2777
2789
دلم خونه خدایا چرا دادی چرا گرفتی چرا الان نمیدی💔

منم خیلی دلم گرفتس.وای هستی

کی فک میکرد پایانش اونجوری باشه.بقول تو تازه فشار ها شروع شده.نی نی نمیاری؟پس خبری نیس؟بابا مگه حامله شدن دست خودآدمه؟

😉

عزیزم هر سری که حامله میشی چی مصرف میکنی؟

امپول پروژسترون و امپول انوکساپارین شیاف قرص اسپرین و اسید فولیک میخوردم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امپول پروژسترون و امپول انوکساپارین شیاف قرص اسپرین و اسید فولیک میخوردم

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات... انشالله رحمتو که عمل کنی بعدش بسلامتی خدا چندتا بچه سالم و صالح بذاره توی دامنت...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
منم خیلی دلم گرفتس.وای هستی کی فک میکرد پایانش اونجوری باشه.بقول تو تازه فشار ها شروع شده.نی نی نمی ...

مریم جون به تو هم اونطور میگن؟؟؟!!! هرکی از راه میرسه یه نوکی میزنه بهم!!! حامله ای؟ اقدام نمیکنی؟ ۶ ماه شده دیگه اقدام کن...منم همش الکی میگم یکم دیگه به خودم میخوام زمان بدم... دیگه نمیدونن از همون ماه بعد زایمان به هر دری دارم میزنم که فرشته ام برگرده... اما ولشون کن عزیزم اونا چه میفهمن از حال دل ما؟!؟! اگه خدا دوباره بهم لطف کنه و مادر شدم تا آخرین لحظه به هیچکس نمیگم دیگه خیلی ترسیدم از چشم زخم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
انوکسپارین هم برای پنج تاش استفاده کردی؟یعنی به محض زمان تخمک گذاری مصرف کردی؟

ن انوکسارو تو اخری میزدم بمحض اینکه عقب انداختم رفتم دکتر داد بهم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات... انشالله رحمتو که عمل کنی بعدش بسلامتی خدا چندتا بچه سالم و صالح بذا ...

ممنونم گلم انشالله شمام حاجت روابشی 

مریم جون به تو هم اونطور میگن؟؟؟!!! هرکی از راه میرسه یه نوکی میزنه بهم!!! حامله ای؟ اقدام نمیکنی؟ ۶ ...

آره.مال منم شروع شده.خدا به کرونا خیر بده .حالا خیلی از دیدو بازدیدا تعطیل شده.بابا مگه دست خود آدمه بارداری

😉

آره.مال منم شروع شده.خدا به کرونا خیر بده .حالا خیلی از دیدو بازدیدا تعطیل شده.بابا مگه دست خود آدمه ...

اصلا تو مخیلشون نمیگنجه این چیزا والا به خدا باید شعور داشته باشی از یکی که تازه بچشو از دست داده انقدر فشار نیاری بهش با این سوالا

اصلا تو مخیلشون نمیگنجه این چیزا والا به خدا باید شعور داشته باشی از یکی که تازه بچشو از دست دا ...

هستی جان سلام

من دیشب رفتم پریناتولوژیست جواب آزمایشات ایمنی انعقادیمو نشونش دادم بابررسی همه جوانب گفت خداروشکر سالمی و هیچ مشکلی نداری و مرگ بچت به دلایل نامعلوم بوده... گفت بارداری بعدیت ازهمون اولش باید آسپرین بخوری...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
هستی جان سلام من دیشب رفتم پریناتولوژیست جواب آزمایشات ایمنی انعقادیمو نشونش دادم بابررسی همه جوانب ...

اره عزیزم دقیقا برای من هم همه آزمایشام سالم بودن خدا رو شکر حداقل خودمون مشکل نداریم انشاالله باردار که شدیم حواسمون شش دونگ باید باشه...تهرانی عزیزم؟ 

و خدایی که به شدت کافیست...

سلام عزیزای دلم..فدای دلاتون.. فدای بیقراریاتون..

خواهرای قشنگم صبور باشید.. چرا اینقدر گذشته رو مرور میکنید؟! چرا بیانش میکنید؟! خوشگلای من همه جا از این حرفا هست..به منم میگن ..به مامانای دیگه هم میگن شک نکنید..ضعیف نباشید.. من که میگم هنوز اقدام نکردم شما هم بگین نه هنوز تصمیم نگرفتیم.. دوستای خوبم به خدا اعتماد کنید.. مگه جوجوی عزیز نیومد و گذشتشُ برامون نگفت؟! چرا فکرای بیخود میکنید... امروز روز اجابت بود.. گِله نکنید.. شِکوه نکنید..هی نگین خدا چرا چرا... فقط ازش بخواید با اعتقاد بخواید.. از ته دل بخواید.. به بزرگی خودش قسم که اگه به صلاح هر کدوممون باشه این خواستن بی‌جواب نمیمونه... هر وقت که این غم بزرگ خواست ذهنتون به خودش مشغول کنه فقط بگین خدایا شکرت..بابت همه چیز شکرت.. هرچی که دادی و ندادی..دادی و گرفتی...میخوای بدی شکرت..  

قبل از خواب و صبح وقتی که بیدار میشین با خودتون بگین《خداوندا تو قادر مطلق و آگاه همیشگی هستی تو را به عظمتت و امامان معصوم علیهم السلام  قسم حاجات قلبیمان را به بهترین شکل ممکن برآورده ساز و طعم خوش دوباره مادر شدن را با فرزندانی سالم و صالح به ما بنوشان》 خدایا شکرت..خدایا شکرت..خدایا شکرت🤲

منم امروز حالم اصلا خوب نبود و یاد پارسال افتادم که با چه ذوق و شوقی نذری پختم و امسال.....!!

گریه کردم و از خدا خواستم که توانمُ بیشتر کنه...خواستم که همیشه و هرجا هوامُ داشته باشه تا جا نزنم و سست نشم... به یگانگی خودش قسم که برای تک تکنون دعا کردم.. برای مامانایی که باردارن..برای همه اونایی که آرزو دارن مامان بشن..برای اونایی که دلشون میخواد دوباره مامان بشن و واسه گلای زندگیشون خواهر و برادر بیارن..

بیاید به خدا اعتماد کنیم و خودمون و اقبالمون به خودش بسپاریم و در کنارش دکترمون بریم.. روحیمون قوی کنیم..تلاشمون کنیم و از همه مهمتر زندگی کنیم..

انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا س و شش ماه کربلا این ماه با صلاح و حکمت خدای مهربون دل تک تکمون شاد میشه و تاپیکمون غرق شادی میشه.. غرق نور الهی..غرق حرفای قشنگ قشنگ⚘⚘⚘⚘

آمین آمین آمین🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هستی جان سلام من دیشب رفتم پریناتولوژیست جواب آزمایشات ایمنی انعقادیمو نشونش دادم بابررسی همه جوانب ...

خدا رو شکر که مشکلی نبود....لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم... انشاالله به زودی دوباره مامان میشی نی نی سالم و سلامت مزاد بغلت و با عزیزانت خاطره‌های قشنگ قشنگ میسازید 🤲😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲