2777
2789
خدایا کی بشه روزی که بیام بگم دوباره مامان شدم.دوس دارم بارداری بعدیم به هیییییچکس خبر ندم که استرس ...

انشاله به زودی این اتفاق برات میوفته عزیزم....نگران نباش

منم قصد کردم بارداری بعدیم به امید خدا به هیچ کس تا جای که بشه نگم،که استرس نداشته باشم،به نظرم بهترین راه

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی میگی دکتر پیری از مرصوصی بهتره در این زمینه؟ 

از نظر من بی شک...

ببین عزیزم،اسم قشنگتو نمی دونم....من وقتی کیسه ابم کم شده بود قبل از صفر شدن،بعد بچه جاش تنگ شده بود دیگه،همش تو سونو مچاله بود،که ایشون منو سونو میکرد،میگفتم چرا بچه همش مچاله است،میگفت این دوست داره این شکلی باشه،دوست داره خودشو جمع کنه بره اون زیر،میگفت بچه جمع جموریه.....🙄🙄

بعد که یه جای دیگه رفتم برای اکو قلب اون آقای دکتر فهمید گفت این بچه اب دورش خیلی کمه به خاطر همین جای نداره که بخواد از این مچالگی در بیاد ،الهی بمیرم برا بچه ام😭😭

داستان من خیلی طولانیه من خیییییلی زیاد ضربه خوردم از.......ولی خوب بماند،این بچه عمرش به دنیا نبود دیگه..

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
[QUOTE=179551847]اره من خیلی دوستش دارم وقتی میرم مطبش یه آرامش خاصی میگیرم خیالم راحته🥰😍 شمام تهر ...

یعنی از اول میرفتی پیش دکتر مرصوصی‌و این اتفاق برات افتاد؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
از نظر من بی شک... ببین عزیزم،اسم قشنگتو نمی دونم....من وقتی کیسه ابم کم شده بود قبل از صفر شدن،بعد ...

به نظرم خیلی اشتباه و غلط به بقیه اطلاعات میدی عزیزم👎🏼

از نظر من بی شک... ببین عزیزم،اسم قشنگتو نمی دونم....من وقتی کیسه ابم کم شده بود قبل از صفر شدن،بعد ...

طولانی هم باش بگو عزیزم، اما راجب مچاله شدنش و آب دور جنین، بنظرم اگ آب ش کم بود موقع سونو حتما دکتر متوجه میشد، پس انگار یهو افتاده ب خشکی، این جور جنینا یهو خشک میشن عزیزم من چند تا از دوستام اینجوری شدن. 

ببین دوست عزیزم ماها تمام تلاشمونو کردیم برا بچه هامون، بی شک این یه امتحان بزرگ بود و مطمئن باش ک ما ازش سربلند بیرون اومدیم ما کم نزاشتیم، هر چند نتیجه نداد، ما مامانای خوبی برا فرشته هامون بودیم، مخصوصا ماها ک جنین هامون ای یو جی ار زیر 30 هفته بود، امیدی ب موندن این جور بچه ها نیس، حتی با مصرف آمپول و دارو هم موندنی نیستن. چون دوست من میدونست مشکل جنینو و همش آمپول و دارو از اوایل بارداری تجویز کردن براش،. آخرشم تو شکم تموم کرد و فوت شد، کاملا هم خشک شده بود ب یکباره. پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش گلم 

غصه نخور بخدا اینا موندنی نبودن ای یوجی زیر 30 هفته نمیمونه گلم، راستی کیسه آب سوراخ شده بود ک جنین ...

نه فدات شم اصلا سوراخ نبود،حتی تست پارگی هم دادم که خیالم راحت شه که منفی بود،خود بچه هم هیچ مشکلی نداشت به غیر رشدش...

نمی دونم والا،من بیشتر از این که هر دفع میرفتم یه چیزی میگفت اذیت شدم،صد دفع منو کشت،یه دفع گفت کلیه،یه دفع گفت دماغش یه دفع گفت احتمالا یه نوع اختلال حرکتی  عصبی داره،اون موقع که مچاله بود بچه عزیزم حالا نگو اب نداشته،جا نداشته که بخواد دستو پاشو باز کنه،😭بعد میگفت تکون میخوره بعد میگفتم بله زیاد،میگفت نه پس اونم نیست،بعد فکر کن بین هر احتمال یه هفته یا چند روز فاصله داشت بعد من توی اون یه هفته میمردمو زنده میشدم،بعد میرفتم احتمال قبلی رد میشد،یه احتمال دیگه،اخرم که بچه به دنیا اومد هیچ مشکلی نداشت فقط همین رشدش،ولی یک بار نگفتن این بچه مشکل خونرسانی داره باید آسپرین بخوری یا اصلا برای بعد هیچی نگفت،میگم دکتر پیری همه اینارو به من گفته بود،دقیقا نو به موی چیزای دکار پیری گفته بود درست بود،فقط دکترم گفته بود این بچه احتمالا نمیمونه،ولی شب آخر که سونوم کرد قرار شد برم برای زایمان به من گفت صد رد صد میمونه خیالت راحت....ولی....😭😭برای همین خیلی امیدوار شده بودم،آخه من خودمم فکر میکردم بیاد بیرون میمونه،ولی دکتر قبول نمیکرد،یه دفع میگفت چیکار داری بزار همینجوری بریم جلو،موند که هیچی نموندم که تو شکمت میمیره دیگه،انگار مسابقه بود میگفت بزار ببینم چی میشه🙄یا یه دفع میگفت بزار باشه اگه موند خوب بود که میبری خونه اگر مشکلی داشت به دنیا اومد میبری بهزیستی....😑😑

برای همین خیلی اذیت شدم،ولی دکتر پیری قاطع حرف میزنه،دقیقا همونی که گفتن بود دقیقا حتی این که این بچه ۲۸ هفته نیست ۲۶ هفته است،این که الان به دنیا بیاد انقدر از سرش هنوز سفت نشده،این چیزا....که دقیقا درست بود همش، ولی هیچ کدوم از اینارو دکتر خودم نگفت...

ببخشید طولانی شد..

اونایی که سزارین بودن چندماه بعد دکتر بهشون اجازه اقدام داد؟

من از دوتا دکتر پرسیدم یکی گفت ۶ ماه یکی گفت ۱ سال

وااای خیلی ممنون مهربون😍 انشاالله به زودی همگی مامانیم🤲😍

فدات شم،انشاله،به امید خدا...⚘

دکتر منم گفته ۶ ماه امروز چهار روزه فرشتمو ندارم😔 طاقت ندارم تورو خدا دعام کن

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات،خدا کمکت کنه زود آروم شی انشاله 🤲

نه فدات شم اصلا سوراخ نبود،حتی تست پارگی هم دادم که خیالم راحت شه که منفی بود،خود بچه هم هیچ مشکلی ن ...

سر منم کم بلا نیومد، غربالگری خون مرحله دوم دادم ک خیلی ریسک سندروم دان داشت، رفتم آمینو جوابش سالم بود اما جنسیت ش با سونو یکی نبود، دوبار رفتم سونو گفتن دختره احتمالا، اما آمینو گفت پسره، همین شد ک یش حنطوش زاده ک تا اینارو دید گفت بندازین. پسره ولی آلت نداره 😐، شوهرم عصبانی شد گفت دیگ دکتر نمی‌برمت اینا دنبال پولن این چرندیاتو میگن، بعد من کلا دیگ افسرده شدم قرار شد ک هر بود بمونه، اما دلم ک خون بود، حتی ب خودکشی هم فکر میکردم ک نهایت 27 هفته رفتم سونو دیدم آبش 8شده و وزنش کمه، دیگ دو روز بعد خونریزی و سز اورژانسی، آخرشم بچه یه پسر سالم با یه آلت سالم بود ک خودمم تو دستگاه بود دیدم باچشام ک مشکلی نداشت، در کل بهترین دکترا هم نهایت آدم ن و جایزالخطا، بنظرم آدم خودش هم باید حواس جمع باش و زیاد ب معریفیت دکتر تکیه نکنه. 

یعنی از اول میرفتی پیش دکتر مرصوصی‌و این اتفاق برات افتاد؟؟؟

از همون ۱۸ هفته دیگه تا قبلش که همه چی عالی بود...

بعدم این دکترای پری برای همین زمانهای پر خطر هستن دیگه،همه چی خوب باشه که یه متخصص زنان هم کارو پیش میبره....

از همون ۱۸ هفته دیگه تا قبلش که همه چی عالی بود... بعدم این دکترای پری برای همین زمانهای پر خطر هست ...

نمیدونم خیلی کارت اشتباه بود اومدی اینجا اینطور نوشتی نمیگی یکی شاید بارداره و تحت نظر فلان دکتره من اینطور نگم که استرس نگیره