2777
2789
@shervin68   مریم جون بیا یه خبر از خودت بده عزیزم امیدوارم پریود نشده باشی😍

سلام .عزیزم.من امروز پریود شدم.سر ۲۸ روز.

نمیدونم چکار کنم.دو روز هست باشگاه میرم.یه روز یوگا رفتم.یه روز فیت نس.خوشم نیومد.کسل کننده بود.پارسال اروبیک میرفتم.اون خیلی مربی سرحالی داشت.سریع لاغر شدم.عزیزم.بنظرت چکار کنم.برم سیکل ای یو ای؟؟؟

😉

سلام .عزیزم.من امروز پریود شدم.سر ۲۸ روز. نمیدونم چکار کنم.دو روز هست باشگاه میرم.یه روز یوگا رفتم. ...

دکترت گفته بود فکر کنم ای یو ای رو تکرار میکنه برات نه؟؟؟ به نظرم یه بار دیگه هم امتحان کن انشاالله نتیجه میگیری این دفعه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینجا کدومتون کورتاژ شدین

من آذر کورتاژ شدم اما همش لکه بینی 

پریود شدید دارم

روز ۱۱ سیکل رفتم سونو آندومترم نازک نازک بود

دکتر گفت ده روز استرادیول بخور بیا مجدد سونو کنم ببینم با دارو بالا میره

نمیدونم چیکار کنم

هر روز یه چیز تازه😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها اینجا کدومتون کورتاژ شدین من آذر کورتاژ شدم اما همش لکه بینی  پریود شدید دارم روز ۱۱ ...

مریم جون کورتاژ شده عزیزم... یعنی به خاطر کورتاژ اینطور شده؟☹️

مریم جون کورتاژ شده عزیزم... یعنی به خاطر کورتاژ اینطور شده؟☹️

اره عزیزم

من همیشه آندومترم خوب بود و سه خطی 

به دکترم تو اتاق عمل گفتم من تمام سرمایه ام همین رحمه 

اما

حالا انشالله درست میشه

دیگه مغزم نمیکشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها اینجا کدومتون کورتاژ شدین من آذر کورتاژ شدم اما همش لکه بینی  پریود شدید دارم روز ۱۱ ...

@shervin68    

اره عزیزم من همیشه آندومترم خوب بود و سه خطی  به دکترم تو اتاق عمل گفتم من تمام سرمایه ام همی ...

انشاالله با داروهایی که گرفتی  بالامیره نیلو جون فکرتو درگیرش نکن خوشگلم😘❤️

منم کورتاژم.استرادیول خوردم .خوب رفت بالا.استرادیول رو از روزی که اچ ام جی زدم خوردم.چیز مهمی نیستا.ولی استرادیول غلظت خون میاره.

😉

سلام .عزیزم.من امروز پریود شدم.سر ۲۸ روز. نمیدونم چکار کنم.دو روز هست باشگاه میرم.یه روز یوگا رفتم. ...

مریم جان به نظرم یک بار دیگه برو IUI انشاالله که این بار نتیجه میگیری 🤲 واسه ورزشم ایروبیک عالیه هم واسه روحیه و وزن کم کردن من قبلا میرفتم چه قدر روحیه آدم شاد میشد عالی بود 👌 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم من 16 یا17م موعدمه گلم 

الهی که خانم فاطمه زهرا س واسته بشن و به امید خدا دامنت سبز شه عزیزم🤲 امروز خیلی تو فکرت بودم. گلم تا موعدت به نیتت حدیث کسا میخونم انشاالله که بیای و خوشحالیت باهامون تقسیم کنی به حق باب الحوائج ع🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

عزیزم نگران نباش.. گلم استرادیول مصرف کردی بهتر نشد خونریزیت؟ خوراکی های قاعده آور نخوردی یا کار سنگین؟