکرار بشه.ولی چون ستیا ازش خلطرات تلخی داره دیگه اونجا نمیره.چرا خودتون رو ناراحت میکنین.

چاره ما اسپیرین و هپارین و انوکسا بود .‌

😉

هستی جان و ستیا  مهم این بود اون اتفاق اول برای ما نمی افتاد.ولی حالا که افتاده پیش بیسوادترین ...

ناراحت نیستم عزیزم سپردم به خدا همه چیو انشاالله این دفعه به سلامتی دوران بارداریمو به اخر میرسونم با بچم میام خونم☺️ فقط فقط برام دعا کنین

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم .الهی خدابهت آرامش وصبربده تابتونی تحمل کنی وازین آزمایش الهی سربلندبیرون بیای. اگه اذیت ...

سلام گلم ممنونم.پسرم شیمی درمان میشد بارداخرخونریزی داخلی کردوسیستم ایمنیش ازکار افتاد و از پیشم رفت😭🖤

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀