2777
2789
جواب عکس رنگیمو گرفتم. نوشته لوله ها ب خوبی با مایع پرشد و در کلیشه تاخیری ورود مایع به داخل حفره لگ ...

منم دوروز پیش عوس رنگی گرفتم گف مشکلی نیس

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب عکس رنگیمو گرفتم. نوشته لوله ها ب خوبی با مایع پرشد و در کلیشه تاخیری ورود مایع به داخل حفره لگ ...

سلام شبنم جون. عزیزم نه مشکلی نداشتی خدا رو شکر..منظور اینه که مایع حاجب تو لوله ها رفته و پرشون کرده. چون درد زیادی هم نداشتی خدا رو شکر باز بودن.

انشاالله این ماه به امید خدای مهربون نی نی میاد تو دلت😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم آره شما بودین و یکی دیگه از دوستان که اسمتون تو ذهنم مونده بود 

یلدا توپولو عزیز، خبری هم ازش ندارم.

انشالله همیشه تنتون سالم باشه.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام شبنم جون. عزیزم نه مشکلی نداشتی خدا رو شکر..منظور اینه که مایع حاجب تو لوله ها رفته و پرشون کرد ...

واسه منم همینطور نوشته ولی درحد 10 20 ثانیه درد شدید داشتم یکمم گریه کردم 😄😄فکر کنم واسه من چسبندگی داشت راحت راحت نبود همچین

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
واسه منم همینطور نوشته ولی درحد 10 20 ثانیه درد شدید داشتم یکمم گریه کردم 😄😄فکر کنم واسه من چسبندگ ...

اشکال نداره عزیزم هر چی که بود رفع شد. بهش فکر نکن🙂 واسه من دو ساعت زمان برد و ۱ ساعتم نشستم..ولی خب هر چی بود گذشته و انشاالله که واسمون نتیجه بخش باشه🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اشکال نداره عزیزم هر چی که بود رفع شد. بهش فکر نکن🙂 واسه من دو ساعت زمان برد و ۱ ساعتم نشستم..ولی خ ...

عه شما کی دادین؟ چطور اینهمه طول کشید؟ برا شماهم بازه؟ 

عه شما کی دادین؟ چطور اینهمه طول کشید؟ برا شماهم بازه؟ 

بله عزیزم انجام دادم..صفحه ۱۷۰۲ گفتم جریانش

بله عزیزم انجام دادم..صفحه ۱۷۰۲ گفتم جریانش

رفتم خوندم عزیزم الهی شکر ک از توهم همه چی خوبه. میگم آخه یه خانومی قبل من بود رفت آنقدر موند آخر گفت انجام نشد، نتونستن انجام بدن. رفت برا یه روز دیگ.پس دلیلش بسته بودن دهانه رحمش بوده  

رفتم خوندم عزیزم الهی شکر ک از توهم همه چی خوبه. میگم آخه یه خانومی قبل من بود رفت آنقدر موند آخر گف ...

آره خدا رو شکر انجام شد.. انشاالله که اون خانم هم مشکلش به لطف خدای مهربون حل بشه🤲

ناباروری خیلی پروسه‌ی عجیبیه و خلقت موجودات از جمله انسان شگفت انگیزترین!! اصلا من موندم چطور پریود میشدم؟! دکتر گفت قبلا عکس رنگی نگرفتی؟ گفتم چرا واسه بارداری قبلی گرفته بودم و هیچ مشکلی نبود... خلاصه که به هر زحمتی بود بازش کرد..خدا خیرش بده 🤲  

سلام بچه ها 

حال و روزتون چطوره؟؟؟ من شکر خدا خوبم مهربان جان این روزه فکری خیلی خوبه و بهم کمک کرده😍 داشتم یه فیلم نگاه میردم دختره مرده بود یه لحظه ذهنم رفت پیش اون شبی که فهمیدم قلب دخترم دیگه نمیزنه یه لحظه احساس کردم از ناراحتی قلبم تند میزنه ولی یادم افتاد که با هم روزه فکری گرفتیم فورا اون خاطره تلخو از خودم دور کردم...بچه ها باور کنین‌هیچ کسی جز‌خود ما نمیتونه به ما کمک کنه خودمون رو نبازیم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿