2777
2789
انشاالله که آخرای دوندگیتِ به حق خانم فاطمه زهرا (س) 🤲

دیگه عکس رنگی رو تکرار کردم.پارسال هم رفته بودم.دکتر گفت بخاطر کورتاژ تکرار کن.خودم حس میکنم چون تا دیروز درد داشتم یه کوچولو چسبندگی رو داشتم.الانم قرص فاراموکس داده بعد عکس بخورم.

😉

هستی و سیاره و منو نیلوهم گاهی میان توی این دوره.بعد نوبت ماها هم میشه که ... هستی میگه از اول میخو ...

منم همه رو خوندم از اول ولی متاسفانه حافظم ضعیف مهرا رو خیلی یادم که بی قراری خیلی میکرد 

انشاالله به زودی ما هم باردار میشیم و سال دیگه این موقع با نی نی هامون مشغولیم 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دلم غوغاست.😔..ولی باید صبور باشم.  برای آرامشت نادعلی میخونم عزیزم 💝

نادعلی؟دستت درد نکنه.با دل غوغای خودت برای بقبه هم دعا میکنی.من که کم اوردم.با شوهرم دعوا کردم سر هیچی...

😉

دیگه عکس رنگی رو تکرار کردم.پارسال هم رفته بودم.دکتر گفت بخاطر کورتاژ تکرار کن.خودم حس میکنم چون تا ...

یعنی هر کس بعد از عکس درد داشته باشه چسبندگی داره؟🤔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نادعلی؟دستت درد نکنه.با دل غوغای خودت برای بقبه هم دعا میکنی.من که کم اوردم.با شوهرم دعوا کردم سر هی ...

😂😂 وای منم سر هیچی دعوا میکنم مخصوصا زمان اقدام انگار خود آزاری دارم😂😂

همسر منم داشت جراحی کرد همون سالا 

بچمون توی دلمون خفه شد😪😪😪😪😪

چقد وحشتناکه

مگه میشه.من یه مسکن نمیخورم میگفتم ضرر داره.اونوقت بچه خفه بشه؟؟؟هستی دیشب میگفت انگشتاشو مک میزد.خیلی ناراحت شدم.تکوناش.سکسه هاش.خدایا رحممون کن🥺🥺😪😪😪

😉

😂😂 وای منم سر هیچی دعوا میکنم مخصوصا زمان اقدام انگار خود آزاری دارم😂😂

من که میگم تو اصلن دعوات نمیشه با همسرت.چون صبرت زیاده.حس میکنم فقط قربون صدقش میری☺️☺️☺️

😉

مشگل مهرا چیبود؟

نی نیش تو هفته ۲۴ یا ۲۶ از دست داده بود دختر بود بچش اگه اشتباه نکنم اونم ضربان نداشت طفلی خیلی بیقراری میکرد افسرده شده بود ولی زود باردار شد و نی نی هم دختر شد خدا رو شکر ولی بازم افسرده بود.

منه ساده پارسال که چک بیبی مثبت شد چقد خوشحال شدم.ولی از اول همش میگفتن یعنی میشه؟؟؟یعنی باردارم.؟شکمم بزرگ که میشد انگار نمیتونستم باور کنم.انگار بهم وحی شده بود نمیشه.از اول همش چیز بعید میدونستم.نه اینکه مطمین باشم اون میمیره و قسمتم نمیشه ها.یه حسی مثل اینکه به بچه داخل شکمم حس نداشته باشم.ولی وقتی از بین رفت قلبمم رفت.روحمم رفت.زندگیم نابود شد.نه غذا بهم میچسبه.نه هیچی.همش ته دلم خالیه.

😉

بچمون توی دلمون خفه شد😪😪😪😪😪 چقد وحشتناکه مگه میشه.من یه مسکن نمیخورم میگفتم ضرر داره.اونوقت ب ...

آره واقعا😔 ماه پیش پدربزرگم فوت شد رفتیم مزار ی تابلو به چشمم خور که نوشته بود قسمت نوزادان وای ی که چه حالی شدم...دست و پاهام میلرزید..یاد تکوناش که میافتم جگرم خون میشه سری آخر دکتر پشتش نشونمون داد یادش بخیر چقدر با همسرم گفتیم و خندیدم.. خدایا شکرت...انشاالله که زود زود برامون جبران کنی خدای خوبم🤲

نمیدونم؟؟؟؟تو رفتی عکس؟؟؟شبش که دردم شروع شد ژلوفن خوردم.بعد دیگه قابل تحمل بود روز بعدش

قبلا رفتم.. ی کم درد پریودی داشتم فقط. باز از دکترت بپرس 

من که میگم تو اصلن دعوات نمیشه با همسرت.چون صبرت زیاده.حس میکنم فقط قربون صدقش میری☺️☺️☺️

🤣🤣 نه بابا.. اونقدر دعوامون میشه همش هم سر هیچی🤣🤣