2777
2789
اشکال نداره عزیزم هر چی که بود رفع شد. بهش فکر نکن🙂 واسه من دو ساعت زمان برد و ۱ ساعتم نشستم..ولی خ ...

آره خداکنه نتیجه بگیریم.شما چند وقته اقدامی؟هکس رنگی کی انجام دادی؟

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوووبم ..امیدوارم حال دلتون خوووش باشه ..لطف خداوند هر چی زودتر شامل حال تون بشه 

..برا منم خیلی دعا کنید ..کل زندگیم درگیر تکون خوردن بچه ام شده .حتی نمیتونم یه ساعت غافل بشم .با بابا اینکه دکترم گفت تعدادش الان مهم نیس .خودم بموقش بهت میگم ..بازم نمیتونم .یه چیزی مثل خوره میوفته به جونم ..خلاصه اینکه باردار که شدید انشالله حال این روزای منو درک میکنید ..مامانم همش میگه مگه چه خبره .همش که نباید تکون بخوره گفتم من اینبار گول حرفا هیچکدومتون نمیخورم ...ولی بدن ام دیگه جون نداره ..کمردردای شدید پادردای شدید ..خلاصه اینکه زود باردار شدن و پشت سر هم واسمون چیز سالم نمیزاره 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
سلام دوستای خوووبم ..امیدوارم حال دلتون خوووش باشه ..لطف خداوند هر چی زودتر شامل حال تون بشه  ...

عزیزم ان شاالله که به سلامت فارغ شی.منم ۲ هفتس بی اولاد شدم واسم دعا کن دامنم سبز بشه به سلامتی.به نینیت بگوواسم دعا کنه واسه شوهرم دعا کنه که دارم میبینم خیلی ناراحته ولی سعی میکنه نشون نده

خدایا شکرت
سلام بچه ها  حال و روزتون چطوره؟؟؟ من شکر خدا خوبم مهربان جان این روزه فکری خیلی خوبه و بهم کم ...

اره دوست عزیزم.واقعافقط خودمون باید به داد خودمون برسیم.میسپارم به خدا که جز اون کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم.به مامانم نمیگم میترسم ناراحت شه به خواهرم نمیگم میترسم بره تو فکر به خاطر من.به شوهرم نمیگم که نشون بدم فراموش کردم.خدروشکر خدارو دارم براش گریه کنم باهاش حرف بزنم

خدایا شکرت
اره دوست عزیزم.واقعافقط خودمون باید به داد خودمون برسیم.میسپارم به خدا که جز اون کسی رو ندارم باهاش ...

عزیز دلم به خودت زمان بده ۲ هفته خیلی زمان کمیه یادمه دو هفته بعد زایمانم رفتم دکتر اونجا خانمای باردار رو میدیدم صدای قلب جنین رو میذاشتن میشنیدم انقدرررر گریه کردم تو مطب اشکام جاری بود همه بهم نگاه میکردن کسی حتی جرات نداشت که بگه چیه چرا گریه میکنی... روزای اول خیلی سخته من بهت قول میدم رفته رفته هم خودت هم شوهرت بهتر میشین منم اوایل به خاطر شوهرم اصلا حواسم به خودمم نبود همش میگفتم من درد بکشم ناراحت بشم ولی اون نه چون خیلی بچه دوست داره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

همش میگم خدایا اگه میشه یه ذره بیشتر هوای مادرای این تاپیک رو داشته باش خودت شاهدی میبینی که تو چه حالی هستیم و تو بدترین شرایط زندگیمون هم شکرگزار تو هستیم و داریم میگیم که فقط‌تو رو داریم امیدمون رو ناامید نکن خدایا

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
همش میگم خدایا اگه میشه یه ذره بیشتر هوای مادرای این تاپیک رو داشته باش خودت شاهدی میبینی که تو ...

انشاالله خدا ناامیدمون نمیکنه هستی جونم  و خودش میدونه ما امسال چی کشیدیم ..خدا بزرگتر از مشکلات ما هاس ..

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
عزیزم ان شاالله که به سلامت فارغ شی.منم ۲ هفتس بی اولاد شدم واسم دعا کن دامنم سبز بشه به سلامتی.به ن ...

عزیزم حتما حتما دعا میکنم واست ..خدا خودش دلت قرص کنه..اینقدر قرص و محکم بری به سمت اقدام و انشالله بارداری موفق و عاقبت بخیر ..بحق علی و اولادش 

سلام بچه ها  حال و روزتون چطوره؟؟؟ من شکر خدا خوبم مهربان جان این روزه فکری خیلی خوبه و بهم کم ...

سلام عزیزم..خدا رو شکر که خوبی عسلم.. منم دقیقا همین نظر دارم..خیلی پیشنهاد خوبی دادی⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
آره خداکنه نتیجه بگیریم.شما چند وقته اقدامی؟هکس رنگی کی انجام دادی؟

انشاالله.. من ۹ ماه از سقطم میگذره ۷ ماه اقدامم.

هفته گذشته انجام دادم 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام دوستای خوووبم ..امیدوارم حال دلتون خوووش باشه ..لطف خداوند هر چی زودتر شامل حال تون بشه  ...

سلام فرزانه جان.. عزیزم حالت میفهمم و درک میکنم که به خاطره تجربه تلخی که داشتی دلواپس باشی..ولی گلم به همون خدایی که صدات و شنید و دلت رو شاد کرد اعتماد کن و در کنارش مراقب علائمت باش ولی بهشون پیله نکن.. من هر روز دارم برای سلامتی جفتتون صلواتایی که گفتم میفرستم نگران نباش.. ما همه داریم برای هم دعا میکنیم اونم با دلای شکسته.. واسه دردات هم سعی کن استراحت کنی ولی در کنارش خیلی کم تو خونه پیاده رویتُ داشته باش..انشاالله این چند وقت باقی مونده هم به سلامتی میگذره و نفس جان سالم و سلامت میاد بغلت🤲 بهترینها نصیبت بشه جانا⚘⚘