2777
2789
مامان پسری ها شما در چه حالی عزیزم؟ چند سیکلی؟ بچه ها من ۹ روز دارم تا موعد خییلی دعا کنید که عمه پر ...

سلام مهربان جون مهربونم خداروشکر منم خوبم و ده روز مونده به پری ولی من اقدامی نداشتم بخاطر شرایط جسمی و روحی همسرم آخه پدرش تازه فوت کرده 

انشالله از فرودین اقدامو شروع میکنم گلم اونوقت میام ازت میپرسم که مهربان جان چه کارایی کردی که باردارشدی اسفندماه؟😍😍😍😍

خدایا بی نهایت بار شکرت...

خیلی ناراحتم خیلییییی زندگیم خیلی غمگینه پدرشوهرمم خب تازگیا فوت شده و شوهرم شدیدا ناراحته گفتم دلمون شاد میشه  کی میخوای بیای عزیز مامان خب چه حکمتیه 😔😔😔

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به مامان فرشته های  فرشته قشنگم  عمر و جونمو دو سال پیش تو سن چهار سال و ده ماهگیش آس ...

سلام عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم.. خیلی غمت زیاده خیلی خیلی زیاد.. ناامید نباش و قوی تر ادامه بده.. میدونم سخته و حتی فراتر از سخت ولی شدنیه.. انشاالله به حق شش ماه کربلا به حق امید کربلا به حق ارباب کربلا دلت خیلی خیلی زود شاد بشه و خدای خوبی ها این همه درد و رنج به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲 گلم من همدرد خودت بدون😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام مهربان جون مهربونم خداروشکر منم خوبم و ده روز مونده به پری ولی من اقدامی نداشتم بخاطر شرایط جسم ...

فدای تو بمب انرژی من😍 آره عزیزم گفته بودی روحشان شاد.. انشاالله که فروردین با خبرای خوشگل بیای🤲 قربونت برم با دعاهای شما انشاالله 🤲 خیلی حس خوبی بهت دارم عزیزم 😍 انشاالله که خدای سبز و مهربون دامن تک تکمون سبز کنه و به دلای شکستمون شادی ببخشه🤲 منتظر خبرای خوبت هستیم نازنینم💝⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خیلی ناراحتم خیلییییی زندگیم خیلی غمگینه پدرشوهرمم خب تازگیا فوت شده و شوهرم شدیدا ناراحته گفتم دلمو ...

عزیزم چرا ناراحت آخه؟! تو سلامتی و همسرت هم نیز.. گلم نا امید نباش و روحیت حفظ کن.. الان همسرت هم حال روحیش زیاد رو براه نیست تو تکیه گاهش باش.‌تو سنگ صبورش باش.. خدا حواسش به تک تکمون هست.. فقط زمان برآورده شدن خواسته‌هامون نرسیده.. نا امیدی رو از خودت و زندگیت دور کن.. یا علی بگو و در کنار خواستت از زندگی لذت ببر..از داشته‌هات.. خودت میدونی که با تک تک سلول هام.. با جون و دل حست رو درک میکنم.. ولی با تمام غم تو دلم دارم تلاش میکنم زندگی کنم.. تو هم باید تلاش کنی.. هممون باید تلاش کنیم.. آخه چرا با هر نشدن ناامید میشیم؟ گلم صبور باش و امید و توکلت به همون خدایی که شب و روز و ماه و ستاره ها رو آفرید باشه.. عزیز دلم آخه برای خدا کاری نداره فقط الان زمان پر شدن سبد ما نرسیده ما هم باید توکل کنیم و در کنار تلاشمون زندگی.

عزیزم چرا ناراحت آخه؟! تو سلامتی و همسرت هم نیز.. گلم نا امید نباش و روحیت حفظ کن.. الان همسرت هم حا ...

قربونت برم که همیشه انرژی مثبتی حق با توئه شکر میکنم خدارو برای داشته هام وناشکر نیستم ولی بخدا دست خودم نیست پریود میشم اینقد حالم بد میشه و ناامید میشم که دلم میخواد اون لحظه بمیرم ولی چه میشه کرد جز تحمل و امید به ماه بعد حتی امید واهی

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

انشالله اونایی که موعدشون نرسیده دلشون این ماه شاد شه منم براتون دعا میکنم❤️

انشالله اونایی که موعدشون نرسیده دلشون این ماه شاد شه منم براتون دعا میکنم❤️

سپیده جون عزیزم میدونم دو سه روز اول پریودی واقعا حال ادم خوش نیست ولی خدا رو شکر که هیچ مشکلی نداری و به موقع پریود میشی عزیزم تو باید استرس رو از خودت دور کنی موقع اقدام بخدا نتیجه میگیری

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سپیده جون عزیزم میدونم دو سه روز اول پریودی واقعا حال ادم خوش نیست ولی خدا رو شکر که هیچ مشکلی نداری ...

خدایا کی بشه روزی که بیام بگم دوباره مامان شدم.دوس دارم بارداری بعدیم به هیییییچکس خبر ندم که استرس نداشته باشم خدایا کی میرسه اون روز؟

خدایا شکرت
قربونت برم که همیشه انرژی مثبتی حق با توئه شکر میکنم خدارو برای داشته هام وناشکر نیستم ولی بخدا دست ...

حق داری عزیزم.. ولی نباید اینقدر از خودت ضعف نشون بدی.. همین که هر ماه سر موعد پری میشی هزار بار شکر..واسه تو فقط و فقط استرس.. بیا و اینبار ی کم فقط ی کم بزن به بیخیالی.. ی کم مثبت فکر کن.. انشاالله که اینبار به امید خدای مهربون دامنت سبز میشه 🤲⚘

[QUOTE=179551847]اره من خیلی دوستش دارم وقتی میرم مطبش یه آرامش خاصی میگیرم خیالم راحته🥰😍 شمام تهران باشی حتما مرصو ...[/QUOTE

اره عزیزم منم تهرانم،میگم بارداریمو تحت نظر ایشون بودم،ولی من خودم فقط دکتر سولماز پیری رو قبول دارم،به شدت دکتر خوبی هستن،من متاسفانه اخرای کار ایشونو شناختم،که دیگه کاری نمیشود کرد،دکتر حنوطش زاده هم باهاشون برخورد نداشتم،میخواستم برم پیششون که فهمیدم خودشون سونو نمیکنن،دوست نداشتم نرفتم....

ولی به نظر باید آدم دکترشو دوست داشته باشه،همین حسی که شما داری عزیزم،احساس خوب....

ایشاله که بارداری موفقی داشته باشی عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
مامان پسری ها شما در چه حالی عزیزم؟ چند سیکلی؟ بچه ها من ۹ روز دارم تا موعد خییلی دعا کنید که عمه پر ...

عزیزم از ته دلم برات دعا کردم،منتطر خبرهای خوبیم...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
[QUOTE=179551847]اره من خیلی دوستش دارم وقتی میرم مطبش یه آرامش خاصی میگیرم خیالم راحته🥰😍 شمام تهر ...

دکتر پیری وقتی فهمیدن جنین ای یو جی ار هست، بازم دارو ندادن؟ آسپیرین یا انوکسا و هپارین؟ 

ان شالله ک باردار باشی گلم 😍

منک امروز عمه پری تشریف آورد اونم 26سیکلم. من عفونت درمان نشده دارم ک چند روز دیگ میرم دکتر. سفر شمال هم داریم تو عید، برا همون زیاد ناراحت نشدم.