2777
2789
و خدایی که به شدت کافیست... سلام عزیزای دلم..فدای دلاتون.. فدای بیقراریاتون.. خواهرای قشنگم صبو ...

فدای مهربونیات بشم عزیزم هروقت میای اینجا و برای ما مینویسی امید میدی و دلمونو شاد میکنی به خودم میام حالم خوب میشه در حالیکه خودتم مثل ما داغداری...تا اخر پستت که خوندم چند دفعه گفتم خدایا شکرت خیلی ممنونم ازت مهربان جان که ما رو به خدا نزدیکتر میکنی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام.من دخترمو چهار روز پیش وقتی که ۱۲ روزه بود از دست دادم....و قطعا فقط شما درک میکنین حال منو.از الان فقط به فکر بارداری مجددم.ولی خیلی میترسم.چون دخترم بیماری قلبی داشت.میترسم بچه ی بعدی هم همین جور بشه.چکار باید انجام بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من دخترمو چهار روز پیش وقتی که ۱۲ روزه بود از دست دادم....و قطعا فقط شما درک میکنین حال منو.از ...

تسلیت میگم.مارو در غم خودت شریک بدون.متاسفم بابت حضورت در این تایپیک.قلبم برای نی نی هامون میتپه.ما هم نی نی مون رو از دست دادیم.

😉

تسلیت میگم.مارو در غم خودت شریک بدون.متاسفم بابت حضورت در این تایپیک.قلبم برای نی نی هامون میتپه.ما ...

من حالم اصلا خوب نیست...همه ی تلاشمو میکنم‌خودمو حفظ کنم ولی خب نمیشه...

فدای مهربونیات بشم عزیزم هروقت میای اینجا و برای ما مینویسی امید میدی و دلمونو شاد میکنی به خودم میا ...

عزیزمی خواهری..خدا نکنه..ما هممون به خدا نزدیکیم فقط گم شدیم و نمی تونیم خدای مهربون پیدا کنیم.. خدا هم به ما حق میده چون درد کمی نیست.. ولی ما هم باید به خودمون بیایم و خدایی که داره صدامون میکنه رو پیدا کنیم اونم فقط با شکر گزاری..

بهترینها نصیب تک تکتون بشه خواهرای قشنگم ⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

منم ۵ ماهه میگذره.ولی بهتر شدم.بعضی چیزا دست خودمون نیس.همش یه امتحانه.به خودت زمان بده.تو باید دوران سوگواری رو طی کنی.از خودت انتظار نداشته باش که بتونی خودتو کنترل کنی.

😉

سلام.من دخترمو چهار روز پیش وقتی که ۱۲ روزه بود از دست دادم....و قطعا فقط شما درک میکنین حال منو.از ...

سلام عزیزم..واقعا متاسفم.. انشاالله به زودی خدای سبز و مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه و جاش برات پر شه... داغت تازست و با تمام وجود درکت میکنم... نازنینم فقط به خدا توکل کن.. بهش اعتماد داشته باش..به خودت برس و خودت تقویت کن.. ترس و نگرانی رو ما مامانایی که این تجربه تلخ داشتیم داریم ولی باید باید از خودمون دورش کنیم و تسلیم نشیم.. زیر نظر ی دکتر عالی باش و بعد از زمان تعیین شده برو واسه اقدام... 

انشاالله که به زودی با روحیه قوی و جسمی سلامت خدای مهربون ی دو قولوی سالم و سلامت بزار تو دلت و بعدم بغلت 🤲 و در کنار هم روزای قشنگی رو سپری کنید و غرق شادی و آرامش باشید. برای آرامش قلب و روحت به نیت پنج تن ۵ تا آیت الکرسی میخونم.

بهترینا نصیبت نازنینم⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

دکتر بگردم که حالت میفهمم... قرآن بخون..صلوات زیاد بفرست.. میدونم چه لحظات دردناکیِ.. ولی به حکمت خدا دل ببند... برات ۱۰۰ صلوات میفرستم انشاالله که به حرمت خانم فاطمه زهرا س دلت قرار بگیره و آروم شی🤲

بچه دومت بود؟نگران نباش.هر اتفاق تلخی که قرار نیس باز تکرار بشه.

بنظرم ماها از جانب خدا انتخاب شدیم تا این امتحان سخت رو بگذرونیم.فقط باید ایمانمون رو از دست ندیم و شکرگذارباشیم تا رحم کنه و دوباره بهمون عنایت کنه .لطف مادرشدن و ...

خدایا خودت کریمی

😉

عزیزم متاسفم که دست تقدیر تو رو هم به این تاپیک کشید... نگران نباش گلم اکثر این بیماری ها اتفاقی هستن و احتمال تکرارشون خیلی خیلیییی پایینه در صورتیکه ارثی‌نباشه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام عزیزم تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده. حتما سوگواریاتو بکن عزیزم بلند بلند گریه کن لالایی بخون 

میشع بپرسم مشکل قلب فرشتت چی بود. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم متاسفم که دست تقدیر تو رو هم به این تاپیک کشید... نگران نباش گلم اکثر این بیماری ها اتفاق ...

خب از کجا بفهمم تو نسلمون داشتیم یا نه.اخه دور بریامون که نداشتن مگه دور تر باشه که من نمیدونم

آزمایشی چیزی هست برای فهمیدنش؟

اکو قلب هفته ۱۶ به بعد مشخص میکرد.ولی منم خودم اکو نرفته بودم.ولی مصلحت این بوده.انشالله بچه بعدی سالم میاد بغلت.انشالله خدا برات جبران میکنه.فقط بدون مصلحتت این بوده.خدا بهت رحم کرده.انشالله شروع کنی به اقدام حالت بهتر میشه

😉