و خدایی که به شدت کافیست...
سلام عزیزای دلم..فدای دلاتون.. فدای بیقراریاتون..
خواهرای قشنگم صبور باشید.. چرا اینقدر گذشته رو مرور میکنید؟! چرا بیانش میکنید؟! خوشگلای من همه جا از این حرفا هست..به منم میگن ..به مامانای دیگه هم میگن شک نکنید..ضعیف نباشید.. من که میگم هنوز اقدام نکردم شما هم بگین نه هنوز تصمیم نگرفتیم.. دوستای خوبم به خدا اعتماد کنید.. مگه جوجوی عزیز نیومد و گذشتشُ برامون نگفت؟! چرا فکرای بیخود میکنید... امروز روز اجابت بود.. گِله نکنید.. شِکوه نکنید..هی نگین خدا چرا چرا... فقط ازش بخواید با اعتقاد بخواید.. از ته دل بخواید.. به بزرگی خودش قسم که اگه به صلاح هر کدوممون باشه این خواستن بیجواب نمیمونه... هر وقت که این غم بزرگ خواست ذهنتون به خودش مشغول کنه فقط بگین خدایا شکرت..بابت همه چیز شکرت.. هرچی که دادی و ندادی..دادی و گرفتی...میخوای بدی شکرت..
قبل از خواب و صبح وقتی که بیدار میشین با خودتون بگین《خداوندا تو قادر مطلق و آگاه همیشگی هستی تو را به عظمتت و امامان معصوم علیهم السلام قسم حاجات قلبیمان را به بهترین شکل ممکن برآورده ساز و طعم خوش دوباره مادر شدن را با فرزندانی سالم و صالح به ما بنوشان》 خدایا شکرت..خدایا شکرت..خدایا شکرت🤲
منم امروز حالم اصلا خوب نبود و یاد پارسال افتادم که با چه ذوق و شوقی نذری پختم و امسال.....!!
گریه کردم و از خدا خواستم که توانمُ بیشتر کنه...خواستم که همیشه و هرجا هوامُ داشته باشه تا جا نزنم و سست نشم... به یگانگی خودش قسم که برای تک تکنون دعا کردم.. برای مامانایی که باردارن..برای همه اونایی که آرزو دارن مامان بشن..برای اونایی که دلشون میخواد دوباره مامان بشن و واسه گلای زندگیشون خواهر و برادر بیارن..
بیاید به خدا اعتماد کنیم و خودمون و اقبالمون به خودش بسپاریم و در کنارش دکترمون بریم.. روحیمون قوی کنیم..تلاشمون کنیم و از همه مهمتر زندگی کنیم..
انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا س و شش ماه کربلا این ماه با صلاح و حکمت خدای مهربون دل تک تکمون شاد میشه و تاپیکمون غرق شادی میشه.. غرق نور الهی..غرق حرفای قشنگ قشنگ⚘⚘⚘⚘
آمین آمین آمین🤲