2777
2789
ب من دکترم گفت یه سال بعد اقدام کن اما من زود اقدام کردم دیگ. فعلنم نشده. من اضافه وزنم دارم دکتر می ...

شبنم جون کی وقت عکس رنگی داری؟؟؟ دکتر برای منم نوشت گفت اگه این ماه باردار نشدی ماه بعد حتما برو من خیلی میترسم ولی میرم حتما

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبنم جون کی وقت عکس رنگی داری؟؟؟ دکتر برای منم نوشت گفت اگه این ماه باردار نشدی ماه بعد حتما برو من ...

من خودم از دکتر درخاست کردم برام بنویسه اون راضی نبود و همش میخاد دیر باردار بشم میگه ب صلاحته، وزنتو بیار پایین و یه سال بگذره از سزارین برو اقدام. اما من زودتر رفتم و فعلا نشدم. بش گفتم اونم نوشت ک معاینه کرد منو دید عفونت دارم گفت ماه بعد برو. ینی میش 23م ماه بعد. اما هنوز وقت نگرفتم، سخته وقت گرفتن چون اکثرشون اقان و اینو انجام نمیدن. 

من از عکس رنگی ترسی ندارم فقط میترسم نکنم بسته باشه یا اگرم چسبندگی داره باز نشه. دوستم چسبندگی داشت ...

من بعد زایمان که رفتم دکتر معاینه کرد گفت کمی التهاب و عفونت داری طبیعیه دو بسته قرص داکسی سایکلین نوشت خوردم دیگه نمیدونم بعدش خوب شدم یا نه.. منم دوست دارم برم عکس رنگی...ولی با بیهوشی میرم میگن ابن سینا با بیهوشی انجام میده تو کجا میری؟

من بعد زایمان که رفتم دکتر معاینه کرد گفت کمی التهاب و عفونت داری طبیعیه دو بسته قرص داکسی سایکلین ن ...

بی هوشی 😟

اونقدرام دردش زیاد نمیشه ک 

من هنوز معلوم نیس. دنبال یه مرکزی هستم ک دکترش خانوم باشه. 

اره عزیزم با آزمایش تشخیص داده میشه که ژنشو دارین یا نه!!! تو برو اون خودش تشخیص میده شاید اصلا اتفا ...

من‌خیلی دلشوره دارم.همش میگم‌نکنه دیگه باردار نشم.نکنه دوباره اینحوری بشه.نکنه بخاطر واریکوسل شوهرم بوده.اخه من دوبار باردار شدم به راحتی اگه واریکوسل همسرم جدی باشه که نباید باردار میشدم

اره عزیزم با آزمایش تشخیص داده میشه که ژنشو دارین یا نه!!! تو برو اون خودش تشخیص میده شاید اصلا اتفا ...

خیلی حالم خرابه.ذهنم خیلی مشغوله.ای کاش ۶ ماه دیگه باردار بشم به راحتی و سلامت

سلام.من دخترمو چهار روز پیش وقتی که ۱۲ روزه بود از دست دادم....و قطعا فقط شما درک میکنین حال منو.از ...

عزیز دلم خدا بهت صبر بده

الهی که به زودی خدا جاشو با یه فرزند سالم برات پر کنه

نگران نباش بسپر به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یه نفر بهم گفت اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری برو ای وی اف کن تا مطمئن شی سالمن.این‌حرف یعنی چی؟

عزیزم من خودم آی وی افی هستم

بچه مو هم با ای وی اف باردار شدم اما چون تالاسمی ماژور بود سقطش کردم

بله  با آی وی اف امکان بدنیا آوردن بچه سالم هست

جنین که تشکیل شد pgd مولکولی روش انجام میشه

هزینه ها بالاست

من جنین دارم الحمدالله باید از شهرستان ببرم تهران که برام آزمایش کنن

ولی امروز رفتم یه وام ۱۰۰میلیونی درخواست دادم دیگه تو این مراکز میری فقط باید کارت بکشی

حالا میخوای یه مشاوره ژنتیک برو

اگه تهرانی برودکتر کریمی نژاد_نجم آبادی

ببین چی بهت میگن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یه سوال این مشکلات قلبی و اینا میتونه از اسپرم ضعیف باشه؟ من همسرمو یه دکتر از روی ظاهر گفت واریکوسل ...

موارد شما خیلی کم تکرار میشه

نگران نباش

انشالله باردار که شدی با دقت بیشتر بررسی کن

یه مشاوره ژنتیکم بری خوبه

هزینه ی ای وی اف و پی جی دی رو شما میدونین؟

عزیزم آی وی اف رو با حداقل دارو ۱۵ تومن درنظر بگیر

ولی خیلی هستن که بدنشون به داروی کم جواب نمیده هزینه شون بیشتر میشه،با سونو داروی اضافی حداکثر ۲۰

چون تو این پروسه چندین بار باید سونو شی

Pgd مراکز با هم فرق دارن

من مام رو انتحاب کردم که هزینه هاش از همه جا بالاتره اما چون با آزمایشگاه دکتر کریمی نژاد در تماسه و اونا نمونا رو آزمایش میکنن خیال آدم راحته

خودشونم خیلی به کارشون ایمان دارن

منم تو تحقیقاتم متوجه شدم که چندبرابر جای دیگه پول میگیره اما کیفیت کارش صد برابر جاهای دیگست

برا ۴ تا جنین ۱۸ میلیون و هر جنین اضافه ای که تقاضا بدی انجام بشه ۵ تومن میاد رو قیمت

هزینه pgd اولیه ۷ تومن

ما pnd اولیه رو انجام دادیم زمان ازدواجمون شما اون رو هم باید انجام بدی که هزینه ش رو الان نمیدونم 

کمه کم ۸ تا جنین بخوای pgd کنی با pgd اولیه ۴۵ میلیون میشه

عزیزم آی وی اف رو با حداقل دارو ۱۵ تومن درنظر بگیر ولی خیلی هستن که بدنشون به داروی کم جواب نمیده ه ...

عزیزم شما چند سالت بود؟از کجا میدونی برای شما تکرارمیشه؟انشاله تکرار نشه.

😉

بی هوشی 😟 اونقدرام دردش زیاد نمیشه ک  من هنوز معلوم نیس. دنبال یه مرکزی هستم ک دکترش خانوم ب ...

والا من برای یه سونو یا حتی معاینه ساده هم اونقدر خودمو سفت میکنم و برام درداوره برای همین میرم بیهوشی...میگن اگه لوله بسته باشه و اون ماده رو که میزنن میره تو اونموقع خیلی دردش زیاده