2777
2789

خانوما دوستم دوماه بعد سزارین و بارداری ناموفق، دوباره باردار شده الان 21هفتشه افتاده ب خونریزی، بستریه دکترا میگن چون رحمت خیلی ضعیف شده و زود باردار شدی، اینطوریه گفتن اگ خونریزی بند نیاد ختم حاملگی میش بخاطر جون خودت، میش براش دعا کنین اینم از دست بده نابود میش دیگ 😔

تورو خدا بعد سزارین حداقل 5 یا 6 ماه فاصله بدین، خطرناکه، بارداری زودتر ماهم شانس نداریم. من ک بدون اجازه دکتر  اقدام کردم 3ماهه ک باردار نشدم، چند روز پیش ب دکترم گفتم، گفت چ خوب ک نشدی باردار. طبیعی زود بیاری خوبه، اما سزارین ن، متاسفانه یه عوارضی داره 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورو خدا بعد سزارین حداقل 5 یا 6 ماه فاصله بدین، خطرناکه، بارداری زودتر ماهم شانس نداریم. من ک بدون ...

واقعا ۵ ۶ ماه کافیه؟؟؟ پس چرا میگن یکی دوسال؟؟ من واقعا نمیتونم انقدر صبر کنم

سما جون بابت اتفاقی ک برات افتاده واقعا متاسفم خدا بهت صبر بده.بچه منم مشکل قلبی داشت تنگی یه رگ بین ...

ممنونم عزیزم ان شاالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی.نترس لکه بینی رو خیلیا دارن فقز خوااااهشا به کسی نگو بارداری.فقط به کسایی بگو که مجبوری وگرنه به هیچ دوست و اشنا و فامیلی نگو

خانوما دوستم دوماه بعد سزارین و بارداری ناموفق، دوباره باردار شده الان 21هفتشه افتاده ب خونریزی، بست ...

ای بابا... خدا به دلش رحم کنه انشالله خونریزیش بند بیاد و مادر و فرزند درسلامت کامل باشن و سالم بعدازنه ماه بیاد بغلش🤲🤲🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
ب من دکترم گفت یه سال بعد اقدام کن اما من زود اقدام کردم دیگ. فعلنم نشده. من اضافه وزنم دارم دکتر می ...

یه سوال این مشکلات قلبی و اینا میتونه از اسپرم ضعیف باشه؟ من همسرمو یه دکتر از روی ظاهر گفت واریکوسل داره ولی من دختر اولو به راحتی باردار شدم و این بارداریمم ار اقدام اول بود.

تورو خدا بعد سزارین حداقل 5 یا 6 ماه فاصله بدین، خطرناکه، بارداری زودتر ماهم شانس نداریم. من ک بدون ...

آره خب این آشنایی که میگم بعدازسه ماه از سزارین باردارشده خداروشکر بارداری رو بسلامت پشت سر گذاشت ولی بعدازسزارین دومش خیلی اه وناله میکرد جای بخیه

یه سوال این مشکلات قلبی و اینا میتونه از اسپرم ضعیف باشه؟ من همسرمو یه دکتر از روی ظاهر گفت واریکوسل ...

فکر نمیکنم... آخه میگن وقتی اسپرم ضعیف باشه چندماه اول سقط میشه... من شنیدم میوه به رحم رو تقویت میکنه و قلب جنین رو قوی میکنه اکه اشتباه نکنم...

خانوما دوستم دوماه بعد سزارین و بارداری ناموفق، دوباره باردار شده الان 21هفتشه افتاده ب خونریزی، بست ...

ای خداااا... انشاالله به حق شش ماه کربلا خدا خودش رحم کنه و نی نی به موقع و سالم و سلامت بیاد بغلش و هر دو سالم و سلامت باشن🤲

براشون حدیث کسا میخونم و ۱۰۰ تا صلوات میفرستم انشاالله که خدای مهربون خودش رحم کنه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
یه سوال این مشکلات قلبی و اینا میتونه از اسپرم ضعیف باشه؟ من همسرمو یه دکتر از روی ظاهر گفت واریکوسل ...

پزشکان فواید مختلفی را برای مصرف این میوه در دوران بارداری ذکر کرده اند از جمله :

• جلوگیری از کم خونی : https://namnak.com/%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85-%DA%A9%D9%85-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C.p10274 در مادر باردار
  • وجود آهن و مس در ترکیب این میوه که باعث بهبود فعالیت سیستم قلبی وعروقی مادر شده و از بروز کم خونی در او جلوگیری می‎ کند .
  • کاهش واکنش های آلرژیک
  • مصرف این میوه در دوران بارداری خطر بروز واکنش های آلرژیک را کاهش می ‎دهد .
  • کاهش تهوع در دوران بارداری
  • خوردن به پخته شده در دوران بارداری ، حالت تهوع : https://namnak.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D9%87%D9%88%D8%B9.p26697 مادر را کاهش می ‎دهد .
  • کاهش مشکلات دندان در بارداری
  • وجود کلسیم در این میوه باعث کاهش یافتن مشکلات دندان و لثه در مادران باردار می ‎شود .
  • تقویت سیستم قلب و عروق
  • مصرف این میوه توسط خانم های باردار سبب تقویت سیستم قلبی و عروقی و معده کودک می شود . همچنین از مشکلات قلبی در مادر جلوگیری کرده و به علت باز کردن رگ های کرونر قلب از سکته قلبی : https://namnak.com/%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C.p39608 جلوگیری می کند . حضرت علی (علیه السلام) می فرماید :خوردن میوه به : https://namnak.com/%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%A8%D9%87.p11205 برای ضعف قلب مفید است و معده را پاک کرده و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند.
اره حتما میرم.ولی خب اگه بگه برو ازمایش ژنتیک و برم.جوابشم‌خوبه باشه.بازم شاید از وراثت باشه.خب وراث ...

اره عزیزم با آزمایش تشخیص داده میشه که ژنشو دارین یا نه!!! تو برو اون خودش تشخیص میده شاید اصلا اتفاقی بوده که خیلی پیش میاد و احتمال تکرارش خیلی کمه حتی صفره... وقتی خودت طبیعی باردار میشی و مشکل ژنتیکی نداشته باشین چه نیازی به ای وی اف هست... پریناتال خوب راهنماییت میکنه اگه تهرانی برو پهلو دکتر مرصوصی یا حنطوش زاده که هردو خیلی خوبن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿